- 28 Şubat 2021
- 947
- 704
- 53
- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
Gozunuz aydin Belirtiniz olmuşmuyduYaa doktoruma attım 7.gün için çok güzel dedi inşallah yükselerek gider ben sabırsızlandım biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozunuz aydin Belirtiniz olmuşmuyduYaa doktoruma attım 7.gün için çok güzel dedi inşallah yükselerek gider ben sabırsızlandım biraz
Belirtim iki gündür bel ve adet ağrısı gibi yoğun Bi ağrı. Dün adet olmam gereken gündü o yüzden tedirgin oldum iki gündür kahverengi az az alıntım oluyor inşallah her şey yolundadır. Transferden iki gün sonra kasığımda bi ağrı olmuştu bide.Gozunuz aydin Belirtiniz olmuşmuydu
Yerlesmedir demekki o lekelenme öyle diyorlar ya geneldeBelirtim iki gündür bel ve adet ağrısı gibi yoğun Bi ağrı. Dün adet olmam gereken gündü o yüzden tedirgin oldum iki gündür kahverengi az az alıntım oluyor inşallah her şey yolundadır. Transferden iki gün sonra kasığımda bi ağrı olmuştu bide.
İnşaALLAH öyledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki herkesin güzel haberlerini alırız inşallahYerlesmedir demekki o lekelenme öyle diyorlar ya genelde
EvetBende biraz önce oldum taze transfer mi oldun
Bende taze oldum Kaçıncı gün embriyosu senin
Gayet guzel cikmis canim hayirla kucagina al melegini cok sevindim adina.Kızlar erken kan verdim 7.gün değerim 29 çıktı çok mu düşük acaba, 3gün sonra asıl test günüm yükselir mi sizce
3 gün embriyosu,gaz sancın oluyor mu benim biraz fazlaBende taze oldum Kaçıncı gün embriyosu senin
Yok henüz bi sancım olmadı benim belki başka bişeyden dolayı sancın olmuştur benimde 3. Gün embriyosu3 gün embriyosu,gaz sancın oluyor mu benim biraz fazla
Tek embriyo.Yok henüz bi sancım olmadı benim belki başka bişeyden dolayı sancın olmuştur benimde 3. Gün embriyosu
Tek mi çift mi senin
Gözün aydın. Darısı bize olsun inşallahİnşaALLAH öyledir Rabbim isteyen herkese nasip etsin burdaki herkesin güzel haberlerini alırız inşallah
Hayırlısı olsun inş güzel haberler alırızTek embriyo.
Senden de inşallahHayırlısı olsun inş güzel haberler alırız
Teşekkür ederim canım benim evet 5.gün embriyosuyduGayet guzel cikmis canim hayirla kucagina al melegini cok sevindim adina.
5. Gun embriyosumuydu canim
Allah razı olsun sizinde güzel haberinizi duyarız inşallahGözün aydın. Darısı bize olsun inşallah
Benim de 13 OcakBenimde 15 ocak test günüm. 2025 ugurlu gelsin inşallah hepimize
Benim de 13 OcakBenimde 15 ocak test günüm. 2025 ugurlu gelsin inşallah hepimize
aynı gün olmuşuz inşallah Rabbim güzel haberi verirBen bugün transfer oldum. Umarım herkes beklediği güzel haberleri sağlıkla alır
Erken gebelik testi yaptınız mı hiç?Benim de 13 Ocak