- Konu Sahibi anneolmak2025sinem
-
Yaaa şimdi Nicel hocanın yorumlarını okurken sizin yazıları gördüm.siz De ona geliyormuşsunuz. Cuma günü aynı anda ordaydık sanırımİnşallah güzel sonuç alırsınız dualarım sizinle hepimizle
Merhaba hayırlısıyla kucağımıza alırsınız insallah. Dünya tatlısı doktorunuz kim? Dk Cem Celikmi?Selam kızlar, bende 3 ocakta transfer oldum, 3 gün evde dinlendim yarın işe başlayacağım masa başı olduğu için sorun olmaz dedi doktor. Brüksel tüp bebekte yaptırdım doktorum dünya tatlısı. Progesteron fitil, produntex iğne estrofen ve folik asit kullanıyorum. İlk denemem benimde umarım pozitifi görürüm içimde çok olumlu bir his var gerçekten
Merhaba,ben geçtiğimiz cumartesi 3.gün,pazartesi işse 5.gün embriyosu transfer oldum,yani ardışık transfer. 2 si de anestezisiz oldum ve bence anestezi alma,o büyülü anı görCanım hayırlı olsun olmuşsn sanırım transferini , dayanılacak bişi mi ? Hareket etmemen gerekiyor dmi canım ,? Biraz anlatır mısın? Ben kendimi kastığım için anestezili denildi transfer ama narkoz da almak istemiyorum aslında
Bence cumartesi ve pazartesi transfer oldumSelam kızlar bende çarşamba günü transfer olucam inşallah Allah nasip ederseestrofem gunde 3 içiyorum en son geçen hafta perşembe muane oldum rahim kalınlığına iyi dedi ml söylemedi cmrtesi progestan iğneyi vurmaya başladım 5ci gun emriyosu 20 ci gun transferim olacak sizin kacinci gün olmuştu transferiniz
Yok canım ilk transferim olduğu için serum değilmiş o işlem esnasında birşey sıktılar rahime sanırım hijyen açısından onun ucretiymiş bağışıklık için gibiymiş hem.Bana da bugün yapildi . 1 saat falan sürüyor dmi canım süt rengi serum gibi
Canım gebelik aşısını senin kanını alıp mı yaptılar ya bnada haftaya yapacak doktor çok korkuyorum ama b den kan vs almadılarValla gebelik aşısı yaptılar rahimden bugün çok zorlandım
Selamlar nasıl oldunuz iyi misinizBenim de yarın transferim canım , anesyezili olucak
Senin nasıldı
Çok erken değil mi 7.gün? 7.güne göre yüksek bile.çoğunun 7.gün çıkmıyor bileKızlar erken kan verdim 7.gün değerim 29 çıktı çok mu düşük acaba, 3gün sonra asıl test günüm yükselir mi sizce
Merhaba ben bugün transfer oluyorum çok heyecanlıyım
Ben de az önce transferden çıktım.Hadi inşallahMerhaba ben bugün transfer oluyorum çok heyecanlıyım
Bende biraz önce oldum taze transfer mi oldunBen de az önce transferden çıktım.Hadi inşallah
Yok ben çok sıkışıktım o yüzden ultrasonu hemşire çok bastırmadı yukardan görmek için benceKızlar ben transferimde neredeyse hiç sıkışık değildim tutunmaya etkisi yok dimi sıkışıklığın rahimi net görmek için isteniyordu
Ben dedim isterseniz biraz daha su içim dur bi doktor gelsin yeterli görür belki dedi doktor da yeterli uygun dedi ama nerdeyse hiç sıkışık değildim hemşire biraz bastırdı ama rahat geçti en azından transferim ve transfer sonrasiYok ben çok sıkışıktım o yüzden ultrasonu hemşire çok bastırmadı yukardan görmek için bence
Doktorun yeterli gördüyse sorun olmaz tutunma ile alakası yokBen dedim isterseniz biraz daha su içim dur bi doktor gelsin yeterli görür belki dedi doktor da yeterli uygun dedi ama nerdeyse hiç sıkışık değildim hemşire biraz bastırdı ama rahat geçti en azından transferim ve transfer sonrasi
Hüsamettin Uslu :)Merhaba hayırlısıyla kucağımıza alırsınız insallah. Dünya tatlısı doktorunuz kim? Dk Cem Celikmi?
Yaa doktoruma attım 7.gün için çok güzel dedi inşallah yükselerek gider ben sabırsızlandım birazÇok erken değil mi 7.gün? 7.güne göre yüksek bile.çoğunun 7.gün çıkmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?