merhaba kızlar 4 yıllık evliyim açıklanamayan infertilite tanım var 2 dıs gebelık 3 düsüğüm oldu genetik testlerimiz temiz geldi 2 kez aşılama yaptırdık tutmadı ve tüp bebege karar verdik. bütün değerlerim normaldi amh 2.84 eşiminde sperm analizi gayet ii geldi. ve tüp bebege başladık çok zor sabır enerji motivasyon isteyen bir süreç ve devam ediyor asla bitmiyor
umarım bebişlerimizi kucağımıza alırız.
eşim doktor araştırma gereğinde bile bulunmadık Kayseride yaşıyoruz. Eşiminde çok saygı duydugu hocası SEMİH ZEKİ ULUDAĞ hocamızla tedavimize başladık Memorial hastanesinde görev yapıyor. 2 gün önce transfer oldum ve 20 ocak beta vercem 3 gün dinlenmem gerektiğini sonra günlük hayata döneceğimi söyledi. heyecanlıyım fakat evde test yapmayacagım
bugün sol kasıgımda hafif batma var göğüsler hormon aldıgımız icin sanırım hep hassas, kabak çekirdeği kaju ananas en sık yediğim şeyler ketojenik besleniyorum suyu cok iciyorum en az 3lt bitio günde umarım bu süreci atlatırız bebişle. 5. gün emriyosu 4Aa kalitede sıcak embriyo transferim oldu genetik yaptırmadık 15 yumurta toplantı 12 si döllendi 6 sı 5. güne geldi tek transfer yaptırıp diğerlerini dondurdum
ben raporlu oldugum icin bugune kadar ilaclara 20 bin memoriale 75 bin artı 13 bin dondurma ücreti ödedik transfer sonrası ilaclarada 1900 tl ödedik