Tedavi gordugum hastane 1 saat icinde verdi sonucu hatta 40 dk icinde ogrenmis olduk:) sukurler olsun Rabbim e 8.gün degerim 85 cikti insallah saglikli artar Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu nasip etsin insallah.. Cumartesi tekrar kan verecegim[/QUOTE
Tbr ederim gözün aydın senin adına çok sevindim benim bu gün 6. Gün dün idrarda baktım negatif çıktı moralim bozuldu ya günler geçmiyor
Hayırlı olsun öyleyse, darısı bizim başımızaBenim transferden 5 gün sonra adet öncesi belirtilerim başladı, hem de sanki o gün adetim başlayacak gibi kramplar girdi günlerce. Çok umutsuz ve gergindim. Test günümden iki gün önce kan verdim korku ve meraktan, pozitifti:) yani herhangi bir belirtisi yok bu işin, test edildi, onaylandı:)
Cok tesekkurler Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..Tebrikler
Evet ben predictor early ile yapmistim silik ikinci cizgi gorundu 7.gün dahada belirginlesti 8.gün iyice kirmiziya dönünce kan testi yaptirdim ama idrarda hemen cikacak diye bisey yok hamileligin 6.haftasinda idrarinda hala gorunmeyenler vardi senin 3.gün embriyosu ise daha erken 2 gün sonra bi bak istersenRastgele bi test i canım inşallah dediğin gibidir senin 6 . Gün çıkmış sen erken testle mi yaptın
Korkma camın , bende de hiç belirtim yoktu ve şuan hamileyimmm transferimin 20 gün bugün20 agustos'ta transferim yapıldı. Bekliyorum, hiç belirti yok korkuyorum .
Hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. Inşallah bana da nasip olurKorkma camın , bende de hiç belirtim yoktu ve şuan hamileyimmm transferimin 20 gün bugün
Allah rıza olsun canim,darısı başına inşallahhh,yeterki kafan rahat olsun hiç bişey düşünme o zaman herşey güzel olacakHayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin. Inşallah bana da nasip olur
Gayet güzel artmış. Beklenen iki katı artış genel bi teori. Benim de bazen 1.5 bazen 2 bazen de 3.5 kat artışla ilerledi. Bütün değerlerimde tüp bebek merkezi tarafından değerlendirildi. En az % 60 artış yeterli ama ikiye üçe dörde de katlanabiliyor . Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sürdürsünMerhabalar. Opu sonrası 13. Gün hcg:82
15.gün: 241
17.gün: 570 çıktı.
İlk baştaki artış yaklaşık 3 katı şeklindeydi
Bugün ki değere göre 2.36 kat artış olmuş.
İlk başta 3 kat arttığı için şimdi 2 kat artmış olması normal bi durum mu? Gebeliğinde hcg değerleri 3 katına çıkıp sonra 2 kat artma gösteren arkadaşlar varsa tecrübelerini öğrenmek isterim
Cevabınız için teşekkür ederim. Benim spontan bi dış gebeliğim var tüp bebek denemem öncesi, o yüzden tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum, hcg değerleri dış gebelik konusunda fikir veriyormuş kese görünmeden, fakat değerleri normal katlandığı halde dış gebelik geçirenler de var. Bugün rahmin soluna doğru en alt tarafta sıklıkla gelip giden çok hafif kramp gibi kasılmalar oldu. Hala da oluyor ara sıra. Ağrı bile sayılmaz ama hep aynı tarafta olması canımı sıktı bugün. Kendimi hcg nin artışının beklenen düzeyde olmasıyla teskin etmeye çalışıyorum. Çok evhamlıyım galibaGayet güzel artmış. Beklenen iki katı artış genel bi teori. Benim de bazen 1.5 bazen 2 bazen de 3.5 kat artışla ilerledi. Bütün değerlerimde tüp bebek merkezi tarafından değerlendirildi. En az % 60 artış yeterli ama ikiye üçe dörde de katlanabiliyor . Hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla sürdürsün
Rica ederim ama şu tablo çok dış gebelik gibi durmuyor. Hem tek taraflı kramp tarzı ağrılar gebeliğin normal belirtileri. Hepimizin aynı yada çok farklı problemleri olsada duygular ve yaşananlar temelde aynı. Pozitif olalım sonucuda pozitif olsunCevabınız için teşekkür ederim. Benim spontan bi dış gebeliğim var tüp bebek denemem öncesi, o yüzden tekrar dış gebelik yaşamaktan çok korkuyorum, hcg değerleri dış gebelik konusunda fikir veriyormuş kese görünmeden, fakat değerleri normal katlandığı halde dış gebelik geçirenler de var. Bugün rahmin soluna doğru en alt tarafta sıklıkla gelip giden çok hafif kramp gibi kasılmalar oldu. Hala da oluyor ara sıra. Ağrı bile sayılmaz ama hep aynı tarafta olması canımı sıktı bugün. Kendimi hcg nin artışının beklenen düzeyde olmasıyla teskin etmeye çalışıyorum. Çok evhamlıyım galiba
İnşallah. Doğru söylüyorsunuz, mevcut durum dış gebelik gibi görünmüyor. Dış gebelik geçirdiğimde gebeliğin 40.günüydü yani 5+5 haftalıktı ve hcg 3000 di. Şimdiki gidişata göre 5+5 teki hcg değerim 8000 civarında olacak. Muhtemelen o dönemde düzgün katlanmamış zaten. Beklemek insanı geriyor galiba, bu tür ufak ağrıları kafaya takmaya başlıyorsun, yani en azından ben öyleyim, ama sizle konuşmak rahatlattı, çok teşekkür ediyorum tecrübelerinizi paylaştığınız için:)Rica ederim ama şu tablo çok dış gebelik gibi durmuyor. Hem tek taraflı kramp tarzı ağrılar gebeliğin normal belirtileri. Hepimizin aynı yada çok farklı problemleri, olsada duygular ve yaşananlar temelde aynı. Pozitif olalım sonucuda pozitif olsun
Mini_mini nasılsın herşey yolunda mı, nasıl ilerliyor