- 9 Ekim 2024
- 163
- 113
- 18
- 43
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
RÂBBİM sağ salim kucağına almayıda nasip etsin aminnnnŞükür canım pozitif gördümRabbim herkesin gönlüne göre versin nasipse 29 ocakta kalp atışı için gel dediler
Tebrik ederimCanım b
Bende 7 ocakta transfer olmuştum bugün kan verdim değerim 65 çıktı
Amin inşallah kuzucumRÂBBİM sağ salim kucağına almayıda nasip etsin aminnnndarısı bizim başımıza
Amin inşallah canım benim gönlünüze göre olsun inşallahRÂBBİM sağ salim kucağına almayıda nasip etsin aminnnndarısı bizim başımıza
3.gün embriyosuydu rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallahTebrik ederimkaçıncı gün embriyosuydu
Ya benimde 3. Gün ama çatlatma iğnesinden kaynaklı anlamıyorum yaptığın test var mı örnek olarak atsan merak ediyorum3.gün embriyosuydu rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah
Oldum cnm çok şükür idrarda pozitifi gördüm. Pazar günü kan vereceğim inşallah. Bişey daha merak ediyorum açıkçası tüp bebekte gebelik hesaplama nasıl oluyor sen biliyor musun?Ne demek canım benim yolumuz hepimizin aynı sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin her zamansizin nasıl süreç transfer oldunuz mu
Hadi inşallah sağlıkla beta hgc artışların olsun inşallah yaz bizede bizim doktor +2 hafta ekliyor mesela 1 ocakta transfer olan biri ay sonunda kalp atışı için gittiğinde 6 haftalık olmuş oluyor dedi videoları var öyle açıklamış acıbademde doktorOldum cnm çok şükür idrarda pozitifi gördüm. Pazar günü kan vereceğim inşallah. Bişey daha merak ediyorum açıkçası tüp bebekte gebelik hesaplama nasıl oluyor sen biliyor musun?
Amin kuzum Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim Bilgilerin içinHadi inşallah sağlıkla beta hgc artışların olsun inşallah yaz bizede bizim doktor +2 hafta ekliyor mesela 1 ocakta transfer olan biri ay sonunda kalp atışı için gittiğinde 6 haftalık olmuş oluyor dedi videoları var öyle açıklamış acıbademde doktor
Bugün iğnelere başladım, bu benim ilk denemem ve gerçekten stresten ağlayacaktım yaparken :) Neyse ki biraz yandı canım sonra geçti. Eğer her şey yolunda giderse sanırım bu ay toplama yapacaklar önümüzdeki aya transfer olur herhalde. Ben herkese çooook sabırlar ve şans diliyorum. Hiç kolay değilmiş sahiden... Daha bu kadar yolun başındayken hissettiklerim tarifsiz...
Bende bugün başladım gonal f ile hadi hayırlısı bakalımBugün iğnelere başladım, bu benim ilk denemem ve gerçekten stresten ağlayacaktım yaparken :) Neyse ki biraz yandı canım sonra geçti. Eğer her şey yolunda giderse sanırım bu ay toplama yapacaklar önümüzdeki aya transfer olur herhalde. Ben herkese çooook sabırlar ve şans diliyorum. Hiç kolay değilmiş sahiden... Daha bu kadar yolun başındayken hissettiklerim tarifsiz...
Bu sabaha kadar her gün kaset test yaptım canım hepsi negatif çıktı bu sabahta negatif çıktı sonra kan verdim kanda pozitif olduğunu öğrendim. İdrarda negatif gördüm ama kanda pozitif olduğunu öğrendim.Ya benimde 3. Gün ama çatlatma iğnesinden kaynaklı anlamıyorum yaptığın test var mı örnek olarak atsan merak ediyorumben 6 ocakta transfer oldum
Çok sevindim inşallah bizlerde pozitifi görürüz sağlıkla tutunsun bebeğinBu sabaha kadar her gün kaset test yaptım canım hepsi negatif çıktı bu sabahta negatif çıktı sonra kan verdim kanda pozitif olduğunu öğrendim. İdrarda negatif gördüm ama kanda pozitif olduğunu öğrendim.
Gerçekten mi ben 7.gun erken gebelık testı yaptım negatıftı cok uzuldum.erken gebelık testi mi yapmıştınız hep?Bu sabaha kadar her gün kaset test yaptım canım hepsi negatif çıktı bu sabahta negatif çıktı sonra kan verdim kanda pozitif olduğunu öğrendim. İdrarda negatif gördüm ama kanda pozitif olduğunu öğrendim.
Bende onu kullanıyorum 225'lik ayarlayıp birde menopur 75 verdi bana o fena yaktı canımı :)Bende bugün başladım gonal f ile hadi hayırlısı bakalım
Amin inşallah rabbim bu yürüdüğümüz yolları çiçeklendirsinÇok sevindim inşallah bizlerde pozitifi görürüz sağlıkla tutunsun bebeğin
Evet ben transferden sonraki beşinci günden itibaren her gün yaptım test hep negatif gördüm tutunmadi diye umutsuz bir şekilde bu sabah kan verdim ama pozitif olduğunu öğrendim. İki gündür de Regl olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyordu meme hassasiyeti falan vardı. Doktorum haftaya gel kese oluşup oluşmadığına bakalım dedi. Rabbim inşallah bizlere de bu dünya meyvesinden tattırır.Gerçekten mi ben 7.gun erken gebelık testı yaptım negatıftı cok uzuldum.erken gebelık testi mi yapmıştınız hep?
Ben de Semih hocama gittim şuanda 7+3gebeyim bu hafta net olarak kalp atışını duyduk çok şükür ilk tüp bebek tedavimiz inşallah sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruzmerhaba kızlar 4 yıllık evliyim açıklanamayan infertilite tanım var 2 dıs gebelık 3 düsüğüm oldu genetik testlerimiz temiz geldi 2 kez aşılama yaptırdık tutmadı ve tüp bebege karar verdik. bütün değerlerim normaldi amh 2.84 eşiminde sperm analizi gayet ii geldi. ve tüp bebege başladık çok zor sabır enerji motivasyon isteyen bir süreç ve devam ediyor asla bitmiyorumarım bebişlerimizi kucağımıza alırız.
eşim doktor araştırma gereğinde bile bulunmadık Kayseride yaşıyoruz. Eşiminde çok saygı duydugu hocası SEMİH ZEKİ ULUDAĞ hocamızla tedavimize başladık Memorial hastanesinde görev yapıyor. 2 gün önce transfer oldum ve 20 ocak beta vercem 3 gün dinlenmem gerektiğini sonra günlük hayata döneceğimi söyledi. heyecanlıyım fakat evde test yapmayacagımbugün sol kasıgımda hafif batma var göğüsler hormon aldıgımız icin sanırım hep hassas, kabak çekirdeği kaju ananas en sık yediğim şeyler ketojenik besleniyorum suyu cok iciyorum en az 3lt bitio günde umarım bu süreci atlatırız bebişle. 5. gün emriyosu 4Aa kalitede sıcak embriyo transferim oldu genetik yaptırmadık 15 yumurta toplantı 12 si döllendi 6 sı 5. güne geldi tek transfer yaptırıp diğerlerini dondurdum
ben raporlu oldugum icin bugune kadar ilaclara 20 bin memoriale 75 bin artı 13 bin dondurma ücreti ödedik transfer sonrası ilaclarada 1900 tl ödedik
AminAmin inşallah rabbim bu yürüdüğümüz yolları çiçeklendirsin
Sizin test gününüz ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?