- 12 Mart 2023
- 2.460
- 2.711
-
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
Canım omepaQ10 nasıl senceVitaminleri not aldım benim de 7. Deneme olacak şimdiden kendimi hazırlamaya başlıyorum bile inşallah güzel sonuçları payyaşacağımız günler olacak .Güzel bilgilerniz için teşekkür ederim
Bunu hiç duymamıştımCanım omepaQ10 nasıl sence
İlk tedavimde omepaq10 vermisti doktoru eşime, bana omepa vm kullandirtmisti kendi doktorum. Negatif sonuç almıştık ama o zaman için yumurtalarla ilgili bir sıkıntı soylememislerdi kalite konusunda. Görünüşleri iyi demişlerdi, sperm sorunu var bizdeCanım omepaQ10 nasıl sence
S.a , İdil hanımın tavsiyeleri neler oldu paylaşabilir misinizEvet aynen ikiniz de bildiniz bu formda adını duymuştum, eğitimine katıldım bakalım nasıl olacak size bilgileri buradan aktarırım
Merhaba tabii ki bitince hemen yazıcamS.a , İdil hanımın tavsiyeleri neler oldu paylaşabilir misiniz
İnşallah dualarımız kabul olur hepimizinGünaydın hanımlar bende tam 1 yildir bu surecin icindeyim ilk başladığımda amh değerim çok düşüktü 1 yumurta dollendi ama tutunamadi ikinci denememde amh iyce düştü o tedavide yumurta oldu ama dollenmedi daha sonra quenzin q10 ve dhea kullandım 3 ay cuma kontrole gittiğimde 3 folikulum oluşmuştu yarın tekrar kontrol var inşallah yumurtalarım istedigimiz seviyeye gelmiştir. Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun.
İlk tedavide 0.07 idi ikinci tedaviye başlayacağım zaman yani bundan yaklaşık 3 ay önce 0.03 düştü.İnşallah dualarımız kabul olur hepimizinKaçtı amh 1 yumurta olduğunda?
Peki adetleriniz düzenli mi acaba, ben geçen ay yumurta toplama işlemi yaptırdım ve ondan sonra adet göremedim. Olmam gereken adetin üzerinden 5 gün geçti. Amh değerlerimiz neredeyse aynı.İlk tedavide 0.07 idi ikinci tedaviye başlayacağım zaman yani bundan yaklaşık 3 ay önce 0.03 düştü
Tedavilerden sonra regl tarihlerim değişti normalde 28 günde bir olurken şimdi 32 gunu bulunuyo ama düzenli bir şekildePeki adetleriniz düzenli mi acaba, ben geçen ay yumurta toplama işlemi yaptırdım ve ondan sonra adet göremedim. Olmam gereken adetin üzerinden 5 gün geçti. Amh değerlerimiz neredeyse aynı.
İnşallah yumurtalarınız sağlıklı gelişmiş, embriyonuz oluşmuş ve dondurulmustur.Peki adetleriniz düzenli mi acaba, ben geçen ay yumurta toplama işlemi yaptırdım ve ondan sonra adet göremedim. Olmam gereken adetin üzerinden 5 gün geçti. Amh değerlerimiz neredeyse aynı.
Çok şükür 1 adet embriyom donduruldu, havuz yöntemi yapılacağı söylendiği için bir sonraki adetim de tekrar gidecektim ama bir türlü olamadım, buda biraz stres yarattı bende.İnşallah yumurtalarınız sağlıklı gelişmiş, embriyonuz oluşmuş ve dondurulmustur.
Stres yapmayın biliyorum elimizde olan bişey değil ama streste geciktiriyo olabilirÇok şükür 1 adet embriyom donduruldu, havuz yöntemi yapılacağı söylendiği için bir sonraki adetim de tekrar gidecektim ama bir türlü olamadım, buda biraz stres yarattı bende.
"1 var yormayalım" dediğinde Dr ne kadar moralin bozulmuştur anlayabiliyorum.Bir önceki ay 1 tane var seni yormayalım demişti doktor ve tedavi vermemişti. O ay Argitertil diye bir vitamin kullandım ve bir sonraki ay 4 tane göründü. O vitaminden olduğunu sanmıyorum ama çünkü 3 ay sonraya etki gösteriyor. Yine de denemeye değeriçerisinde omega falan var.
İnşallah güzel haberlerini alırız"1 var yormayalım" dediğinde Dr ne kadar moralin bozulmuştur anlayabiliyorum.
Direk yüzüne yüzüne pat diye söylüyorlar.
Argiertil vitamin ya denk geldi ya da ise yaradı.
Bende maxijuno vitaminine başladım bu ay.
Ins hayırlı sonuçlar alırız.
Süreçten haberdar et benide
Merhaba, sizin fikrinizi almak istiyorum. Şu anda tedavimde yumurta büyütme takibi yapılıyor. 2. yumurta toplama tedavisindeyim, ilk toplamada 20 yumurta toplandı 14ü olgundu ve 11 embryio oluştu ancak eş kaynaklı sıkıntı olduğundan 5. güne giden yalnızca 1 embriyo dondurulabildi. Bu yüzden bir kere daha yumurta toplatmaya karar verdik, ancak bu sefer doktorum çok az ilaç vererek takip yapıyor ve yumurtaların kimyasını bozmadan e doğal hali ile toplama yapmak istiyor. Bugün kontrole gittiğmde yumurtalarım 8 tane oluşmuştu ancak hepsi istenilen büyüklükte değil 11 var 15 var 17 19 falan var, ve küçük yumutalarda var. Doktorum perşembe günü yeniden kontrole çağırdı. Bu süre zarfında perşembeye kadar folik asit dışında herhangi birşey vermedi. Size sormak istediğim bu süre zarfında yumurtalarıma etki edecek birşey öneriniz olur mu? Günlük olarak beslenmeme dikkat ediyorum. Protein, bakliyat, meyve avokado, ve yağlı tohumlar tüketiyorum. İlave olarak omega3 ve c vitamini kullanıyordum. Bir öneriniz olur mu benim için, kafam karıştı açıkçası ne yapsam bilemedim?İnşallah güzel haberlerini alırızevet ya hiç acımadan bi de hafif bi gülümsemeyle bu ay yormayalım seni deyince çıkıp ağlamıştım 1 saat ümitsiz vaka der gibi ne o öyle
Teşekkür canım araştırmışsın.FSH araştırdım canım senin için, çoğu yabancı doktor Fsh değerini azaltmak için bir şey yapılamaz diyor, bazıları antioksidan içeren sebzeler yemek yardımcı olur diyor. Bir doktor ise şu şekilde yaklaşmış: Çoğu doktor git fsh düşerse gel diye hastaları gönderip tüp bebek tedavisi uygulamıyor, oysa ki fsh bir semptomdur hastalık değil, o sebeple beklemek gereksizdir, hemen tedavi uygulanabilir, Fsh estrojenle normal değerlere indirilir. Hiç PRP denedin mi, çok etkili olduğunu duyuyorum, ben birkaç aya kadar olmazsa denemeye kararlıyım.
Canım inş sonu hayırlı olurMerhaba. Yaşım 30 amh 0.40 1 sene önce tüp bebek sürecindeyim 3 yumurtadan 2si döllendi biri kaldı 1 tane yumurtamı dondurdular . Doktorum havuz önerdi birdaha 15 gün sonra tüp bebek tedavisi görücem . Ben de argifertil biesteron omepaq10 d vitamini kullanıyorum . Yasemin hanıma ben de gitmiştim vazgeçmiştim biraz denge sorunu var gibi gelmişti .