- 30 Haziran 2015
- 617
- 693
Aynen ben de onu diyecektim. Çünkü örneğin 9. Gün değeri; 3. Gün transferi olmuş birinin 12. Günü, 5. Gün transferi olmuş birinin 14. Günü oluyor. Hcg yaklaşık 2 kat farklı çıkabilir o yüzden. Bir de iki embriyo transferi olanların değeri de daha yüksek olur muhtemelen. Ona göre değerlendirmek lazım. Teşekkür ederim bilgi paylaşımı için.Transfer sonrası günler. Ama bazılarının 3.gün embriyosu bazılarının 5. Gün.Yani değerler biraz yaklaşık oluyor :)
Bugün kaçıncı günündüKızlar benim de 10.gün değerim 62 çıkmıştı, bugün tekrarladık 170 çıkmış doktorum 2 gün sonra tekrarlamamı istedi. Sağlıkla artar inş.
İyiyim canım çok teşekkürler..@demircemre01 , nasılsın ağrıların var mı ?
Aslında test günüm 17 ağustos 10 güne denk geliyordu şuan 2 gün sonra 12 olması lazım ama transfer tarihim itibari ile sayınca 14. günüm oluyor. Günler değil de ikiye katlanması önemli diyorlar şuan benim ikiye katlanmış olarak görünüyor. Bilemiyorum ya bitmiyor sıkıntı artmasıydı günüydü değeriydi allah yardımcımız olsun.Bugün kaçıncı günündü
Benim transferden sonra bekleme sürecinde yaşadığım tek şey , yaklaşık 6.güne kadar ara ara adet olcakmışım gibi ağrı olmasıydı. Onu da şuan yerleşme ağrısıymış diye düşünüyorum. Başka hiçbişey yaşamadım.İyiyim canım çok teşekkürler..
Arada bir ince sizi şeklinde adet sancım var.. ama saniyelik.. hemen geçiyor.. karnimin altinda doluluk hissi var.. bugün transfer sonrası 6. Günüm.. zaman geçmek bilmiyor.
Pozitif sonuç alanlar sizin belirtileriniz nelerdi ?
İlk üç ay kullanılıyor ama düşük riski gibi durumlarda daha uzun süre kullanılıyor diye biliyorumArkadaslar progestorani fitil olarak kac haftaya kadar kullandiniz doktorunuz kac haftaya kadar kullanmanizi onerdi
Iyi bayramlar olsun herkese hayirli iyi haberler alalim insallah:)Hayırlı bayramlar kızlar
Geçmişolsun. Sen sorunca küçük bi araştırma yaptım ama rahimde sıvı birikmesi olması tüplerde bi tıkanıklık olduğunda oluyormuş daha çok. Sen tüp bebeğe başlamadan evvel hsg çekilmişsindir dimi? Orada hidrosalpenks filan çıkmış mıydı?Kızlar bir arkadaşımla konuşurken aklıma yer etti . O da hamile rahimde sivi birikmesi varmis ama HCG artislar hep normalmis. Doktor sivi birikmesinden dolayı dış gebelikten şüphelenmek HCG artışları normal olduğundan da konduramamis. Bir hafta sonra gel keseyi görelim demiş. Keseyi görmeye gittiklerinde de kese tüpte görülmüş yani dış gebelik.Doktorlar rahimde sıvı birikmesi varsa dış gebelikten supheleniyormus. Benimde sıvı birikmesi var ve çok korkuyorum Rahminde şu birikip normal gebe kalan var mı aranızda ?
Geçmişolsun. Sen sorunca küçük bi araştırma yaptım ama rahimde sıvı birikmesi olması tüplerde bi tıkanıklık olduğunda oluyormuş daha çok. Sen tüp bebeğe başlamadan evvel hsg çekilmişsindir dimi? Orada hidrosalpenks filan çıkmış mıydı?
Eğer tubal bi hastalık yoksa tüp bebekte prognoz daha iyi oluyormuş. Yani gebelik başarısı daha yüksekmiş. Sıvı olması illa dış gebelik anlamına gelmiyor ama takip etmek lazımCanım hsg çektirmiştim normal çıkmıştı. Ama transferden sonra ağrı şikayetiyle doktora gittim sıvı birikmesi var dendi. Bilmiyorum çok korkuyorum tek taraflı da ağrım var. Doktoruma sordum belirtiler için erken ağrın cogalirsa kontrole gel dedi. Beni korkutan ağrıdan ziyade bu sıvı birikmesi