Mayıs 2025 transfer olacaklar kimler?

berrakkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
8
2
1
33
Merhaba mayıs ayında transfer olacağım, genetik tarama sonucumu bekliyoruz. Mayıs ayında transfer olacaklar var mı bilgi alışverişi yapalım zaman hızlı geçsin🌸

Merhaba, güzel sonuçlarınız olsun. Embriyolara mı pgt yaptırdınız? Benim de iki düşüğüm var da şimdi dondurulmuş bekleyenlere pgt isteyeceğiz, yani temiz gelirse belki mayısta veya Haziran da olur 🤷🏾

Merhaba, güzel sonuçlarınız olsun. Embriyolara mı pgt yaptırdınız? Benim de iki düşüğüm var da şimdi dondurulmuş bekleyenlere pgt isteyeceğiz, yani temiz gelirse belki mayısta veya Haziran da olur 🤷🏾
Malesef benim de iki düşüğüm var, evet embriyoları genetiğe yolladık eğer düzgün gelirse süreç de iyi ilerlerse mayısta transferim olacak inşallah. İnşallah siz de güzel sonuçlar alırsınız hepimiz alalım🌸 ne zaman dondurmuştunuz

Amin inşallah 🙏🏾 biz Şubat'ta dondurduk, bir tanesi taze transfer yapılmıştı O ay. İnşallah genetik testler güzel gelir de güzelce transfer olmak nasip olur 🙏🏾

Anladım biz direkt gönderdik doktor düşiklerden sonra pgtli önermişti çünkü. Heyecanla mayısı bekliyorum

Back
X