TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Merhaba hayırlısıyla kucağımıza alırsınız insallah. Dünya tatlısı doktorunuz kim? Dk Cem Celikmi?

Merhaba,ben geçtiğimiz cumartesi 3.gün,pazartesi işse 5.gün embriyosu transfer oldum,yani ardışık transfer. 2 si de anestezisiz oldum ve bence anestezi alma,o büyülü anı gör zaten işlem öyle kısa sürüyor ki girmen çıkman 5 dk

Bence cumartesi ve pazartesi transfer oldum hepimiz hayırlı güzel pozitif sonuçlar alalım

Bana da bugün yapildi . 1 saat falan sürüyor dmi canım süt rengi serum gibi
Yok canım ilk transferim olduğu için serum değilmiş o işlem esnasında birşey sıktılar rahime sanırım hijyen açısından onun ucretiymiş bağışıklık için gibiymiş hem.
İkinci transfer vs durumlarında o beyaz süt gibi olan serumu veriyorlarmış şimdi gerek görmemişler

Kızlar ben transferimde neredeyse hiç sıkışık değildim tutunmaya etkisi yok dimi sıkışıklığın rahimi net görmek için isteniyordu

Yok ben çok sıkışıktım o yüzden ultrasonu hemşire çok bastırmadı yukardan görmek için bence
Ben dedim isterseniz biraz daha su içim dur bi doktor gelsin yeterli görür belki dedi doktor da yeterli uygun dedi ama nerdeyse hiç sıkışık değildim hemşire biraz bastırdı ama rahat geçti en azından transferim ve transfer sonrasi

Doktorun yeterli gördüyse sorun olmaz tutunma ile alakası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…