TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

olsun canım ümit edilen yerde dua kabul olur bence Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Dün rahime çizik işlemi yapıldı histereskopi işlemi uyanmayla birlikte 1 saat içerde kalmamış ağrıyla uyandım çok az kanamam oldu hastaneden bir saat sonra da çıkış yaptık bugün de ne ağrım var nede kanamam ama anestezi etkisi devam ediyor
merhabalar negatif deneme sonrası mı yapıldı bu işlem
Evet ilk denemem 2021 de olmuştu negatif sonuçlandı şimdi ikinci şansımı deneyecem hemşirem önerdi rahime çizik atalım tutunma olasigi yüksek olsun diye yumurta sayim az toplandı 5 tane toplandi bu yüzden yumurtalara da başka işlemde uygulandı piezzo elektrik akımı verildi mikro çip yöntemiyle de sperm seçildi 4 embriyom oluştu 2 tanesi 3 diğer 2si 5 günlük embriyom var transferden önce rahime çizik yapıldı diğer ay transfer olacam

Burda çarşamba günü transfer olan arkadaşlar vardı nasılsıniz ağrınız varmi sizinde
Merhaba cnm bn de Çarşamba günü 17 gibi transfer oldum iğne yerlerim ağrıyor. Ara sıra kasıklarıma çok hafif sızı gibi bişey oluyor. Onun dışında bi belirti ağrı sızı bişey yok sizin nasıl gidiyor 9

Bende 2 de transfer oldum aynı igne yerlerim ağrıyor oturunca faln aciyor kasiklarima da ara ara hafif agrilar giriyor inşallah tutunuyorlardir kacinci gün emriyosuydu sizin şuan hangi ilaçları kullaniyorsunuz

umarım bu sefer tutunur bebişiniz histereskopi işlemi nedir sorabilir miyim birde acaba nerede tedavi görüyorsunuz

ben de 6’sında oldum kasıklarımda belli belirsiz ağrı mı desem bi his var göğüslerim elleyince ağrıyor ama sanki önceden de hep hassastı göğüslerim ve hepimizin derdi iğne ağrılarımız bende de var

Bende 2 de transfer oldum aynı igne yerlerim ağrıyor oturunca faln aciyor kasiklarima da ara ara hafif agrilar giriyor inşallah tutunuyorlardir kacinci gün emriyosuydu sizin şuan hangi ilaçları kullaniyorsunuz
İnşallah sabah bi seyim yoktu ama şuan acayip bi bel ağrım var. İnşallah iyiye işarettir 5. Gün embriyosu çift transfer oldu.
Günde 4 Estrofem 6 progestan fitil 2 ampul prolutex iğne 1 coraspin kan sulandırıcı iğne zarzio diye bi iğne 2 prograf
Aklıma gelenler bu kadar dahası olabilir
Siz hangi ilaçları kullaniyorsunuz

umarım bu sefer tutunur bebişiniz histereskopi işlemi nedir sorabilir miyim birde acaba nerede tedavi görüyorsunuz
Amin inşallah rahimi görüntüleme işlemi rahim filmi gibi bundan anestezi verilerek yapılan bir işlem içeriye rahime çizik yani rahime ufak kesikler atıyorlar transferde tutunması kolay olsun diye Hatay iskenderunda tedavi görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…