- 20 Şubat 2022
- 497
- 282
- 33
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
-
nadh hücre yenileyici ve gençleştirici bir çok formu var. nmn, nad, nad+ gibi. internetten araştırabilirsiniz. Sprilunanın bildiğim kadarıyla iyot içeren değeri olabiliyor ve yoğun olduğu için hormonal etki yaratabilir. sürekli değilde haftada 2 gibi tüketilmeli bana göre. Paket içeriğine göz atılmalıSpirilunayı etkin mi dengeli tüketmeli?
nadh nedir?
Tek taraflı yumurtam alınmış yani sağdan yumurtam soldan tüpüm alınmış alakasız bir biriyle anlayacağın doktor kurbanıyımGeçmiş olsun.
Değerlerin çok iyi inş en yakın zamanda hamile kalırsın
Yumurtalar alınınca hamilelik olabiliyormuymuş?
CCanım tekrar geçmiş olsun.Tek taraflı yumurtam alınmış yani sağdan yumurtam soldan tüpüm alınmış alakasız bir biriyle anlayacağın doktor kurbanıyım
Ikisinide araştırıcam canım.nadh hücre yenileyici ve gençleştirici bir çok formu var. nmn, nad, nad+ gibi. internetten araştırabilirsiniz. Sprilunanın bildiğim kadarıyla iyot içeren değeri olabiliyor ve yoğun olduğu için hormonal etki yaratabilir. sürekli değilde haftada 2 gibi tüketilmeli bana göre. Paket içeriğine göz atılmalı
Türkiyede hangi markalar var bilmiyorum. Ben önceden amerikadan aldım stok yaptım.Ikisinide araştırıcam canım.
Naith hangi formunu alayim tecrüben var ve ne siklıkta kullanayım?
Maalesef canım tek taraflı alınsaydı olurdu şansım ama bi yerde yumurta yok bi yerde tüpCCanım tekrar geçmiş olsun.
Tek yumurta, tüplede hamile kalan okudum fazlasyla. Kalbini ferah tit sen, Allah ol der olur
Tüplede imkansız mı?Maalesef canım tek taraflı alınsaydı olurdu şansım ama bi yerde yumurta yok bi yerde tüp
Ne sıklıkta kullanılıyor naith ve bir sürü formu var dedin hangi formunu alayım üstte sormuştum marka değil form.Türkiyede hangi markalar var bilmiyorum. Ben önceden amerikadan aldım stok yaptım.
Normal yoldan hamile kalmam için aynı yerde hem tüp hem yumurta olması lazımTüplede imkansız mı?
Anca tüp bebek deniyorum bu 7. Denemem başladım hayırlısı olsun hepimiz içinTüplede imkansız mı?
Rabbım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin hayirla selametle inşallahAnca tüp bebek deniyorum bu 7. Denemem başladım hayırlısı olsun hepimiz için
Amin inşallah canımRabbım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimizi sevindirsin hayirla selametle inşallah
aslında farketmiyor. diğer takviyeler gibi en az 3 ay kullanmak lazım. 2 ay nad+ kullandım şimdi lipozomal nmn kullanıyorum meselaNe sıklıkta kullanılıyor naith ve bir sürü formu var dedin hangi formunu alayım üstte sormuştum marka değil form.
H Hayatlarrr Cerenad ve mitogenenad markaları var. Mitogene markadan aldım fiyat bir tık daha uygun değerindenTürkiyede hangi markalar var bilmiyorum. Ben önceden amerikadan aldım stok yaptım.
Hangi merkezde bu doktorArkadaslar Dr Selcuk Selcuk.cok cok cok cook iyi bir tup bebekci. Mutlaka bakin derim
İstanbul fertijin prp yapıyorAynen denge de yok, bi doktorda aradığımız çoğu şey yok. Sizin tedaviniz nerede şimdi? Ben kıbrısta tedavi oluyorum şimdi, ama Türkiye'yi de araştırıyorum. Özellikle prp yapan bir doktor arıyorum eğer bu tedavi de olmazsa onu mutlaka denemek istiyorum.
Çok teşekkür ediyorum inancınız ve gücünüz bizleri de umutlandırdı yeni bilgilerinizi de güncelleminizi riracs ediyorum Allah tez vakitte emelinize ulaştırsın kucağınızı doldursunBir önceki ay 1 tane var seni yormayalım demişti doktor ve tedavi vermemişti. O ay Argitertil diye bir vitamin kullandım ve bir sonraki ay 4 tane göründü. O vitaminden olduğunu sanmıyorum ama çünkü 3 ay sonraya etki gösteriyor. Yine de denemeye değeriçerisinde omega falan var.
Haklıymışsınız biraz ahçılık kursu gibi bir eğitimmiş İdil Bozkurt :) bana hiç uymadı. nadh başlayacağım ben de, tüp bebek iğneleri ile birlikte almak sıkıntı olur mu sizce?Muhtemelen idil bozkurttan eğitim alıcaksınız. bende aldım. Takviyeler konusunda çok geniş bilgi dağarcığı yok. smoothie ve beslenme konusunda yararlı bilgiler edinebilirsiniz. Spirilunayı dengeli tüketmekte fayda var. nadh konusuna gelince evet bende 1 sene önce keşfettim ve faydasını gördüm. amerikadan sipariş vermiştim ama artık eczanelerde satışı var. takviyelerin lipozomal formlarını tercih ediyorum. kendinize göre araştırmanızı yaparsınız zaten. iyi günler dilerim
hayır ben aldım birşey olmadıHaklıymışsınız biraz ahçılık kursu gibi bir eğitimmiş İdil Bozkurt :) bana hiç uymadı. nadh başlayacağım ben de, tüp bebek iğneleri ile birlikte almak sıkıntı olur mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?