• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

İnşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻sabah bi seyim yoktu ama şuan acayip bi bel ağrım var. İnşallah iyiye işarettir 5. Gün embriyosu çift transfer oldu.
Günde 4 Estrofem 6 progestan fitil 2 ampul prolutex iğne 1 coraspin kan sulandırıcı iğne zarzio diye bi iğne 2 prograf
Aklıma gelenler bu kadar dahası olabilir
Siz hangi ilaçları kullaniyorsunuz
Tutunma serumu yapıldı mı böyle bir serum var diye duydum

İnşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻sabah bi seyim yoktu ama şuan acayip bi bel ağrım var. İnşallah iyiye işarettir 5. Gün embriyosu çift transfer oldu.
Günde 4 Estrofem 6 progestan fitil 2 ampul prolutex iğne 1 coraspin kan sulandırıcı iğne zarzio diye bi iğne 2 prograf
Aklıma gelenler bu kadar dahası olabilir
Siz hangi ilaçları kullaniyorsunuz
Günde 3 estrofem bide hergun 50 mg progestan igne bukadar

Hayırlısıyla olursun inşallah transferini. Sıkıntısız çok kolay geçsin. Kasma kendini çok kısa sürüyor. Tek zorlandıgım cıktıktan sonra sıkışık bi şekilde 20 dk yatmaktı😀
Benim doktorum transferden sonra odaya çıkınca hemen tuvalete gidebilirsiniz demişti bn gidene kadar 15dk filan geçmiştir öyle gitmiştim tuvalete 😅

Kasıklarımda çok hafif ağrılar var ama 2 başarısız deneme geçirdiğim için çok heveslenmek istemiyorum sizde mi taze transfer oldunuz
Benim 5.gün doldurulmuş 2 embriyo transfer edildi. İlk deneyimim olacak o yüzden ağrılarımın olması normal mi bilemiyorum 🙄 ama şu önemliymiş onu biliyorum olumlu düşünmek 🤗siz önceki deneyimlerinizi unutup şuanı yaşayın ve güzel sonuçlanacağını düşünün 😊ama şunu merak ediyorum dizlerime kadar ağrı hissetmem normal mi siz böyle bişey deneyimlediniz mi daha önce

Arkadaşlar ben bir şey danışmak istiyorum size. Beşinci gün bir tane 4AA bir tane iyi kalite EB iki tane 4CC embriyom donduruldu. Keşke daha iyi olsaydı ancak eşimde morfoloji sorunu var. O yüzden normal olduğunu düşünüyorum. Bir de süreç biraz stresli geçti vs. Embriyolog asla iyi bir şey söylemiyor. 4AA embriyom için bile yumurtanın rengi koyuydu bilemem falan diyor. Araştırıyorum makaleler okuyorum başka embriyologlar ile görüşüyorum koyu renk yumurta sonucu etkilemez muhtemelen normaldir diyor. Yumurtanın rengi koyu olduğu için ki gerçekten buna kafayı takmış durumda 4AA embriyoyu ve EB’yi birlikte transfer etmenin daha iyi olacağını söylüyor. Yaşım 27. Yumurta sayım vs normal. Eşimin morfoloji sorunu dışında bildiğimiz bir sorunumuz yok. Doktora yazdım ben de beni aydınlatsın süreç hakkında konuşalım bir nebze de olsa içim rahatlasın diye. Çünkü okuyorum 4AA embriyo ile çook arkadaş çocuk sahibi olmuş ama ben sevinemedim bile çünkü habire yumurta koyu yumurta koyu diyerek beni yıldırdılar. Neyse doktor hanım yorum yapamazmış en iyisini embriyolog bilirmiş. O kadar bunaldım ki. Gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum.
IMG_8962.png

İyi akşamlar hanımlar hepinizin yorumlarını tek tek okudum o kadar çok dua ediyorum ki en büyük destek bu süreçte buradaki hanımlar oldu 😇🙏 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🧿

Ben 5 yıllık evliyim 4 düşüğüm var 3 gebeliğim normal 4. Aşılamaydı maalesef hepsi düşükle sonuçlandı. Şimdi 4 Ocak transfer yapıldı 5. Gün taze transfer oldum folik asit , ecoprin , kan sulandırıcı iğne ve progestan fitil olarak kullanıyorum.
Duygusal dalgalanmalar yaşıyorum, fiziksel olarak da göğüs ağrısı ve ara ara kasık ağrısı var işte böyle 😇

Son 4 günümüz kaldı test için 🙏❤️

Benim 5.gün doldurulmuş 2 embriyo transfer edildi. İlk deneyimim olacak o yüzden ağrılarımın olması normal mi bilemiyorum 🙄 ama şu önemliymiş onu biliyorum olumlu düşünmek 🤗siz önceki deneyimlerinizi unutup şuanı yaşayın ve güzel sonuçlanacağını düşünün 😊ama şunu merak ediyorum dizlerime kadar ağrı hissetmem normal mi siz böyle bişey deneyimlediniz mi daha önce
Yani herkeste farklı oluyo benim öncekilerde bacaklarım ağrımıştı ama negatif olunca ilaçlardan kaynaklı olduğunu düşündüm inş sizinki tutunma belirtisidir

Bende 2 sene önce transfer olmuştum yine kasık ağrısı vardı olmamıştı oyuzden smdi pekte umutlanamiyorum çok istiyorum artık son tedavim olsun çok yıprandım rabbim sen büyüksün 😥

Back