Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben gidiyorum kızlarrr azcık dışarda işlerim var
geldiğimde harıl harıl geçmiş okuyup günceli yakalayacağım
Ramazan geliyo belediyenin dağıttığı erzak kolisi göndersem olurmu
aynen canım yaa zor valla bide bu aralar kv tribini cekiyoruz kocişle var bişeyler kafa duman sayenizde dagıtıcam biraz..
ayyy Allah ım güldenim böle bişi olamaz pek tatllı sebeğim ya bi sevdiriyo kendini görmen lazım büyüyo artık 4 . ayında ama dişlerimiz geliyo herhalde birazcık zoru var paşanın
aneeemmmmm versin diyecektim gönlümden gecen oydu ama klavyemin yazdıgı vermesin olmuş
haklısın valla iyi dikkat ettin ben onları versin olarak okuyorum iyi niyetli düşünüp meğerse art niyetli kötü kimselermiş
aynen canım yaa zor valla bide bu aralar kv tribini cekiyoruz kocişle var bişeyler kafa duman sayenizde dagıtıcam biraz..
aneeemmmmm versin diyecektim gönlümden gecen oydu ama klavyemin yazdıgı vermesin olmuş
ayyyyyyy canımmmm cidden niye öyle olmuş ki
hemen düzeltiyorum
AYÇİCEĞİ ALLAH SENİN İYİLİĞİNİ VERSİN
BEBEKLERİNİ VERSİN emiiiiiiiiiiii canımmm benimm
Ulan iş güç dediniz kanıma girdiniz...bildiğim kadarıyla sen evde kendı başında kurabiye yapıyorsun dimi?devletin yeni girişimcilere 30 bın tl gerı odemesız kredı verdigini bılıyormusun..ben senın yerınde olsam araştırırım bır,organızator sırketı kurarım,böyle dogumdur falan fılan,veya ev yemeklerı veya pastane gıbı ne bılım bır sürü bısey hem kendı işyerın olur
Ezikmiyim lennnnnnn ben:))))))
Herkes çıktı bende çıktım açıktım yemek yıyım bari
aynen sekerim bende özledimdimi amaaaa..zaten çok özlemiştim seni
aynen valla yetti..
ama nafişin erkek dansözü olayı bitirdi
töbeeeeeeAnam onu seyretmektense kör olsun gözlerimmmm
evet canım malesef ordayız gerçi eskisi gibi değil cok şükür ama yinede orda yemek istemiyorum bizekoca tencere yemek hazırlıyo ismaille biz yiyirouz o baska yerde yemiş oluyo bizi seyrediyo bende dedim ismaile ramazanı geçireyim evde yicez artık yeter biz yiyirouz o bakıyo yese neyse dedim tamam dedikv dediysen tamamdır çalışamama aklının almaması için yeterli bir sebep..
yemeğe onamı gidiyosunuz yine..
4 aylık balllll
ne güzel bir enerji veriyorlar dimi..
sevmeye doyamıyor insan..
tmtmm Allah iyliğini güzelliğinini bebelerini versin diyo şimdide klavyemO klavyene söyleee iyiliğimi versin benimmmm valahi gelirsem üzerinde çatır çatır yazı yazarım feleği şaşar onun klavyem iyidir yaneee
Ulan iş güç dediniz kanıma girdiniz...bildiğim kadarıyla sen evde kendı başında kurabiye yapıyorsun dimi?devletin yeni girişimcilere 30 bın tl gerı odemesız kredı verdigini bılıyormusun..ben senın yerınde olsam araştırırım bır,organızator sırketı kurarım,böyle dogumdur falan fılan,veya ev yemeklerı veya pastane gıbı ne bılım bır sürü bısey hem kendı işyerın olur
tmtmm Allah iyliğini güzelliğinini bebelerini versin diyo şimdide klavyem
senide kendine benzetmiş demekkiDün gece malum sebeple aranızdan ayrılmıştım..
Ama o malum şeyi gerçekleştiremeden biz birbirimize girdik
Önceki günden gerilim vardı onun devamı..
Bu sabahta tel de görüşürken hiç bişi olmamış gibi konuştuk noluyoooo bee dedim kapatınca hem kendime hem ona anlam veremiyorum nasıl bir psikoloji bu..
Eşim kişisi ve ben nasıl dünden bahsetmeden durduk
Dün gece malum sebeple aranızdan ayrılmıştım..
Bu sabahta tel de görüşürken hiç bişi olmamış gibi konuştuk noluyoooo bee dedim kapatınca hem kendime hem ona anlam veremiyorum nasıl bir psikoloji bu..
senide kendine benzetmiş demekki
aman aman iyi olmuş..
mümkünse dünden kalan mevzular ile bugun kavga etmeyın.aaaaaaaaaaaa
aynen sekerim bende özledim
şişttt feyzoma laf yok
töbeeeeee
evet canım malesef ordayız gerçi eskisi gibi değil cok şükür ama yinede orda yemek istemiyorum bizekoca tencere yemek hazırlıyo ismaille biz yiyirouz o baska yerde yemiş oluyo bizi seyrediyo bende dedim ismaile ramazanı geçireyim evde yicez artık yeter biz yiyirouz o bakıyo yese neyse dedim tamam dedi
aynen yaa balım 4 aylık oldu..
evet canım inan onu severken daha bi başka oluyorum bebek özlemimi dindirdi sanki ama eve gittiğimdede bi boş kalıyor kucagım
napalım bunada şükür
tmtmm Allah iyliğini güzelliğinini bebelerini versin diyo şimdide klavyem
estağfirullah canım...
kariyer basamakları tozlu,cam silmeli,ev süpürmeli vs..
amiiinnnn cümlemizeee bizde dahil olmak üzerecidden garip bir durum aslında Allah akıl fikir versin diyeyim
he valla orasıda öylefeyzona sessiz kalmak imkansız amaaa
Dün gece malum sebeple aranızdan ayrılmıştım..
Çalışmak beni yordu yaaa sanki evde duruyormuyuz deseneee ama yinede eve hasretim daha şöyle doya doya yemek pasta börek yapamadım evimde tadını bilem çıkaramadım. Bu arada 2. yılımız geçen hafta transfer günü dolmuştu.
Evimin temizliğini bile keyiflice kendim yapamadım.
Hep pasaklı hep pasaklııııı Annem bana gelmek istemiyor titiz hatun beğenmiyo beniiii
Abovvvv ben varya kıyametı koparmıştım kavga edıp o işi yapmayacam,yumurtlama gunüm geçecek bide bişey olmamış gibi konuşacam...iyi sabrın varmış vallahi