- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.519
- 44
-
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
Merhaba, sizin amh, fsh kaçtı?Kesinlikle hepsi doğru. Buğday çimi tozu ve spirulina da ekleyebilirsiniz beslenmenize yumurta kalitesini artırmak için.
Düzenli takviye almama rağmen çok stresli bir döneme denk geldi tüp bebek tedavim ve insülin direncim nüksetti. Transferim yapılmadı henüz ama çok da beklentim yok kaliteden dolayı. Tekrar da tüp bebek denemeyi düşünmüyorum olumsuz olursa. Hayatımızı değiştirip stresten kurtulursa, doğru beslenme ve takviyelerle birlikte en önemlisi başka bir sağlık sorunu da yoksa doğal yolla da gebelik gerçekleşebilir inancındayım. Dediğiniz gibi sayıdan ziyade kalite önemli
Senin amh, fsh kaçtı?Vitaminleri not aldım benim de 7. Deneme olacak şimdiden kendimi hazırlamaya başlıyorum bile inşallah güzel sonuçları payyaşacağımız günler olacak .Güzel bilgilerniz için teşekkür ederim
Amh düşüklüğünde doğal yolla şans daha mı çok demişti Dr gerçekten?haklısınız kendimiz de gebelik için deneyebiliriz ama ben biraz zaman kaybetmekten korkuyorum. bir doktor bana amh düşük olanların doğal yolla daha yüksek ihtimal gebelik yaşayabileceğini söylemişti gerçi... buğday çimi tozu ve spirulina duymamıştım, onlara da bakayım..
Spirilunayı etkin mi dengeli tüketmeli?Muhtemelen idil bozkurttan eğitim alıcaksınız. bende aldım. Takviyeler konusunda çok geniş bilgi dağarcığı yok. smoothie ve beslenme konusunda yararlı bilgiler edinebilirsiniz. Spirilunayı dengeli tüketmekte fayda var. nadh konusuna gelince evet bende 1 sene önce keşfettim ve faydasını gördüm. amerikadan sipariş vermiştim ama artık eczanelerde satışı var. takviyelerin lipozomal formlarını tercih ediyorum. kendinize göre araştırmanızı yaparsınız zaten. iyi günler dilerim
Öyle yapiyorla, bende günlerce etkisinden çıkamamıştım.İnşallah güzel haberlerini alırızevet ya hiç acımadan bi de hafif bi gülümsemeyle bu ay yormayalım seni deyince çıkıp ağlamıştım 1 saat ümitsiz vaka der gibi ne o öyle
Amin cumlemizin yardımcısı olsun inşGünaydın hanımlar bende tam 1 yildir bu surecin icindeyim ilk başladığımda amh değerim çok düşüktü 1 yumurta dollendi ama tutunamadi ikinci denememde amh iyce düştü o tedavide yumurta oldu ama dollenmedi daha sonra quenzin q10 ve dhea kullandım 3 ay cuma kontrole gittiğimde 3 folikulum oluşmuştu yarın tekrar kontrol var inşallah yumurtalarım istedigimiz seviyeye gelmiştir. Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun.
Nadh bir gıda takviyesiSpirilunayı etkin mi dengeli tüketmeli?
nadh nedir?
Öyle dedi ilaçlar hormon amh düşük olunca zor olabilir sanırım. Ben 2 kere yumurta toplatmıştım. Birinde hiç ilaç kullanmamıştım.Amh düşüklüğünde doğal yolla şans daha mı çok demişti Dr gerçekten?
merhaba hayırlı olsun umarım iyi geçer bu opuMerhaba, sizin fikrinizi almak istiyorum. Şu anda tedavimde yumurta büyütme takibi yapılıyor. 2. yumurta toplama tedavisindeyim, ilk toplamada 20 yumurta toplandı 14ü olgundu ve 11 embryio oluştu ancak eş kaynaklı sıkıntı olduğundan 5. güne giden yalnızca 1 embriyo dondurulabildi. Bu yüzden bir kere daha yumurta toplatmaya karar verdik, ancak bu sefer doktorum çok az ilaç vererek takip yapıyor ve yumurtaların kimyasını bozmadan e doğal hali ile toplama yapmak istiyor. Bugün kontrole gittiğmde yumurtalarım 8 tane oluşmuştu ancak hepsi istenilen büyüklükte değil 11 var 15 var 17 19 falan var, ve küçük yumutalarda var. Doktorum perşembe günü yeniden kontrole çağırdı. Bu süre zarfında perşembeye kadar folik asit dışında herhangi birşey vermedi. Size sormak istediğim bu süre zarfında yumurtalarıma etki edecek birşey öneriniz olur mu? Günlük olarak beslenmeme dikkat ediyorum. Protein, bakliyat, meyve avokado, ve yağlı tohumlar tüketiyorum. İlave olarak omega3 ve c vitamini kullanıyordum. Bir öneriniz olur mu benim için, kafam karıştı açıkçası ne yapsam bilemedim?
Merhaba, sizin amh, fsh kaçtı?
Buğday çimi tozu ve spirulina denediniz mi, evetse fark olmuş muydu?
Fsh 11di en son canım . Doktor önerdi evetCanım inş sonu hayırlı olur
Fsh kaçtı?
Agifertili Dr mu önerdi?
Amh ilk tedavide 0.07 idiAmin cumlemizin yardımcısı olsun inş
Amh, fsh kaçtı?
Sonra kaça düştü?Amh ilk tedavide 0.07 idi
Amh baya iyiymiş canım.Amh 2.82 gibi birşeydi baya oldu yaptıralı FSH hiç hatırlamıyorum. Kalite için kullandım ben, sayıya etkisi oldu mu inanın bilmiyorum.
0.03 e düştü dr kim istanbulda mısınız? 0.01 ile bebisleri olanları biliyorum dr niye böyle bu cümle kurmuş anlam veremedim.Sonra kaça düştü?
Fsh kaçtı?
Benimde değerler iyi değil.
Dr amh azsa tüpe gerek yok tutması yüzde 1 dedi bana.
Merhaba dış gebelik geçirdim yumurtam tüpüm alınmış doğal yollarla hamile kalamıyorum.Amh ;1,53 fsh;1,97Senin amh, fsh kaçtı?
Sıkıntı neydi tüpe yönlendirmiş Dr un?
Geçmiş olsun.Merhaba dış gebelik geçirdim yumurtam tüpüm alınmış doğal yollarla hamile kalamıyorum.Amh ;1,53 fsh;1,97
Benimde öyle çok düşük.0.03 e düştü dr kim istanbulda mısınız? 0.01 ile bebisleri olanları biliyorum dr niye böyle bu cümle kurmuş anlam veremedim.
Adet olmaya devam ediyorsanız herzaman şans vardır dedi doktorum şuan tedavi surecindeyim zatenBenimde öyle çok düşük.
Evet ist.dayım.
3,4 Dr da aynı şeyi söyledi.
"Amh 1 in altında tüp bile yapmak gereksiz" dediler.
Senin Dr ne diyor?