Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba mayıs ayında transfer olacağım, genetik tarama sonucumu bekliyoruz. Mayıs ayında transfer olacaklar var mı bilgi alışverişi yapalım zaman hızlı geçsin
Merhaba, güzel sonuçlarınız olsun. Embriyolara mı pgt yaptırdınız? Benim de iki düşüğüm var da şimdi dondurulmuş bekleyenlere pgt isteyeceğiz, yani temiz gelirse belki mayısta veya Haziran da olur
Merhaba, güzel sonuçlarınız olsun. Embriyolara mı pgt yaptırdınız? Benim de iki düşüğüm var da şimdi dondurulmuş bekleyenlere pgt isteyeceğiz, yani temiz gelirse belki mayısta veya Haziran da olur
Malesef benim de iki düşüğüm var, evet embriyoları genetiğe yolladık eğer düzgün gelirse süreç de iyi ilerlerse mayısta transferim olacak inşallah. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız hepimiz alalım ne zaman dondurmuştunuz
Amin inşallah biz Şubat'ta dondurduk, bir tanesi taze transfer yapılmıştı O ay. İnşallah genetik testler güzel gelir de güzelce transfer olmak nasip olur