• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bitcoin oynayan erkek ?

Böyle bir erkekle gelecek düşünür müsünüz ?

• Evet

OY: 5 11,1%
  • Hayır

OY: 37 82,2%
  • Kararsızım biraz daha zaman tanı

OY: 3 6,7%

• Ankete Katılan
    45
Yani eğlencesine ufak miktarlarda oynasa yada işi bunun üzerine olsa belki sorun etmezdim.Ama adam resmen hayal kuruyor.olmayan parayla bitcoin oynayıp zengin mi olacakmış?Sanki hiç calisasi yokmuş gibi geldi bana.
Canım şöyle anlatayım birkaç yıl askerlik yaparım sabit iş olarak sonra orada birikim yaparım çıkarım ticaret ya da işletme yaparım sabit işte ömür boyu çalışamam diyordu. Ben o zaman seninle gelecek düşünemem dedim. Seni kaybetmeye niyetim yok çalışırım sabit bir işte dedi olay bu 🥲

Canım şöyle anlatayım birkaç yıl askerlik yaparım sabit iş olarak sonra orada birikim yaparım çıkarım ticaret ya da işletme yaparım sabit işte ömür boyu çalışamam diyordu. Ben o zaman seninle gelecek düşünemem dedim. Seni kaybetmeye niyetim yok çalışırım sabit bir işte dedi olay bu 🥲
Bende şöyle diyeyim tamamen tartmadan olcmeden evlenmeyin.Cunku böyle konular içten gelir.Mesela ben çalismayi hiç sevmedim.Biri için calissaydimda sanırım çok çok uzun surmezdi.Yani erkeğin her anlamda güçlü olması gerekiyor.Calismasi cabalamasi inan bana rahat erkekler uğraşmak çok zor.bir ise başlasın ona göre dusunursun

Bende şöyle diyeyim tamamen tartmadan olcmeden evlenmeyin.Cunku böyle konular içten gelir.Mesela ben çalismayi hiç sevmedim.Biri için calissaydimda sanırım çok çok uzun surmezdi.Yani erkeğin her anlamda güçlü olması gerekiyor.Calismasi cabalamasi inan bana rahat erkekler uğraşmak çok zor.bir ise başlasın ona göre dusunursun
Ay bu da rahat bir erkek hallederiz kafasında olan erkekler olur ya hayalperest biraz. Çok haklısınız ya nereye kadar sürecek içinden gelmiyorsa 🥺

Back