Arkadaşlar ben arkadaşımı 5 yıldır tanıyorum. Kendisiyle çok iyi anlaşıyoruz, ve aynı ofiste çalışıyoruz. 1 ay önce arkadaşım evime gelmişti. Biraz oturduk sohbet falan ettik, sonra arkadaşım tuvalete girdi. O tuvaletteyken de sevgilim aradı. Ben onunla biraz konuşurken arkadaşım tuvaletten çıktı. Ben camın önünde telefonla konuşuyordum. Sonrasın da arkadaşım elini boynuma attı. Elini biraz öyle boynumda gezdirdi. Ben o an kendimden geçtim açıkçası, sonra engel oldum ve koltuğa oturdum. Arkadaşım bu sefer koltuğa geldi, dudağımdan öper gibi yaptı, ama öpmedi. Ben o an çok azdım, sevgilime kapı çalıyor bakıp sana döneyim dedim, ve telefonu kapattım. Telefonu kapatınca arkadaşıma kızdım. Ama o anda bacak aramı açıp vajinamı pantolonumun üstünden yaladı. Benim içim o anda bir hoş oldu. Kendimi serbest bıraktım, bu sefer soyunduk ve iş sevişmeye kadar gitti. 1 saat sonra sevgilime döndüm, ertesi gün oldu, ben yaşadıklarımızı unutamadım. Bir anlık azgınlıkla arkadaşıma bir daha yapalım dedi. Arkadaşım da beni evine çağırdı, bu sefer dildo ile seviştik. Beni orgazm etti. Yani 1 aydır ben sevgilimden soğudum, sevgilim ilişki istediğin de istek gelmiyor. Ben lezbiyen olmak istemiyorum, arkadaşımdan nasıl uzak durabilirim?