Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
alisanindunyasi sen nasılsın :) bayramda pek giremedim, test yaptın mı tekrar :) şuan 4 haftalık oluyorsun dimi. Ben 5.haftada kese gördüm, 7.hafta kalp atışı. İnşallah bu aşamaları da güzlce atlatırsın , ama mümkünse mide bulantılarına gelme canım :) 7.haftadan beri berbatım ben 12. Hafta dolsun diye bekliyom öyle sonrasında bulantı azalıyormuş diye

İnşallah güzel ilerleyecek :) şuan 4,5 haftalıksın yaklaşık dimi. En yakın dr kontrolün nezaman . Ağrım var diyordun devam ediyor mu

Yok cnm sat a göre 5+3 um. Haftaya Perşembe yada Cuma kontr var. Bilmiyorum ise de başlayacağım ağrım da var nasıl gideceğim hiç bir fikrim yok. Bugün biraz umutsuzum

Yok cnm sat a göre 5+3 um. Haftaya Perşembe yada Cuma kontr var. Bilmiyorum ise de başlayacağım ağrım da var nasıl gideceğim hiç bir fikrim yok. Bugün biraz umutsuzum
Ben de kaç gündür evde yatıyordum negüzel. Midem bulansa da ev rahatlığı vardı , uzanabiliyordum. İşe başlayınca gene işkence günleri başlayacak az önce bulantı ilacı içeyim bakayım dedim onu da çıkardım

Cok iyiyim sagolasin. Bugun 10.gün kan testim 246 cikti cok sukur doktorumda 2 günde cok iyi bi deger dedi Persembe günü keseyi gorecegiz kismetse:) 4 haftalik oluyorum suan. Insallh seninde bulantilarin hemen gecsin cok zordur tabi

Canım ya Allah'ım hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah geçer bulantıların. Sen ne zaman başlayacaksin ? İzin alma imkanın imkanın yok mu ?

Canım ya Allah'ım hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah geçer bulantıların. Sen ne zaman başlayacaksin ? İzin alma imkanın imkanın yok mu ?
İznimi mümkün olduğunca kullanmak istemiyorum, sonra çok lazım olur. Aşırı kötü olursam rapor alırım . Sabah kalkıyorsun miden bulanıyor ve hiçbişey yemek istemiyorsun düşün. Herşey mideni bulandırıyor. Ara sıra ağlıyorum belim kopacak zayıflıktan

Ben zaten çok zayıfim eğer birde mide bulantim vs olursa 30 a fln düşerim herhalde. Kaçıncı hafta başlıyor bulantılar ? Valla cnm evde hamilelik geçiren bayanlara çok özeniyorum oh mis gibi. Ben iznimi tedavi için bitirdim izin de kalmadı. Kötü olursan rapor al olmadı. Çok zordur tahmin edebiliyorum

Ben 46 falandım, şuan garanti 42 olmuşumdur bugün baya kötü gidiyor olmadı acile gideceğim. Bişey yemeyince beslenemiyorsun halsizlikten kalkamıyorum karnım sırtıma yapıştı derler ya öyleyim , Allahım kısa zamanda geçer inşallah

Kızlar ben de 14 günümde kan testimi tekrarladım 381 çıktı doktorum tekrar istemedi 1 eylül de kese görmeye çağırdı. Benimde korkularım hiç geçmiyor, kese oluşur mu ? kalp atışını duyacak mıyım hep bunlar aklımda Nehira-27 allah yardımcın olsun canım, yinede yemeye çalış kustukça ye Mini_mini inş sende daha iyi hissedersin.

Kizlar ben bu kurban bütün etleri tek basima dogradim paketledim. Anneme uzak oldugumdan ben yapmak zorunda kaldim. İki kez de elimi kestim çok kanadı Siz naptınız et dogradiniz mi hiç ?

Ay canım benim, tedirgin olmak normal tabi ama bu kadar kendini kasma, herşey olacağına varıyor zaten, üzülmek sadece günlerinin kötü geçmesine neden oluyor. Bol bol uyumak bana çok iyi geliyor. Ben dün ara ara iki kere uyudum gece de uyudum baya, ağrım kaybolmuştu sabah. Bugün de idrar yanması oldu sabah. Bol bol su içiyorum. Yani kendimizi idare edicez, süreci bi şekilde tamamlayacağız arkadaşım, boşuna üzülme

Kizlar ben bu kurban bütün etleri tek basima dogradim paketledim. Anneme uzak oldugumdan ben yapmak zorunda kaldim. İki kez de elimi kestim çok kanadı Siz naptınız et dogradiniz mi hiç ?
Ben et doğradım kedi de besliyorum Allaha emanet artık toxoplazma testi yaptırıyim mi diye düsündüm ama kötü düsünmek istemiyorum. Bir de ben 2014 ten beri aralıklarla kedi baktım bazısını sokaktan getirdim kactı yine buldum filan muhtemelen kapmış bağışıklık bile yapmıştır vücudum

3. Günü emyosuydu evet bi tutuma başlamış dedi 12 gün baktırın çok erken bu değer bir anlam ifade etmez dedi
Biraz daha sabırla bekle derim benim dondurulmuş embriyoydu belkide ondan böyle yüksek geldi. Herkesin durumu farklı farklı kıyaslama bosver insallah seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…