• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte yumurta sayısı

Pıhtılaşma çıktı canım pıhtılaşma sorunu da yok. İnşallah sağlıklı gelir transfer olursun 😍
Bende de bazı testler çıkmış ama bilmiyorum pıhtılaşmada ne yazıyor hangi değerdi o 🤭amin inşallah canım sen de her türlü toparladıktan sonra inşallah Allah sağlıca sana da nasip eder kucağına hayırlı bir evlat 🤲❤️

Merhaba. Cuma günü tüp bebek tedavisine başladım bahçeci tüp bebek merkezinde. Cuma ilk kontrolde sağda 2 yumurta vardı solda hiç yoktu.bugun kontrolde yumurta sayısı hiç artmamisti. Yumurtalardan biri 9 mm olmuştu. Gonalf ve menopur kullanıyorum. Sormak istedigim yumurta sayısı bu ignelerde kullandıkça artıyor mu? Benim yumurta sayım hep 2de mi kalacak? Bilgisi olan var mı.Amh 0.9 yumurta sayısınin 2 olması çok az degilmi 🥺
Merhabalar benim ilk tüp bebek tedavimde kısa protokol kullanıldı 10 günde iğneleri kullandım hemen toplandı yumurtalar 13 yumurta çıkmıştı ve minikti boyutları ve 13 ten yukarı çıkmadı ilk zamanlarda 13 şu son zamanlardada hatta opudan önce yumurtalarımin bı kaç tanesi çatladı oyuzden doktoru hiç begenmemistim 2 sene sonra doktor ve hastaneyi değiştirdim uzun protokol kullanıldı 20 güne yakın iğne ve muayene gidip geldim adetten 1 hafta önce ignelere basladim adetin 2 günü de ekstra ignelere başladım sadece adetin 2 günü gittigimde 10nyumurta vardı tedavi sonunda 20 yumurta toplandı bence doktordan doktora tedaviden tedaviyede çok fark oluyor gönlünüzce olsun hersey

Back