Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

Merhaba, sizin amh, fsh kaçtı?

Buğday çimi tozu ve spirulina denediniz mi, evetse fark olmuş muydu?

Son düzenleme:
Vitaminleri not aldım benim de 7. Deneme olacak şimdiden kendimi hazırlamaya başlıyorum bile inşallah güzel sonuçları payyaşacağımız günler olacak .Güzel bilgilerniz için teşekkür ederim
Senin amh, fsh kaçtı?
Sıkıntı neydi tüpe yönlendirmiş Dr un?

Amh düşüklüğünde doğal yolla şans daha mı çok demişti Dr gerçekten?

Spirilunayı etkin mi dengeli tüketmeli?
nadh nedir?

İnşallah güzel haberlerini alırız evet ya hiç acımadan bi de hafif bi gülümsemeyle bu ay yormayalım seni deyince çıkıp ağlamıştım 1 saat ümitsiz vaka der gibi ne o öyle
Öyle yapiyorla, bende günlerce etkisinden çıkamamıştım.
Inş mutlu sonlu biter hikayelerimiz

Amin cumlemizin yardımcısı olsun inş
Amh, fsh kaçtı?

merhaba hayırlı olsun umarım iyi geçer bu opu vitaminler 3 ay sonra etki gösteriyor aslında, hemen kısa sürede etki gösterecek ne olur bilemiyorum. Nar suyu rahminize iyi gelir, ama doktor bir şey içmenizi söylemedi ise bence içmeyin. Ben olsam yumurta balık çiğ yemişler yerdim eminim güzel boyuta gelir yumurtalar endişe etmeyin. Ne güzel ki var yumurtalarınız. Maşallah. Darısı başımıza

0.03 e düştü dr kim istanbulda mısınız? 0.01 ile bebisleri olanları biliyorum dr niye böyle bu cümle kurmuş anlam veremedim.
Benimde öyle çok düşük.
Evet ist.dayım.
3,4 Dr da aynı şeyi söyledi.

"Amh 1 in altında tüp bile yapmak gereksiz" dediler.

Senin Dr ne diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…