TüpBebeğim Ocak2025 transfer olacaklar🧿

Ortada bir sorun yok ki kendinize dert etmeyin en dert edilmeyecek süreçtesiniz ya doktorunuza bırakın hangi embriyoyu kaç tane koyacaksa o işini bilir daha fazla detay öğrenmek istemiyorum deyip geçin gitsin ya da tatlı canınız paşa gönlünüz hangisini kaç tane koymak istiyorsa doktorunuza söyleyin olabilir şeylerse yapsın makalelere kadar okuyup kendimizin çözeceği sorunlar değil ki baş etmeye çalıştığımız süreç siz bu kadar dert edeceksiniz doktor ne iş yapacak

ArkadaşlR hepinize sormak istiyorum transferiniz anestezilimş olduu hangisi daha iyi olur sizce ? Birde ilk transferde tek embriyomu çift embriyomu önerirsiniz??
Ben de anestezi almadan oldum çok duygusaldım ağladım ama acı için diyorsanız normal bir vajinal muayeneden hiç bir farkı yoktu ikisinin arasında da avantaj yaratan bir fark olduğunu sanmıyorum nasıl rahat edeceksiniz öyle olsun benim zaten tek embriyom oluştuğu için ikinci soruya yardımcı olamıyorum

O yapılmadı ama gebelik aşısı yapıldı
Bana hiçbiri yapılmadı yaa bunları hep sorucam doktoruma hepsini burdan öğreniyorum çizik mizik herkes bişey yaptırmış herhalde benim ilkti diye deneme olarak baktık bu kadar araştırmadık şimdi şimdi sonuç öğrenme vakti yaklaştıkça görüyorum hepsini

Ben kendimi dinlememeye çalışıyorum çok arada burda okudukça bakıyorum ama sonra boşver deyip kendimi oyalamaya çalışıyorum zor allahım hepimizin yardımcısı olsun

2 Ocak Perşembe 5aa tek embriyo transferi oldu.
6 Ocak beta 0.05
9 ocak beta 3.45
11 Ocak beta 6.91
Doktorum ve embriyoloğum devam diyor 2 gün sonra tekrar kan testi ver diyorlar ama umudum kalmadı. Geç döllenme vs olabilir mi fikirlerinizi almak istiyorum

Artış var ama kimyasal gibi duruyor. Sağlıksız gebeliklerde değerler böyle oluyor, umarım seninki geç tutunmadır. Ama kendini en kötüye hazırlamalısın aynısını ben de yaşadım maalesef düşük yaptım..

Benimde 9 ocakta dondurulmuş 2 adet embriyo transfer edildi benim de iki gündür ağrılarım var kramplar oluyor. Bir de sol bacağıma vuran bir ağrı var

Benimde 9 ocakta dondurulmuş 2 adet embriyo transfer edildi benim de iki gündür ağrılarım var kramplar oluyor. Bir de sol bacağıma vuran bir ağrı var sizinde mi dondurulmuş embriyo

Kizlar 7 ocakta transfer oldum 4 gündür falan kaset test yapıyorum negatif çıkıyor ama 2 gündür hafif karnım ağrıyor gibi adet olacak gibi ağrım var sizde de böyle belirtiler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…