• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bitcoin oynayan erkek ?

Böyle bir erkekle gelecek düşünür müsünüz ?

• Evet

OY: 5 11,1%
  • Hayır

OY: 37 82,2%
  • Kararsızım biraz daha zaman tanı

OY: 3 6,7%

• Ankete Katılan
    45
Çalıştığı bi işi var ama mutlu değil. Aynı zamanda buraya da biraz yatırım yaptım. İleride ticaret ya da işletme işi yapmak istiyorum. Sabit iş istemiyorum demişti. Ben o zaman olmam dediğim için de seni kaybetmek istemiyorum tamam dedi. Çabalı biri bana karşı ama hâlâ güvenemiyorum bu konuda maalesef
Aklı neyse fikri neyse zikri o olacak köprüyü geçene kadar he der .

Ekran takibinde, grafik okumada ve piyasa değerleri hakkında kendini geliştirip bu konuda zaman ayırdıysa emin olun masa başı bir çok işten daha da başarılı ve risksiz geleceği var.
Bitcoin bir oyun değil yatırım aracı.
Masa başı iş yapmak zorunda değil?

Coinden bi bakmışsınız güzel kazanmışsınız,bi bakmışsınız paranızın yarısından fazlası sıfırlanmış..başka bir işi olmayan sadece coinle ilgilenen adamla evlenilmez..coin düştüğü zaman depresyona girecek ve bunu size yansıtacak..biraz yükselse ,sizin biraz paranız varsa kazanacağız diye onu da isteyecek..Biraz zaman tanıyın,madem farklı hayalleri varmış önce onları gerçekleştirsin bakalım..

Kızlar bitcoin oynayan bunun üzerine planlar yapan sabit masa başı işte çalışmaktan sıkılan ama çalışan çalışmayı da sizi düşünerek kaybetmemek için ve tamam bu da mantığıma yattı çalışırım diye kabul eden erkekle evlilik düşünme konusunda endişe yaşar mıydınız ? İleride patlar mı bu isteği tekrar ? Çabalı sevgili saygılı biri ama finansal açıdan endişelerim var kızlar
Öncelikle bitcoinle oynanmaz çünkü oyun değil yatırım aracıdır. Profesyonel bir şekilde sürekli takip ederek, doğru zamanda al sat yaparak gayet de güzel kazanılıyor.

Bilgisiz, stratejisiz tamamen amatör şekilde hareket ediyorsa elbette uzak durun ama bilgili ve uzman seviyesine geldiyse uyi kazanıyorsa neden olmasın? Daire, araba, arsa vb. Alır yine sizin güvenliğiniz şekilde yatırım yapar onlardan kira geliri elde edersiniz vb.

Nastettin Hoca göle maya çalmış ya tutarsa demiş sizinkide o hesap .Ya tutarsa ya ben lotodan büyük ikramiye kazanırsam şansınız bu kadar .Rus ruleti güzeldir konu sahibi sonunda biri ölmese keşke demi.Şimdiden geçmiş olsun size

O neyi tutturur bilmem siziinki hayalgucunuze kalmış o iş degistirip holding CEO su olmaya çalışırken siz çalışır eve ona çocuğa bakarsınız bu da bir hayat tarzı sonuçta ya tutarsa demi

bitcoin oyuncak değil
altın dolar gibi bir yatırım aracı
herkes evde oturup dolar alıp satmıyordur heralde
işi olacak maaşı gelecek ki bitcoine yatırım yapacak

Seni kaybetmek istemiyorum. Sabit iş benlik değil ama çalışırım birikim yaparım mantığıma yattı sonradan dedi. Böyle demesine de güvenemiyorum dediğiniz gibi insanlar değişmez dimi ileride patlayabilir ? 😔
paranın suyu sıkılınca aşk çıkar gider kapıdan hayat peri masalı gibi değil maalesef. Her söylenende gerçek değil icraat lazım.

Kızlar bitcoin oynayan bunun üzerine planlar yapan sabit masa başı işte çalışmaktan sıkılan ama çalışan çalışmayı da sizi düşünerek kaybetmemek için ve tamam bu da mantığıma yattı çalışırım diye kabul eden erkekle evlilik düşünme konusunda endişe yaşar mıydınız ? İleride patlar mı bu isteği tekrar ? Çabalı sevgili saygılı biri ama finansal açıdan endişelerim var kızlar
Bitcoin bir oyun değil öncelikle, buna gerçekten bir grup insan yatırım yapıyor kazanan var kaybeden var.
Ama bu bahsettiğin adam sorumsuz, tembel kolay yoldan para kazanmaya çalışan adamın teki. O yüzden yol ver gitsin

Seni kaybetmek istemiyorum. Sabit iş benlik değil ama çalışırım birikim yaparım mantığıma yattı sonradan dedi. Böyle demesine de güvenemiyorum dediğiniz gibi insanlar değişmez dimi ileride patlayabilir ? 😔
Hayalperest adam çekilmez, belli bir güvence vermiyor, yani hayır evlenmeyin sakın.

