Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Selam kızlar,
Transfer sonrası 8.günüm bugun..
Progestan i fitil olarak kullaniyorum..
Bu sabah fitili rahime doğru iterken birsey farkettim ve canım sikildi.. rahim girişi pütürluydu..daha önce forumda okuduguma göre,puturluk varsa gebelik yokmuş doğru olup olmadığını bilmiyorum ama yinede uzuldum

Progestan fitil kullananlar böyle birşey farkettjniz mi ?
Pütür derken neyi kastettin nasıl bişey. Ben de crinone vajina jel kullanıyorum. Bende de şöyle bişey oldu. İlk zamanlar çok kolay yapıyordum, zamanla rahim kalınlaştı sanırım. Şimdi çok zorlanıyorum. Allahtan 2 hafta kaldı sonra bırakcam inşallah. Belki senin de rahim kalınlaşmaya başlamıştır , olabilir mi acaba

Ben
Yok hayır 3. Gün embriyosu.. amh düşük olduğundan yumurta sayım azdi.. bu yüzden Grade 1 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi..[/QUOT
Yok hayır 3. Gün embriyosu.. amh düşük olduğundan yumurta sayım azdi.. bu yüzden Grade 1 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi..
anladım canım. Ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bi kaç gün daha rahat olmaya çalış. Az kalmış. Rahimde çok büyük değişiklikler oluyor ben kendimde dikkat etmedim ama değişiklikler olabilir.

Selam kızlar,
Transfer sonrası 8.günüm bugun..
Progestan i fitil olarak kullaniyorum..
Bu sabah fitili rahime doğru iterken birsey farkettim ve canım sikildi.. rahim girişi pütürluydu..daha önce forumda okuduguma göre,puturluk varsa gebelik yokmuş doğru olup olmadığını bilmiyorum ama yinede uzuldum

Progestan fitil kullananlar böyle birşey farkettjniz mi ?
Bende progestan fitil kullaniyorum bende yumusaklik var ancak putur gelmedi elime ben cok derine itmiyorum yani rahim girisine kadar eliniz ulasiyor mu ki? Erken idrar testlerinden alin isterseniz hemen cikiyor predictor early biraz olsun iciniz rahatlar hic degilse kan testine kadar

Slm cnm çok heyecanlıyım ve sabırsızlanmaya başladım henüz olmadı ama büyük ihtimalle rahim içi toparlandıysa eylül ortalarında olur diye düşünüyorum
Siz nasılsınız :)
İyiyim sağol :) geçenlerde opu ve rahim dinlendirmem yapıldı. Transfer adetin kaçıncı günü oluyor diye yazmıştın sanki de acaba dedim oldu mu transfer. Bişey kalmadı eylüle :)

X