Kuzum misafir vardı onları yolladım artık rahatım
Yatılı misafirlerdi dimi doğru hatırlıyorum geçen haftasonuda ben aynı durumdaydım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum misafir vardı onları yolladım artık rahatım
Boşverrrrr sıkma canını,bı dahasında emrı vaki yap,saatı tam öğren gıdelecegı zamanda hadı kalk ben sözü verdim,işimizin olmadıgını bılıyorlar ayıp olur de
canım ben sana msj gönderdim ama gitmiyor ya tel giriyorum ondanmı acaba
Allahım ben hangi insanlarla arkadaşlık yapıyorum
Nerde balım o elit zengin cevrem.....kokudan bayılacağımmmmmm
Ya maşallah tek sıkıntım babasını çok seviyor o konuda adam etmeye çalışıyom ama zorlanıyorum
Haaaaa bide ev işlerinde yardım etmıyor
Her türlü iştah açıcılar lakin ben çok dikkatli tüketirim kesinlikle akşam yemekleri dışında yemem o da biri gelemeycekse o akşam..
Çat kapı gelen olursada misafir umduğunu değil bulduğunu koklar artık
Yerim kız seniçok tatlisiniz
Ha ha haaayyy pabucumun eliti dün akşam sinemada ayaklarını uzatan kimdi Allah bilir ayakkabılarınıda çıkarmışsındır sen..
Elite geelllll
Ha ha haaayyy pabucumun eliti dün akşam sinemada ayaklarını uzatan kimdi Allah bilir ayakkabılarınıda çıkarmışsındır sen..
Elite geelllll
Canım sinemanın sahibi benim geldiğimi görünce hemen ne istersiniz,sizi evinizdeymişsiniz gıbı ağırlamak isteriz dedi,lütfen ayakkabınızı çıkartıp uzatın ,hatta emredin kadınlar kulubünü ayağınızda getireyım dedı....ben gerek yok ayağımı uzatsam yeter dedım ondan yanı
Genelde annelerini sever koca kısmısı ama senin ki babasını seviyor demek zararı olmuyordur sanırım o kadarınada laf etme yani..
ozamanda şey deriz dimi cümle aynen şu
''ayy soganda yedik ama kokcaz şimdi size''ü
misafir de '' yok yok kokmaz olmaz bişey der hep
ayyy artık aramıza döndün mü yani tamamiyleeeeeeee
Canım sinemanın sahibi benim geldiğimi görünce hemen ne istersiniz,sizi evinizdeymişsiniz gıbı ağırlamak isteriz dedi,lütfen ayakkabınızı çıkartıp uzatın ,hatta emredin kadınlar kulubünü ayağınızda getireyım dedı....ben gerek yok ayağımı uzatsam yeter dedım ondan yanı
sesli güldüm
ben yemek yemeğe gidiyorum mutfaga kocişime salatamla eşlik edeyim
yine gelirim tabiki şimdilk bash bashhh
Annesi vefat etmiş
Bende pek gıtmıyorum oyle arada gıdıyorum babasına ne bılım evde bı bayan olmayınca sıkılıyorum,oyle cok samımı de davranamıyorum
agresif elit modunda hepimizi fırçalıyooo ama kocası suçlu hep dediğini yapmış şımartmış tabii o şımartıyooo geliyooo buraya bize çemkiriyo bi de beğenmiyooo öz hakiki sürreal ama
Allah rahmet eylesin...
Eşin olmadan gitme zaten..
Tek başınamı yaşıyor evlenmemişmi...
artık birliktemiyiz pekiii