- 4 Nisan 2019
- 5.671
- 6.112
- 198
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Benim de 13 OcakBenimde 15 ocak test günüm. 2025 ugurlu gelsin inşallah hepimize
aynı gün olmuşuz inşallah Rabbim güzel haberi verirBen bugün transfer oldum. Umarım herkes beklediği güzel haberleri sağlıkla alır
amiiinBenim de 13 Ocak
aynı gün olmuşuz inşallah Rabbim güzel haberi verir
Ben geçen hafta cuma oldum. 3ünde. Herhangi bir belirti yok. Adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu o kadar. Sizde var mıBurda çarşamba günü transfer olan arkadaşlar vardı nasılsıniz ağrınız varmi sizinde
Ben de 3'ünde transfer oldum. Hiçbir belirti yok sadece göğüslerim ve iğne yerlerim ağrıyor. Hiç test yaptınız mı?Ben geçen hafta cuma oldum. 3ünde. Herhangi bir belirti yok. Adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu o kadar. Sizde var mı
Dün rahime çizik işlemi yapıldı histereskopi işlemi uyanmayla birlikte 1 saat içerde kalmamış ağrıyla uyandım çok az kanamam oldu hastaneden bir saat sonra da çıkış yaptık bugün de ne ağrım var nede kanamam ama anestezi etkisi devam ediyorolsun canım ümit edilen yerde dua kabul olur bence Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Evet ilk denemem 2021 de olmuştu negatif sonuçlandı şimdi ikinci şansımı deneyecem hemşirem önerdi rahime çizik atalım tutunma olasigi yüksek olsun diye yumurta sayim az toplandı 5 tane toplandi bu yüzden yumurtalara da başka işlemde uygulandı piezzo elektrik akımı verildi mikro çip yöntemiyle de sperm seçildi 4 embriyom oluştu 2 tanesi 3 diğer 2si 5 günlük embriyom var transferden önce rahime çizik yapıldı diğer ay transfer olacammerhabalar negatif deneme sonrası mı yapıldı bu işlem
Kasiklarima ara ara geliyor hafif ağrıBen geçen hafta cuma oldum. 3ünde. Herhangi bir belirti yok. Adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu o kadar. Sizde var mı
Test yaptınız mı kacinci gün emriyonuzduBen geçen hafta cuma oldum. 3ünde. Herhangi bir belirti yok. Adet olacakmışım gibi bi ağrı oldu o kadar. Sizde var mı
Merhaba cnm bn de Çarşamba günü 17 gibi transfer oldum iğne yerlerim ağrıyor. Ara sıra kasıklarıma çok hafif sızı gibi bişey oluyor. Onun dışında bi belirti ağrı sızı bişey yok sizin nasıl gidiyor 9Burda çarşamba günü transfer olan arkadaşlar vardı nasılsıniz ağrınız varmi sizinde
Bende 2 de transfer oldum aynı igne yerlerim ağrıyor oturunca faln aciyorMerhaba cnm bn de Çarşamba günü 17 gibi transfer oldum iğne yerlerim ağrıyor. Ara sıra kasıklarıma çok hafif sızı gibi bişey oluyor. Onun dışında bi belirti ağrı sızı bişey yok sizin nasıl gidiyor 9
umarım bu sefer tutunur bebişiniz histereskopi işlemi nedir sorabilir miyim birde acaba nerede tedavi görüyorsunuzDün rahime çizik işlemi yapıldı histereskopi işlemi uyanmayla birlikte 1 saat içerde kalmamış ağrıyla uyandım çok az kanamam oldu hastaneden bir saat sonra da çıkış yaptık bugün de ne ağrım var nede kanamam ama anestezi etkisi devam ediyor
Evet ilk denemem 2021 de olmuştu negatif sonuçlandı şimdi ikinci şansımı deneyecem hemşirem önerdi rahime çizik atalım tutunma olasigi yüksek olsun diye yumurta sayim az toplandı 5 tane toplandi bu yüzden yumurtalara da başka işlemde uygulandı piezzo elektrik akımı verildi mikro çip yöntemiyle de sperm seçildi 4 embriyom oluştu 2 tanesi 3 diğer 2si 5 günlük embriyom var transferden önce rahime çizik yapıldı diğer ay transfer olacam
Merhaba transferiniz hangi oldu Çarşamba diye okudum doğru mu bnm de Çarşamba günü transferim gerçekleşti çift embriyo kondu. Nasıl geçiyor sürecinolsun canım ümit edilen yerde dua kabul olur bence Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
İnşallahBende 2 de transfer oldum aynı igne yerlerim ağrıyor oturunca faln aciyorkasiklarima da ara ara hafif agrilar giriyor inşallah tutunuyorlardir kacinci gün emriyosuydu sizin şuan hangi ilaçları kullaniyorsunuz
Benimde transferim dün oldu nasılsınız var mı ağrınızBenim 9 ocakta transferim oldu var mı aynı gün olan
Amin inşallah rahimi görüntüleme işlemi rahim filmi gibi bundan anestezi verilerek yapılan bir işlem içeriye rahime çizik yani rahime ufak kesikler atıyorlar transferde tutunması kolay olsun diye Hatay iskenderunda tedavi görüyorumumarım bu sefer tutunur bebişiniz histereskopi işlemi nedir sorabilir miyim birde acaba nerede tedavi görüyorsunuz
Amin inşallah size tutunma serumu yapıldı mı yeni duydum bunu da Şubat ayinda bir sıkıntı olmazsa benim yavrular transfer olacak inşallah tutunurlarMerhaba
Bugün kuzucuklarım transfer oldu
İnşallah tutunurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?