- 13 Eylül 2017
- 664
- 1.375
- 38
Canım merhaba hamileliğin hayırlı olsun benim de eneme.ilk denemede pgt hiç aklıma gelmedi benim şimdi yumurtalar donduruldu.sana doktor mu söyledi göndermek için 7Benim 17 tane toplanmıştı , ilk 24 saatte direk 10 u gitti , 7 kaldı.
7 tanesi 5. Güne kadar geldi , yani ilk gün hemen dökülmeyenler ilerliyor dökülecek olan hemen dökülüyor.
ama 7 den 3 tanesi hücrelerine bölünüp gelişme gösterdi,
diğer 4 ü yaşadı ama bölünmedi iptal oldu. Sonuç itibariyle 3 kaldı. Bu 3 ten 1 tanesi de pgt den sorunlu geldi, elimde kaldı 2. 1 ini transfer ettik , 1 i donduruldu. Bende çikolata kisti olduğu için bu şekilde yumurtalarımın çoğu boş büyüyor.
7 sinden 3-4 tane kalsa bile hiç moralini bozma. Olacak olsa 1 taneyle oluyor, bi arkadaşın öyle oldu. 1 tane döllendi,
o 1 taneyle hamile şimdi. Kader kısmet. İnşallah hepsi güzel gelişir ve bölünür.
Boşuna yoklama kendini tutup tutmaması yaşadığın belirtilere bağlı değil. Vede zaten çok erken emin ol çoğumuzda hiçbir belirti olmadı. Şöyle düşün tüp bebek değilde normal bi ilişki sonrası yaşanan gebeliklerde adet günü gelmeden gebelik belirtisi olur mu? Akışına bırak kafanı dağıt. Stres en son ihtiyacın olacak şey20 agustos'ta transferim yapıldı. Bekliyorum, hiç belirti yok korkuyorum .
Hayırlı olsun allah tamamına erdirerdirsinKızlar kan verdim sonucum 222 cıkmıs
Mrb. Sağol :) ben de pgt diye bişey olduğunu bile bilmiyordum. Dr bahsetti böyle bişey var diye. yumurta toplama olduktan sonra 5.güne kadar takip edildi. 5.güne gelen embriyolardan gönderiyorsun pgt ye dondurulmadan önce. En azından kromozoma bağlı sorun olmayan embriyoyu transfer etme şansın oluyor. Benim şimdi 1 tane dondurulmuş var ama pgt siz. Keşke onu da gönderseymişim diyorum. Benim yaşım ileri olduğu için bide kist yüzünden yumurta rezervim az olduğu için gönderdi dr büyük ihtimal. İşi biraz daha garantiye almak için. Belki senin yumurta rezervin ve kaliten iyidir dr ihtiyaç duymamıştır.Canım merhaba hamileliğin hayırlı olsun benim de eneme.ilk denemede pgt hiç aklıma gelmedi benim şimdi yumurtalar donduruldu.sana doktor mu söyledi göndermek için 7
Belirti olmuyor zaten dert etme canım. İnşallah sonuç pozitif olacak ileriki süreçte yeterince belirti yaşayacaksın :)20 agustos'ta transferim yapıldı. Bekliyorum, hiç belirti yok korkuyorum .
teşekkür ederim canım moral verdin vallahi♡Boşuna yoklama kendini tutup tutmaması yaşadığın belirtilere bağlı değil. Vede zaten çok erken emin ol çoğumuzda hiçbir belirti olmadı. Şöyle düşün tüp bebek değilde normal bi ilişki sonrası yaşanan gebeliklerde adet günü gelmeden gebelik belirtisi olur mu? Akışına bırak kafanı dağıt. Stres en son ihtiyacın olacak şey
Inşallah canım çok sağ ol ♡Belirti olmuyor zaten dert etme canım. İnşallah sonuç pozitif olacak ileriki süreçte yeterince belirti yaşayacaksın :)
Benim test günüm 2 gün sonra ama bugün baktirabilirim cünkü idrar testlerimin hepsi pozitif cikti:)14 ağustos - @demircemre01
15 ağustos -alisanindunyasi
Kızlar test günleriniz yaklaştı mı , güzel sonuçlar alacaksınız inşallah
Kan verecek yer varsa hiç durma :) inşallah sonucu aynı gün verirler çünkü insan bekleyemiyor :) inşallah güzel bi değerin çıkacak öyle hissediyorum güzelce de artar inşallah :)Benim test günüm 2 gün sonra ama bugün baktirabilirim cünkü idrar testlerimin hepsi pozitif cikti:)
_Citlembik_ , nasılsın canım. Bugün kan verecektin tekrar değil mi. İnşallah bugün öyle güzel değer çıkar ki kafandaki soru işaretleri kalkar
İnşallah değildir canım. Dr şuanki değerlerle bi yorum yapıyor mu? İkiye katlıyor oranlı olarak ama bakalımMerhaba canım. Iyim değerim artışa devam ediyor.
9. Gün : 4
12. Gün : 17
14 Gün : 50
16. Gün : 110 çıktı.
Progesteronum 7den 20ye yükselmiş. Bilmiyorum hala çok düşük ama kimyasal değildir umarım.
Tedavi gordugum hastane 1 saat icinde verdi sonucu hatta 40 dk icinde ogrenmis olduk:) sukurler olsun Rabbim e 8.gün degerim 85 cikti insallah saglikli artar Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah.. Cumartesi tekrar kan verecegimKan verecek yer varsa hiç durma :) inşallah sonucu aynı gün verirler çünkü insan bekleyemiyor :) inşallah güzel bi değerin çıkacak öyle hissediyorum güzelce de artar inşallah :)
Tebrikler Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Saglikli bir gebelik dönemi olsun insallah:)Kızlar kan verdim sonucum 222 cıkmıs
Ayyyy çok güzellll inşallah orantılı orantılı artsın :) hayırlı olsun .Tedavi gordugum hastane 1 saat icinde verdi sonucu hatta 40 dk icinde ogrenmis olduk:) sukurler olsun Rabbim e 8.gün degerim 85 cikti insallah saglikli artar Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah.. Cumartesi tekrar kan verecegim
Benim transferden 5 gün sonra adet öncesi belirtilerim başladı, hem de sanki o gün adetim başlayacak gibi kramplar girdi günlerce. Çok umutsuz ve gergindim. Test günümden iki gün önce kan verdim korku ve meraktan, pozitifti:) yani herhangi bir belirtisi yok bu işin, test edildi, onaylandı:)20 agustos'ta transferim yapıldı. Bekliyorum, hiç belirti yok korkuyorum .
TebriklerTebrikler Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Saglikli bir gebelik dönemi olsun insallah:)