Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selam 2. Deneme için transfer sürecine bugün itibariyle başlıyorum.
Aynı zamanlarda transfer olacaklar süreci beraber takip edelim birbirimize fikir verelim
Kızlar selam 2. Deneme için transfer sürecine bugün itibariyle başlıyorum.
Aynı zamanlarda transfer olacaklar süreci beraber takip edelim birbirimize fikir verelim
Evet ben zaten 6. Gün test yapmıştım negatif görünce orda bi yıkılma yaşadım sonrasında kanda da negatif olunca çok uzun süre toparlanamadım açıkçası çünkü doktorum da çok fazla ümitliydi yani olmaması için bir neden yok dedi tamamen nasip kısmet
Evet ben zaten 6. Gün test yapmıştım negatif görünce orda bi yıkılma yaşadım sonrasında kanda da negatif olunca çok uzun süre toparlanamadım açıkçası çünkü doktorum da çok fazla ümitliydi yani olmaması için bir neden yok dedi tamamen nasip kısmet
Merhaba bende dün ilaçlara başladım. İlk denemem. Yaş 32 amh 1.22 iki iğnem var biri gonalf 900, günlük 150 alıyorum diğeri menopur 600 o da günlük 150. Umarım işe yarar. Regliyken kontrolde 11 12 yumurta gördü. Ama tabi çok küçük daha dedi