Bunu ben de merak ediyorum. Normal şartlarda 15 i adet günüm benim dePeki bişey merak ettim . Allah korusun tutmadı diyelim , adet düzenli şekilde mi oluyor ? Yani bu ayın 1 de okduysan diğer ayın da 1 de mi oluyorsun her zamanki gibi ? Çünkü normalde 15 i gibi adet olmam gerek 1 hafta evvelden belirtiler baslamıs olmalı olmadıysa
İstirahat öneriliyor da ben yürüdümde yüzdüm de tutacağı varsa tutuyoKızlar transferden sonra çok yürüyüş yapmak tutmasını engeller mi ? Bugün elimde olmayan sebeplerden dolayı bir saate yakın yürümek zorunda kaldımTransferin ikinci yada üçüncü günü cok hareket etmek tutunmasını engeller mi ? Benim gibi olan var mı ?
Merhaba benimde 9.günümdü bugün kontrolde 14 mm civarında 6 yumurta görünüyormuş doktorum istediğim boyutta değil 1 gün daha iğnelere devam dedi yarın yine kontrolüm var benimde büyük ihtimal bu cmts yada pazar opu olacak aynı günlerde olacağız pozitif sonuç alırız inşallahselam kızlar..
kontrolden geldim şimdi..
bugün tedavimde 8.günüm.. yumurtalar büyümeye devam.. 14-18 mm civarı 5 adet yumurtam varmış.. diğerleri 8-10 mm miş henüz.. yarın tekrar kontrolüm var.. büyük ihtimal cumartesi-pazar opu var..
inşallah kaliteli yumurtalarımız olur, sağlıklı embriyolar elde ederiz..
Peki bişey merak ettim . Allah korusun tutmadı diyelim , adet düzenli şekilde mi oluyor ? Yani bu ayın 1 de okduysan diğer ayın da 1 de mi oluyorsun her zamanki gibi ? Çünkü normalde 15 i gibi adet olmam gerek 1 hafta evvelden belirtiler baslamıs olmalı olmadıysa
Merhaba benimde 9.günümdü bugün kontrolde 14 mm civarında 6 yumurta görünüyormuş doktorum istediğim boyutta değil 1 gün daha iğnelere devam dedi yarın yine kontrolüm var benimde büyük ihtimal bu cmts yada pazar opu olacak aynı günlerde olacağız pozitif sonuç alırız inşallah
göbektenMerional kullanan var mı varsa göbekten mi kalçadan mı vuruluyosunuz
Ağrı sızı şişlik falan oluyor mugöbekten
yok olmuyor. ama kızarıklık şişlik kişiye göre değişir. olsa da geçer.Ağrı sızı şişlik falan oluyor mu
Benim bu sabahki kontrolde kesinlesti :) Yumurtalarin hepsi 18 mm ye ulasmis Cumartesi opu olacak. Senin gün belli oldu mu?merhaba ;
evet aynı zamanda opu olacağız büyük ihtimal.. inşallah beraber pozitifi alıp beraber sevinirz :)
Yok banada günde 3 igne verildi 10 gün boyunca vurdum hepsiniAy bende şimdi hastaneden geldim Yasmin ve lucrin kullanıcam 5 gün sonra tek lucrin 10 cc adet olduktan 3gün sonra gonal f ve merional kulancakmışım sizinde öyle mi bana çok geldi günde 3 iğne.
hayır olmaz.cetrodite ve gonal-f bittikten sonraki gün çatlatma iğnesini vurmanız gerektiği zaman size bildirilir. bi dahaki gittiğinizde aklınızda şüphe kalmaması için ultrasonda doktorun ölçtüğü folikül boyutlarınızı kaç adet folikülünüz olduğunu ve e2 değerinizi öğrenirseniz yumurtalarınızın gelişimi hakkında sizin de fikriniz olur.Hanımlar merhaba. Dün 6. Günümdü dr kontrol ettim iyi cvp vermişsin dedi sadece adet söylemedi. Devam ığne yazmadı gonal f ve merional için elindekini bitir 2 gün daha kullan dedi. Ve cetroit diye bi ığne ekledi catlatma onleyiciymis buda. Cuma yine gel dedi. Ben telaştan heyecandan kaç yumurta olmuş opu ne zaman olur sormayı unuttum gitti. Şimdi eşimin perhizi için opu zamanı önemli sizin bir fikriniz varmi yumurta geliştirici ığne yazmayıp cetroit geçildiğine göre yarın opu olmaz dimi
Hanımlar merhaba. Dün 6. Günümdü dr kontrol ettim iyi cvp vermişsin dedi sadece adet söylemedi. Devam ığne yazmadı gonal f ve merional için elindekini bitir 2 gün daha kullan dedi. Ve cetroit diye bi ığne ekledi catlatma onleyiciymis buda. Cuma yine gel dedi. Ben telaştan heyecandan kaç yumurta olmuş opu ne zaman olur sormayı unuttum gitti. Şimdi eşimin perhizi için opu zamanı önemli sizin bir fikriniz varmi yumurta geliştirici ığne yazmayıp cetroit geçildiğine göre yarın opu olmaz dimi
her doktorun yaklaşımı böyle olmuyor. her merkezin hastaya her an cevap verebilmesi lazım. kendileri durumu kanıksıyorlar o yüzden empati kuramıyorlar malesef. halbuki kısırlık tedavisi gören bi insanın ruh hali karmakarışık olabiliyor. tedirgin olabiliyor. hayatında hiç kendine iğne yapmamış bi insana onlarca iğne veriliyor. tabi ki insan emin olamıyor doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilemiyor kimi zaman. ayrıca herkesin algılama kapasitesi de aynı değil. göstersen de anlamayan insan çıkıyor. fakat doktoru akşam arayıp soru sorduğunda bile garip bi tepkiyle karşılaşşabiliyorsun ne yazık ki.yok canım yarın olmaz. Muhtemelen 3 gün de böyle geçer, sonra çatlatma iğnesi ve 35 saat sonra opu.
Bu arada konu dışı bir tavsiyede bulunucam. Tüp bebek Dr larınızı 24 saat aramaktan çekinmeyin, hem dünyanın en hassas ve duygusal tedavisini yaşıyoruz, hem de tonla para ödüyoruz. Dünyanın en saçma sorusu olsa bile cevap vermek zorundalar. Bn de Prof diye çekiniyordum aramaya, arayınca çoğu zaman açmıyordu, geç dönüyordu, kısa kısa cvp veriyordu... ben normali bu zannediyordum. Hamile kalınca dr u değiştirdim. 0 da prof ve gece bile arasam efendim Burcucum diye açıyo, dün kadına sarıldım siz ne kadar ilgilisiniz böyle diye.... Dr zorla veya kendiliğinden böyle olmalı.... Psikoloji ve güven her aşamada çok önemli.
Benim bu sabahki kontrolde kesinlesti :) Yumurtalarin hepsi 18 mm ye ulasmis Cumartesi opu olacak. Senin gün belli oldu mu?