- 31 Mart 2025
- 95
- 18
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bilim ya test yapmaya da korkuyorum 2 3 günüm kaldı teste. Belirti yok bir şey yok çok korkuyorumBende olmadı bacım herkeste olmuyor
Herkesin hikayesi farklı hiç öyle düşünme hamile olduğumu öğrendikten sonra bende de lekelenme oldu bu kezde neden oldu diye kafayı yedim doğum ile sonuçlanır inşallah transferin canımArkadaşlar tüp bebek yaptırdım transfer sonrası 10 gün olacak yarın ve hala bi yerleşme lekelenme tarzı bir şey yaşamadım. Bu lekelenme herkeste oluyor mu çok umutsuzluğa kapıldımtüp bebek anneleri hepiniz yaşadınız mı şu durumu![]()
Çok teşekkür ederim duan için. İnşallah öyledir inşallah benim hikayem de yazılıyordur. Test günüm yaklaşınca içimi panik havası aldı birazHerkesin hikayesi farklı hiç öyle düşünme hamile olduğumu öğrendikten sonra bende de lekelenme oldu bu kezde neden oldu diye kafayı yedim doğum ile sonuçlanır inşallah transferin canım![]()
O panik hiç geçmiyor seni çok iyi anlıyorum sağlıklı beslen dinlen herşey yolunda ilerlesin inşallah kendini dinleme belirti daima olmaz iki kez transfer yaptırdım ikiside pozitif gördüm hiç bariz belli diyebileceğim belirti yaşamamıştım o yüzden akışına bırakmak en iyisiÇok teşekkür ederim duan için. İnşallah öyledir inşallah benim hikayem de yazılıyordur. Test günüm yaklaşınca içimi panik havası aldı biraz![]()
Doğru söylüyorsunuz ben de öyle 10 gündür evden çıkmadım havalarda bi iyi bi kötü değişimden etkilenip hasta olmak istemedim. Evin içinde 4. Günden sonra yatmadım ama evet oturdum genelde dinlendim ağır iş yapmadım ama full yatakta da takılmadım. Maşallah bu arada ne güzel ikisi de pozitif olmuş. Rabbim bize de nasip etsinO panik hiç geçmiyor seni çok iyi anlıyorum sağlıklı beslen dinlen herşey yolunda ilerlesin inşallah kendini dinleme belirti daima olmaz iki kez transfer yaptırdım ikiside pozitif gördüm hiç bariz belli diyebileceğim belirti yaşamamıştım o yüzden akışına bırakmak en iyisi
Arada evin icinnde yürü ki kan akışı olsun inşallah canım. Malesef ikisini de kalbi durdu kaybettim miniklerimi inşallah 3. Transferim doğum ile sonuçlanır hepimiz için çok dua ediyorum el açan herkesin duası kabul olsunDoğru söylüyorsunuz ben de öyle 10 gündür evden çıkmadım havalarda bi iyi bi kötü değişimden etkilenip hasta olmak istemedim. Evin içinde 4. Günden sonra yatmadım ama evet oturdum genelde dinlendim ağır iş yapmadım ama full yatakta da takılmadım. Maşallah bu arada ne güzel ikisi de pozitif olmuş. Rabbim bize de nasip etsin![]()
Yaaa çok üzüldüm özür dilerim tahmin etmedim. İnşallah öyle olur rabbim sizi de daha fazla yormaz. Maddi manevi yoruluyor insan bu son denemeniz olur inşallahArada evin icinnde yürü ki kan akışı olsun inşallah canım. Malesef ikisini de kalbi durdu kaybettim miniklerimi inşallah 3. Transferim doğum ile sonuçlanır hepimiz için çok dua ediyorum el açan herkesin duası kabul olsun![]()
Estağfurullah canımYaaa çok üzüldüm özür dilerim tahmin etmedim. İnşallah öyle olur rabbim sizi de daha fazla yormaz. Maddi manevi yoruluyor insan bu son denemeniz olur inşallah
Korkmayın ben hıc belirti yaşamadım hatta haftalar gectı bulantı bile olmadı karnım kasıgım bile ağrımadı çok çok rahat gecırdım 20. Haftaya kadar.. sonrasında bebeler büyüdükçe rahme baskı olunca kasıklarım ağrıdı reflü oluştu tüylenme zamanı geldıgı için falan öylelikle yaniNe bilim ya test yapmaya da korkuyorum 2 3 günüm kaldı teste. Belirti yok bir şey yok çok korkuyorum
Estağfurullah canıminşallah hepimiz için öyle olur ama lütfen sakin kalmaya calis bol bol Meryem suresi ve Yusuf suresi dinle Kenzül arş duası dinle dua et güzel haberler verirsin inşallah
![]()
![]()
Yaaa inşallah umut oldunuz teşekkür ederim. İnşallah doğumlar sonuçlanmıştır süreciniz.Korkmayın ben hıc belirti yaşamadım hatta haftalar gectı bulantı bile olmadı karnım kasıgım bile ağrımadı çok çok rahat gecırdım 20. Haftaya kadar.. sonrasında bebeler büyüdükçe rahme baskı olunca kasıklarım ağrıdı reflü oluştu tüylenme zamanı geldıgı için falan öylelikle yani
İnşAllah sağlıkla kucağımıza alırız :)Yaaa inşallah umut oldunuz teşekkür ederim. İnşallah doğumlar sonuçlanmıştır süreciniz.![]()
Ben bugün yasadım corospin ı kullanma dediArkadaşlar tüp bebek yaptırdım transfer sonrası 10 gün olacak yarın ve hala bi yerleşme lekelenme tarzı bir şey yaşamadım. Bu lekelenme herkeste oluyor mu çok umutsuzluğa kapıldımtüp bebek anneleri hepiniz yaşadınız mı şu durumu![]()