Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

Ne kadar yapıcıtatlıbir dil
Ins hep beraber sonuç alırız
Fsh 7 ye nasıl düşmüştü mfk ile mi?

Yazdıklarını okudum evet çocuk durumu farklı herkesle konuşulacak konu değildir damdan düşenin halinden damdan düşen anlar derler ya doğru anca burda konuşa biliyorum paylaşılan bilgileri vitaminleri not alıyorum inşallah faydası dokunur benim de 7. Denemem inşallah son olur güzel sonuçlarımızı paylaşırız

Rabbim feraha çıkartsın
Çok zor süreçler i kadar hormon, insan yıpranıyor.

Ne kadar yapıcıtatlıbir dil
Ins hep beraber sonuç alırız
Fsh 7 ye nasıl düşmüştü mfk ile mi?
İnşallah ve bütün kalbimle dilerim bende
İnan bilmiyorum hangisi etki etti üç ay kesintisiz takviyelerini kullandim,hangilerini dersen de panecea, fodega ve bee kullanmıştım ama belirteyim yine çok gecikme yapti bende, haftarca..

İnşallah, bütün kalbimle diliyorum, ne kadar çok denemeyle emek vermişsin.. emeğinin karşılığını alman /almamız dileğiyle en erken zamanda..

Lugol kullanıyorum benimde 10 gün gecikti.

Lugol yeni mi ben bilmiyorum, ben sonuç almayınca takip etmeyi de bıraktım baktıkça hatırlıyordum
Ya benim fikrime göre bu takviyelerin mutlaka faydası oluyordur ama neye bilmiyorum

Haklıymışsınız biraz ahçılık kursu gibi bir eğitimmiş İdil Bozkurt :) bana hiç uymadı. nadh başlayacağım ben de, tüp bebek iğneleri ile birlikte almak sıkıntı olur mu sizce?
bence o kullandırdığı tozları bile dengeli tüketmekte fayda var. bu kısmı sadece birebir danışanlarına veriyor sanırım. insanlar gruplara giriyor sonra faydası olucak diye saldırıyor tozlara.

Merhaba çok teşekkürler paylaşım için özellikle mfk ben de merak ediyordum, şimdi uzak duracağım, yeni haberlerinizi bize de yazın inşallah hepimizin çabaları duaları gerçek olur

Merhaba çok teşekkürler paylaşım için özellikle mfk ben de merak ediyordum, şimdi uzak duracağım, yeni haberlerinizi bize de yazın inşallah hepimizin çabaları duaları gerçek olur
Okuduğunuz için ben teşekkür ederim asıl
Ya size bu konuda sebep olmayı hiç istemem çünkü çok fayda gören de olmuş beni de bu umutlandırdı ama doktorun dediği gibi herkes bu takviylerle hamile kalmayacak diye bende o kalmayanlardan oldum belki size faydası olacaktır bilmiyorum ki ha bu arada d vitamini için fodegasi iyi, bitmemiş kutu var arada kullanıyorum o tek başına gecikme yapmıyor.
Sizlerde de yazın lütfen ve yazacağım mutlaka güzel haberlerimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…