Pütür derken neyi kastettin nasıl bişey. Ben de crinone vajina jel kullanıyorum. Bende de şöyle bişey oldu. İlk zamanlar çok kolay yapıyordum, zamanla rahim kalınlaştı sanırım. Şimdi çok zorlanıyorum. Allahtan 2 hafta kaldı sonra bırakcam inşallah. Belki senin de rahim kalınlaşmaya başlamıştır , olabilir mi acabaSelam kızlar,
Transfer sonrası 8.günüm bugun..
Progestan i fitil olarak kullaniyorum..
Bu sabah fitili rahime doğru iterken birsey farkettim ve canım sikildi.. rahim girişi pütürluydu..daha önce forumda okuduguma göre,puturluk varsa gebelik yokmuş doğru olup olmadığını bilmiyorum ama yinede uzuldum
Progestan fitil kullananlar böyle birşey farkettjniz mi ?
Yok hayır 3. Gün embriyosu.. amh düşük olduğundan yumurta sayım azdi.. bu yüzden Grade 1 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi..[/QUOT
anladım canım. Ben ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bi kaç gün daha rahat olmaya çalış. Az kalmış. Rahimde çok büyük değişiklikler oluyor ben kendimde dikkat etmedim ama değişiklikler olabilir.Yok hayır 3. Gün embriyosu.. amh düşük olduğundan yumurta sayım azdi.. bu yüzden Grade 1 8 hücreli 2 embriyo transfer edildi..
Gözünüz aydin. Allah saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insallah..Kızlar selam, bugün 4. Gün transferi sonrası 11.günüm. Yani test günü. Hcg 82 den 241 e yükselmiş. Tek embriyo transfer edilmişti. Çok mutluyum şuanda:) 3 eylüle kese muayenesi için randevu verdiler.
Bende progestan fitil kullaniyorum bende yumusaklik var ancak putur gelmedi elime ben cok derine itmiyorum yani rahim girisine kadar eliniz ulasiyor mu ki? Erken idrar testlerinden alin isterseniz hemen cikiyor predictor early biraz olsun iciniz rahatlar hic degilse kan testine kadarSelam kızlar,
Transfer sonrası 8.günüm bugun..
Progestan i fitil olarak kullaniyorum..
Bu sabah fitili rahime doğru iterken birsey farkettim ve canım sikildi.. rahim girişi pütürluydu..daha önce forumda okuduguma göre,puturluk varsa gebelik yokmuş doğru olup olmadığını bilmiyorum ama yinede uzuldum
Progestan fitil kullananlar böyle birşey farkettjniz mi ?
Teşekkür ederim. İnşallah siz de bir an evvel mutlu haberi alırsınız.Gözünüz aydin. Allah saglikli gebelik ve dogum nasip etsin insallah..
Slm cnm çok heyecanlıyım ve sabırsızlanmaya başladım henüz olmadı ama büyük ihtimalle rahim içi toparlandıysa eylül ortalarında olur diye düşünüyorumymrsis , nasılsın. Transferin oldu mu
İyiyim sağol :) geçenlerde opu ve rahim dinlendirmem yapıldı. Transfer adetin kaçıncı günü oluyor diye yazmıştın sanki de acaba dedim oldu mu transfer. Bişey kalmadı eylüle :)Slm cnm çok heyecanlıyım ve sabırsızlanmaya başladım henüz olmadı ama büyük ihtimalle rahim içi toparlandıysa eylül ortalarında olur diye düşünüyorum
Siz nasılsınız :)
Hayırlı olsunKızlar kan verdim sonucum 222 cıkmıs
Tesekkur ederiiim nasıl sizce değerim? Ay cok heycanlıyım ilk defa pozitif aldımHayırlı olsun
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.:)Kızlar kan verdim sonucum 222 cıkmıs
İkiye katlasın gerisi önemli değil ama yinede gayet iyi çıkmış benim ilk değerim 55 ti. Allah her dönemi kolaylıkla atlatsınTesekkur ederiiim nasıl sizce değerim? Ay cok heycanlıyım ilk defa pozitif aldım
Hayırlı olsun çok güzel :)Kızlar kan verdim sonucum 222 cıkmıs
Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.:)
İkiye katlasın gerisi önemli değil ama yinede gayet iyi çıkmış benim ilk değerim 55 ti. Allah her dönemi kolaylıkla atlatsın
Kızlar cok tesekkur ederim Allah inşallah hepimize sağ nasip etsin sağ salim kucagımıza alalım öpelim koklayalımHayırlı olsun çok güzel :)
Hayırlı olsun♡Kızlar kan verdim sonucum 222 cıkmıs