- 28 Aralık 2024
- 10
- 4
- 1
- 30
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Tutunma serumu yapıldı mı böyle bir serum var diye duydumİnşallahsabah bi seyim yoktu ama şuan acayip bi bel ağrım var. İnşallah iyiye işarettir 5. Gün embriyosu çift transfer oldu.
Günde 4 Estrofem 6 progestan fitil 2 ampul prolutex iğne 1 coraspin kan sulandırıcı iğne zarzio diye bi iğne 2 prograf
Aklıma gelenler bu kadar dahası olabilir
Siz hangi ilaçları kullaniyorsunuz
Günde 3 estrofem bide hergun 50 mg progestan igne bukadarİnşallahsabah bi seyim yoktu ama şuan acayip bi bel ağrım var. İnşallah iyiye işarettir 5. Gün embriyosu çift transfer oldu.
Günde 4 Estrofem 6 progestan fitil 2 ampul prolutex iğne 1 coraspin kan sulandırıcı iğne zarzio diye bi iğne 2 prograf
Aklıma gelenler bu kadar dahası olabilir
Siz hangi ilaçları kullaniyorsunuz
Kasıklarımda çok hafif ağrılar var ama 2 başarısız deneme geçirdiğim için çok heveslenmek istemiyorum sizde mi taze transfer oldunuzBenimde transferim dün oldu nasılsınız var mı ağrınız
Benim doktorum transferden sonra odaya çıkınca hemen tuvalete gidebilirsiniz demişti bn gidene kadar 15dk filan geçmiştir öyle gitmiştim tuvaleteHayırlısıyla olursun inşallah transferini. Sıkıntısız çok kolay geçsin. Kasma kendini çok kısa sürüyor. Tek zorlandıgım cıktıktan sonra sıkışık bi şekilde 20 dk yatmaktı
Benim 5.gün doldurulmuş 2 embriyo transfer edildi. İlk deneyimim olacak o yüzden ağrılarımın olması normal mi bilemiyorumKasıklarımda çok hafif ağrılar var ama 2 başarısız deneme geçirdiğim için çok heveslenmek istemiyorum sizde mi taze transfer oldunuz
Anladımmm teşekkür ederimm Acıbadem falan mı acabaAmin inşallah rahimi görüntüleme işlemi rahim filmi gibi bundan anestezi verilerek yapılan bir işlem içeriye rahime çizik yani rahime ufak kesikler atıyorlar transferde tutunması kolay olsun diye Hatay iskenderunda tedavi görüyorum
4 Ocak ta transfer oldum
Yani herkeste farklı oluyo benim öncekilerde bacaklarım ağrımıştı ama negatif olunca ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşündüm inş sizinki tutunma belirtisidirBenim 5.gün doldurulmuş 2 embriyo transfer edildi. İlk deneyimim olacak o yüzden ağrılarımın olması normal mi bilemiyorumama şu önemliymiş onu biliyorum olumlu düşünmek siz önceki deneyimlerinizi unutup şuanı yaşayın ve güzel sonuçlanacağını düşünün ama şunu merak ediyorum dizlerime kadar ağrı hissetmem normal mi siz böyle bişey deneyimlediniz mi daha önce
O yapılmadı ama gebelik aşısı yapıldıTutunma serumu yapıldı mı böyle bir serum var diye duydum
Tutunmaya yardımcı olsun şifa olsun inşallahGünde 3 estrofem bide hergun 50 mg progestan igne bukadar
Herhangi bir ağrım yokBenimde transferim dün oldu nasılsınız var mı ağrınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?