- 20 Aralık 2020
- 6.102
- 1.523
- 123
- 44
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
-
Ay ne güzel ya adına sevindimevet var olan yumurtaların hepsi döllendi embriyo oldu.
Teşekkür ederim. Umarım. Türkiyede satılan markayı bilmiyorum. Yurtdışından aldığım marka lipozomal nmn Code Age kutusu 80usd felandı bir aylık. Life Extension, NAD+ Cell regenerator and resveratrol 51usd bir aylık diye hatırlıyorum. Değişmiş olabilirAy ne güzel ya adına sevindim
Inş kucağınada gelir çoook amin..
Bu iki takviyenin fotosunu linkini atar mısın bana?
Ve gıda tskviyesi aliyorum aynı anda kullanilir mı sipariş alayım eczaneden.
Ve nath di mi ikinci olarak?Teşekkür ederim. Umarım. Türkiyede satılan markayı bilmiyorum. Yurtdışından aldığım marka lipozomal nmn Code Age kutusu 80usd felandı bir aylık
iherb.com sitesinden girip içeriğine göz atabilirsinizVe nath di mi ikinci olarak?
Lipozamal icerigi ne kolrjen gibi bi sey mi isminden öyle çağrışım oldu.
Tamam canım ing sanırım site.iherb.com sitesinden girip içeriğine göz atabilirsiniz
Kaç ay kullandıktan sonra faydasını gördünüz?Teşekkür ederim. Umarım. Türkiyede satılan markayı bilmiyorum. Yurtdışından aldığım marka lipozomal nmn Code Age kutusu 80usd felandı bir aylık. Life Extension, NAD+ Cell regenerator and resveratrol 51usd bir aylık diye hatırlıyorum. Değişmiş olabilir
eylül ekimde kullandıktan sonra şubatta nmn kullandım ve mart 1de tüp bebek ilaçlarına başladım.Kaç ay kullandıktan sonra faydasını gördünüz?
Nmn naith mı canım?eylül ekimde kullandıktan sonra şubatta nmn kullandım ve mart 1de tüp bebek ilaçlarına başladım.
Benim hiç başıma gelmedi ama öyle okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması böyle bişey :)Bende size bir şey danışmak istiyorum, tarihlerle kafanızı karıştırmadan
Yunurtlama sürecini değerlendirdim ve o süreçte iki damla kadar pembe akintim olmuştu ve bitti ama reglime 8 gün var hala bitmeyen ovulasyon akıntısı devam ediyor üç kez değiştirmek durumunda kalıyorum ve az önce de kahverengi sıvı bir akintim oldu peçeteye geldi sadece yani bilemedim erken regl mi oluyorum yerleşme mi, sizin fikriniz nedir?
Yaa ne güzel söyledin Rabbım dileyen hepimize tez zamanda nasip etsin. Benim de tecrübem yok bBen hala umutlu değilim kendimden çünkü yazmıştım daha önce geçen ay tedavi olmuştum olmadı bu ay bıraktım akışına. Daha 8 gün var yerleşme icin hep birkaç gün kala diyor doktorlar ama neyse de sağlıkla sihatle olsunBenim hiç başıma gelmedi ama öyle okuduğum kadarıyla yerleşme kanaması böyle bişey :)
Inş yerleşmedir, haber ver.Bende size bir şey danışmak istiyorum, tarihlerle kafanızı karıştırmadan
Yunurtlama sürecini değerlendirdim ve o süreçte iki damla kadar pembe akintim olmuştu ve bitti ama reglime 8 gün var hala bitmeyen ovulasyon akıntısı devam ediyor üç kez değiştirmek durumunda kalıyorum ve az önce de kahverengi sıvı bir akintim oldu peçeteye geldi sadece yani bilemedim erken regl mi oluyorum yerleşme mi, sizin fikriniz nedir?
İnşallah canım benim 3 4 gün sonra test yaparım varsa çıkar zaten ama 1,5 yıl her ay tek çizgi gördüğüm için hiç ihtimal vermiyorumInş yerleşmedir, haber ver.
Canim umudunu kaybetme dur bakalım.İnşallah canım benim 3 4 gün sonra test yaparım varsa çıkar zaten ama 1,5 yıl her ay tek çizgi gördüğüm için hiç ihtimal vermiyorum
Benim de amh düşük işte 0.29 o yüzden korkuyorum hep ama çok takviye aldım hatta geçen ay tedavi oldum ama bu ay yoruldum bıraktım fsh iyi ama. Insallah teşekkür ederim eğer benim pozitifse rezerv düşük olan her kadına umut olurumCanim umudunu kaybetme dur bakalım.
Bende 2,5 yıldır korunmuyorum değerlerim düşük rezerv.
Senin iyiyse amh, fsh ins en yakın zamanda güzel habwr alırsın
Fsh kaç canım?Benim de amh düşük işte 0.29 o yüzden korkuyorum hep ama çok takviye aldım hatta geçen ay tedavi oldum ama bu ay yoruldum bıraktım fsh iyi ama. Insallah teşekkür ederim eğer benim pozitifse rezerv düşük olan her kadına umut olurum
Merhabalar..pgt li tüp bebek önerildi bana mecbur şehir dısında olacak ama süreç nasıl baslayıp devam ediyorVitaminleri not aldım benim de 7. Deneme olacak şimdiden kendimi hazırlamaya başlıyorum bile inşallah güzel sonuçları payyaşacağımız günler olacak .Güzel bilgilerniz için teşekkür ederim
Merhaba son tüp bebek tedavim pgt li oldu yumurta toplanıyor dölleniyor daha sonra embriyodan parça alınıp genetik taramaya gönderiliyor gelen sonuca göre artıkMerhabalar..pgt li tüp bebek önerildi bana mecbur şehir dısında olacak ama süreç nasıl baslayıp devam ediyor
Canim fsh 7 ama 20 lerdeydi düştü nasıl düştü onu da bilmiyorum çok dikkat ettim yediklerime, d vitamin almıştım birkaç ay ve daha önce yazmıştım Dr mfk kullandim birkaç ay geciktirdi diye bıraktım (faydası oldu mu bilmiyorum)Fsh kaç canım?
Inş ondan avantaja geçersin
Hangi takviyeleri aldın kaç ay?
Ve ne tedavisi oldun geçen ay?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?