Tüp bebekte yumurta kalitesi-sayısı için ne yapıyorum? Yurtdışında ne tavsiye ediliyor? (40 yaş)

Kesinlikle hepsi doğru. Buğday çimi tozu ve spirulina da ekleyebilirsiniz beslenmenize yumurta kalitesini artırmak için.
Düzenli takviye almama rağmen çok stresli bir döneme denk geldi tüp bebek tedavim ve insülin direncim nüksetti. Transferim yapılmadı henüz ama çok da beklentim yok kaliteden dolayı. Tekrar da tüp bebek denemeyi düşünmüyorum olumsuz olursa. Hayatımızı değiştirip stresten kurtulursa, doğru beslenme ve takviyelerle birlikte en önemlisi başka bir sağlık sorunu da yoksa doğal yolla da gebelik gerçekleşebilir inancındayım. Dediğiniz gibi sayıdan ziyade kalite önemli
Merhaba, sizin amh, fsh kaçtı?

Buğday çimi tozu ve spirulina denediniz mi, evetse fark olmuş muydu?

Son düzenleme:
haklısınız kendimiz de gebelik için deneyebiliriz ama ben biraz zaman kaybetmekten korkuyorum. bir doktor bana amh düşük olanların doğal yolla daha yüksek ihtimal gebelik yaşayabileceğini söylemişti gerçi... buğday çimi tozu ve spirulina duymamıştım, onlara da bakayım..
Amh düşüklüğünde doğal yolla şans daha mı çok demişti Dr gerçekten?

Muhtemelen idil bozkurttan eğitim alıcaksınız. bende aldım. Takviyeler konusunda çok geniş bilgi dağarcığı yok. smoothie ve beslenme konusunda yararlı bilgiler edinebilirsiniz. Spirilunayı dengeli tüketmekte fayda var. nadh konusuna gelince evet bende 1 sene önce keşfettim ve faydasını gördüm. amerikadan sipariş vermiştim ama artık eczanelerde satışı var. takviyelerin lipozomal formlarını tercih ediyorum. kendinize göre araştırmanızı yaparsınız zaten. iyi günler dilerim
Spirilunayı etkin mi dengeli tüketmeli?
nadh nedir?

İnşallah güzel haberlerini alırız 🤗 evet ya hiç acımadan bi de hafif bi gülümsemeyle bu ay yormayalım seni deyince çıkıp ağlamıştım 1 saat 🙈 ümitsiz vaka der gibi ne o öyle
Öyle yapiyorla, bende günlerce etkisinden çıkamamıştım.
Inş mutlu sonlu biter hikayelerimiz🤲

Günaydın hanımlar bende tam 1 yildir bu surecin icindeyim ilk başladığımda amh değerim çok düşüktü 1 yumurta dollendi ama tutunamadi ikinci denememde amh iyce düştü o tedavide yumurta oldu ama dollenmedi daha sonra quenzin q10 ve dhea kullandım 3 ay cuma kontrole gittiğimde 3 folikulum oluşmuştu yarın tekrar kontrol var inşallah yumurtalarım istedigimiz seviyeye gelmiştir. Rabbim bu süreçte olan herkesin yardımcısı olsun.
Amin cumlemizin yardımcısı olsun inş🤲
Amh, fsh kaçtı?

Merhaba, sizin fikrinizi almak istiyorum. Şu anda tedavimde yumurta büyütme takibi yapılıyor. 2. yumurta toplama tedavisindeyim, ilk toplamada 20 yumurta toplandı 14ü olgundu ve 11 embryio oluştu ancak eş kaynaklı sıkıntı olduğundan 5. güne giden yalnızca 1 embriyo dondurulabildi. Bu yüzden bir kere daha yumurta toplatmaya karar verdik, ancak bu sefer doktorum çok az ilaç vererek takip yapıyor ve yumurtaların kimyasını bozmadan e doğal hali ile toplama yapmak istiyor. Bugün kontrole gittiğmde yumurtalarım 8 tane oluşmuştu ancak hepsi istenilen büyüklükte değil 11 var 15 var 17 19 falan var, ve küçük yumutalarda var. Doktorum perşembe günü yeniden kontrole çağırdı. Bu süre zarfında perşembeye kadar folik asit dışında herhangi birşey vermedi. Size sormak istediğim bu süre zarfında yumurtalarıma etki edecek birşey öneriniz olur mu? Günlük olarak beslenmeme dikkat ediyorum. Protein, bakliyat, meyve avokado, ve yağlı tohumlar tüketiyorum. İlave olarak omega3 ve c vitamini kullanıyordum. Bir öneriniz olur mu benim için, kafam karıştı açıkçası ne yapsam bilemedim?
merhaba hayırlı olsun umarım iyi geçer bu opu🙏🏻 vitaminler 3 ay sonra etki gösteriyor aslında, hemen kısa sürede etki gösterecek ne olur bilemiyorum. Nar suyu rahminize iyi gelir, ama doktor bir şey içmenizi söylemedi ise bence içmeyin. Ben olsam yumurta balık çiğ yemişler yerdim 🤗 eminim güzel boyuta gelir yumurtalar endişe etmeyin. Ne güzel ki var yumurtalarınız. Maşallah. Darısı başımıza 🙏🏻

0.03 e düştü dr kim istanbulda mısınız? 0.01 ile bebisleri olanları biliyorum dr niye böyle bu cümle kurmuş anlam veremedim.
Benimde öyle çok düşük.
Evet ist.dayım.
3,4 Dr da aynı şeyi söyledi.

"Amh 1 in altında tüp bile yapmak gereksiz" dediler.

Senin Dr ne diyor?

X