- 28 Ocak 2014
- 1.275
- 41
- 34
Tersten çekmeyeydin iyiydiBiz yedik bilem ama bu yenmemiş haliEki Görüntüle 1166695
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tersten çekmeyeydin iyiydiBiz yedik bilem ama bu yenmemiş haliEki Görüntüle 1166695
Sayfanın sağ üst tarafına doğdu minicik başlıklar var SEÇENEKLER kısmına gir orada BU KONUYA ABONE OL var...
Onu seçiyorsun..
Direk aboneliklerden giriş yapmak içinde sayfanın en üstünde HIZLI MENÜ başlığından ABONELİKLERİM i seç...
Tersten çekmeyeydin iyiydi
Zaman zaman benim yaptığım gibi:).Yahu kendimi anlamıyorum.7/24 kk dayım.Ne takip edersin giriş yapmadan bilmemki Elif diyorum bazen.
Yalnız bazen şu oluyor pc geçmişini temizlediğim zamanlar bir süre dolaşıyorum içerde.Dolaşmaya devam ederken ederken bi bakıyorum düşmüşüm.Dolaşmaya devam ediyorum.Taki cevap yazacağım yada ziyaretçilere kapalı bişey bakıcağıma kadar
Bebeğim beğendim sayfayı,ve kesınlıkle sanat sipariş verecem,bebişimin doğumunda
Güzel süslü püslü kurabiyeler olsun
Ben ne zaman yazı karakterimi oluşturup sabit tutabileceğim
Yok kız resmim düz ama buraya yükleyince ters yükledi
Sen idrar testi yapacak mısın?
İyi olur tabii büyük sorun bu evliliklerde açım ve kan şekerim düştü bu da tartışmaya zemin hazırlıyor tartışma demek boşanmaya kadar gider duruma göre çok tehlikeli cidden kanayan bir yara
Bi arada toplumun kanayan yarası ilan eşe yemek yapıp çay demleyip bekleme faslına parmak basmak istiyorum
Benim misss gibi köftem var bi kere ızgaranda gözüm kalmadı taammııııı
Benimkide yok ortalıkta yap yemekleri kal kendi başına isyaannnnnnnnnnnnnn:84::84::84::84:
aynen ağzıma bişeyler atıp duruyodum mutfağa gidip gelip, midemi sustursun diye. derken tlfnm acı acı çalmaya başladı, dedim alınacak bişey var mı diye soracak heralde ama bi de ne duyayım tabi çıldırdım. ocaktaki yemeklerin fotosunu çekip yolladım. "vicdan yaptım geliyorum" diye bir yanıt aldım. 10 dakika sonra ikinci tlfn, geliyo heralde dedim bu sefer bişey lazım mı diye sorucak. açtım, ısrar ediyo sen de gel diye çemkirip ne halin varsa gör diye kapttım yüzüne.
hem de ne isyeeeaaaaaaaannnn :84: :113:
Evde yemek yapmışsınız nereye çağırıyor ki seni?????
isyerinde özel bir organizasyon vardı bugün, onun yemeğine kalıcam sen de gel diyo :120: ben de ocaktakileri ziyan mı edelim, hem öyle ha deyince hazırlanıp gidilir mi ayol dedim
Eeeeee yarın yerdiniz evdekileri,ben olsam gıderdım vallahı kocamı yalnız bırakmazdım
bende geldim hoşgeldim
nabersiniz
hoşgeldin, iyilik senden naber
iyiyim nasıl olsun ne var ne yok
kığıız kadınız biz hazırlanmak kolay mı öyle ayrıca istanbuldayız hazırlanıp gitmem 2 saat neticede öfkeli otururken kapı çaldı kapıcı diye bi açtım bnmki gelmiş :103: zafer benim
bildiğin gibi işte şu yeni diziye bakıyorum kaçak gelinler
Ozaman sana koca bi alkış geliyor