Öncelikle bitcoinle oynanmaz çünkü oyun değil yatırım aracıdır. Profesyonel bir şekilde sürekli takip ederek, doğru zamanda al sat yaparak gayet de güzel kazanılıyor.

Bilgisiz, stratejisiz tamamen amatör şekilde hareket ediyorsa elbette uzak durun ama bilgili ve uzman seviyesine geldiyse uyi kazanıyorsa neden olmasın? Daire, araba, arsa vb. Alır yine sizin güvenliğiniz şekilde yatırım yapar onlardan kira geliri elde edersiniz vb.

Coinden bi bakmışsınız güzel kazanmışsınız,bi bakmışsınız paranızın yarısından fazlası sıfırlanmış..başka bir işi olmayan sadece coinle ilgilenen adamla evlenilmez..coin düştüğü zaman depresyona girecek ve bunu size yansıtacak..biraz yükselse ,sizin biraz paranız varsa kazanacağız diye onu da isteyecek..Biraz zaman tanıyın,madem farklı hayalleri varmış önce onları gerçekleştirsin bakalım..
O da çalışıyor aynı zamanda da burayı takip ediyor akıllıca istatistik okuyorum ben oynamıyorum diyor ama gelecekte söylediğin sabit işte bir süre çalışıp birikim yapıp işletme ticaret vs yapacağım diyordu. Beni kaybetme korkusunda vazgeçti ama huy değişmez ya ne olacak bakalım. Teşekkür ederim kızlar ikinizin yorumu da farklı bir pencere oldu 🌸

Sabit islere boyle adamlar gecici gozle bakiyorlar. Evlenince sizin maasiniza da goz koyuyorlar, birikiminizi de istiyorlar coin yatirimi yapmak icin. Sonra el elde bas basta kalakaliyorsunuz. Paranin nereye gitiigini sordugunuzda da "paraci" ya da "kucuk hesapci" olmakla suclaniyorsunuz. Hicbi sekilde sorumluluk kabul etmiyorlar.

Elinde super bir meslegi olmadan haline bakmadan ticaret yapicam, coin alicam saticam diyenden koca olmaz, o kadar soyleyeyim size.

Ticaretin içinden gelmeyen biri işletme açsa 6 ayda batırır bunun emsalleriyle dolu ortalık. Hele çalışmayı sevmeyen erkekten hayır gelmez bacım

Sabit islere boyle adamlar gecici gozle bakiyorlar. Evlenince sizin maasiniza da goz koyuyorlar, birikiminizi de istiyorlar coin yatirimi yapmak icin. Sonra el elde bas basta kalakaliyorsunuz. Paranin nereye gitiigini sordugunuzda da "paraci" ya da "kucuk hesapci" olmakla suclaniyorsunuz. Hicbi sekilde sorumluluk kabul etmiyorlar.

Elinde super bir meslegi olmadan haline bakmadan ticaret yapicam, coin alicam saticam diyenden koca olmaz, o kadar soyleyeyim size.
Bana farkındalık veren mesajlardan oldu 🥹teşekkür ediyorum ❤️

Ticaretin içinden gelmeyen biri işletme açsa 6 ayda batırır bunun emsalleriyle dolu ortalık. Hele çalışmayı sevmeyen erkekten hayır gelmez bacım
Bebeğim aynısını diyorum düşünüyorum. Sabit iş sevmemesi işte benim hayalim bir işletme açıp başında kişiler duracak ben gezeceğim vs demesi sonra beni kaybetmemek için çalışırım tamam demesi çalışmayı sevmediğini gösteriyor dimi 🥲

Bu arada o kadar dogru tarif etmişsiniz ki askerliği geçici süreliğine yaparım birikim yaparım sonra çıkarım diyor mesela sonra ne olacak diyorum kafe açarım ticaret yaparım vs sabit çalışamam diyordu ben bana o uymaz dediğimde de tamam seni kaybetmek istemiyorum sabit çalışırım dedi ama huy bu güven vermiyor

Yani eğlencesine ufak miktarlarda oynasa yada işi bunun üzerine olsa belki sorun etmezdim.Ama adam resmen hayal kuruyor.olmayan parayla bitcoin oynayıp zengin mi olacakmış?Sanki hiç calisasi yokmuş gibi geldi bana.

Back