- 22 Haziran 2023
- 473
- 765
- 36
-
- Konu Sahibi PembeBiKuzu
Ben sadace klomen kullanıyorum daha önce gonalf kullandım ama pek etki olmadı özellikle düşük amh klomen daha etkiliKizlar klomenle gonalf arasındaki fark nedir, klomen çok ucuz gonalf pahalı. Ama doktorlar hep gonalf kullaniyor. Sizin doktor doktorun klomenle mi yapıyor tüm tüp bebekleri ?
Sadece klomen kullansam yeterli olacaktı belki de. Doktorun yaklaşımı tecrübesi çok önemli bu aşamada benceKlomen en fazla 3 yumurta büyütebiliyor. Yumurtası zaten o sayıda olanlar için kullanılıyor. Daha fazla yumurta için iğneli tedavi daha iyi sonuc veriyor.
Klomen 45-50 yıl önceden beri kullanılan bir ilaç. Coğunlukla doktorlar yeni nesil ilaçlara güveniyor. Aret hoca az yumurtası olan hastaya klomen veriyor, fazla yumurtası olana ya da genç hastaya o da gonalf veriyor.
Kaç yumurta vardı sizdeSadece klomen kullansam yeterli olacaktı belki de. Doktorun yaklaşımı tecrübesi çok önemli bu aşamada bence
Çok geçmiş olsun bende yaşamıştım bunu 4 yumurtam erken çatlamıştı ve opuya girip uyandıktan sonra öğrenmiştim yıkılmıştım çok üzülüyor insan. Erken çatlamaması için iğneler varmış mesela aret hocada başlayınca öğrendim cetroide iğne size verilmedi miBenim 1 yumurtam vardı. Doktor klomen ve gonalf verdi. Yumurtam güzel büyüdü ama erken çatladı ve toplanamadi. Altın yumurtami kaçırdık.
Verilmedi canım. Allahtan doktor işleme başlamadan, ultrasonla kontrol edelim dedi de boşuna narkoz almadım. Sizin durumunuz daha kötü olmuş. İnsan hazırlanıyor, umut ediyor sonra elin boş kalakaliyorsun. Geçmiş olsun size de. İnşallah altın yumurtamiz bizi bulur.Çok geçmiş olsun bende yaşamıştım bunu 4 yumurtam erken çatlamıştı ve opuya girip uyandıktan sonra öğrenmiştim yıkılmıştım çok üzülüyor insan. Erken çatlamaması için iğneler varmış mesela aret hocada başlayınca öğrendim cetroide iğne size verilmedi mi
Ben sonra hastane ve doktor değiştirdim 3 embriyo biriktirdim ama havuza devam ediyorumVerilmedi canım. Allahtan doktor işleme başlamadan, ultrasonla kontrol edelim dedi de boşuna narkoz almadım. Sizin durumunuz daha kötü olmuş. İnsan hazırlanıyor, umut ediyor sonra elin boş kalakaliyorsun. Geçmiş olsun size de. İnşallah altın yumurtamiz bizi bulur.
Ne güzel, maşallah size. Daha da çok olur inşallah. Sonunda da bir tanesi tutunur size. Darısı da isteyen herkese olur.Ben sonra hastane ve doktor değiştirdim 3 embriyo biriktirdim ama havuza devam ediyorum
Amin inşallah bu yolda emek veren herkesin evi bebek sesleriyle dolsun hepimiz arzumuza kavuşalım inşallahNe güzel, maşallah size. Daha da çok olur inşallah. Sonunda da bir tanesi tutunur size. Darısı da isteyen herkese olur.
Merhaba boyutu neydi yumurtanız çatladığında? Ceterodite vuruldunuz mu çatlamaması için?Benim 1 yumurtam vardı. Doktor klomen ve gonalf verdi. Yumurtam güzel büyüdü ama erken çatladı ve toplanamadi. Altın yumurtami kaçırdık.
Bana ceterodite verilmedi. Nedenini bilmiyorum. Zaten 1 yumurta var diye mi bilemiyorum. Çatlama iğnesi ovitrelle (yazım yanlışı olabilir) yaptım, söylenen saatte ve yine söylenen saatte gittiğimde catladigini söyledi doktorum ,işlem iptal oldu. Yumurtam yanlış hatırlamıyorsam 20 ya da 22 ml di.Merhaba boyutu neydi yumurtanız çatladığında? Ceterodite vuruldunuz mu çatlamaması için?