Hadi hayırlısı bakalım, benimkiler de 8 hücreli 2 tane 3.gün embriyosuBugün 3. Gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transferim oldu 19 ağustos test günüm
Acaba şöyle olabilir mi ? Döllendi 5.güne kadar geldi ama bölünmedi ? O konuda biley dediler mi ?Vallahi bende anlamadım cnm A kalite değil diye dondurmadilar. A kalite olmazsa dönüp cozulunce bozuluyormus halbuki o embriyolar 5 ve 6 güne kadar geldiler. İçinden iki tane A kalite seçmişler dondurmak için kalanı çöpe gitti işte. Madem öyle 3 gün bile donduran var benimkini nasil dondurmazsiniz dedim transfer olacağı için embriyolari yaristirmislar. Sayı cok olduğu için böyle olmus. Sayı az olsa 3 güne gelen hepsini dondururlarmis . Anlayacağın bende hiçbir şey anlamadım ama inanılmaz üzüldüm 2 embriyo için 1500 lira dondurma parası verdik
Hayırlı olsun transferiniz,sonucu da inşallah hayırlı ve güzel olurBugün 3. Gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transferim oldu 19 ağustos test günüm
Pardon canım ya daha önce yazmıştın 2.denemendi. taze mi dondurulmuş mu karar veremiyordun hatırladım. Cevap yazmıştım ozaman gördün müBugün 3. Gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transferim oldu 19 ağustos test günüm
Benim de 18 i. Aynı zamanlarda alacağız hayırlı haberleriBugün 3. Gün embriyosu 8 hücreli 2 tane transferim oldu 19 ağustos test günüm
Umarım hepsinin olur31 temmuz-》 H Htchtchtchtc
31 temmuz-》 H hayalim mucize
4 ağustos-》 @Svltr
4 ağustos-》Mor_cicek
5 ağustos-》d_targaryen
6 ağustos -》 @Mini_mini
Yoldaşlar çoğalıyor
Hayırr ben bakıyorum hepOyyy çok şükür Allahıma. Tütütü maşallah.
Listede eklisin zaten canım :) 1. Sayfaya bak herkes ekli
Kız ben ne zamandır uğraşıyom listeyle. Dünden beri farkettimki kimse bakmıyor oraya :) emeklerim boşa gidiyor
Üzme kendini test gününü bekle sabırla..... ins güzel haberler alacağız... Rabbim yüzümüzü güldürsün...Kızlar 8. Gün bu sabah idrar testim negatif bembeyaz gölge bile yok olmadı sanırım((
bitki çayı önerilmiyor. doktoruna danışarak kullan bence.Günaydın kızlar ya bize yeşil çay yasak mı yada zararlı mı bilen var mı??
İçmedim, bu riski alamam :) çayı kahveyi de azalttım zaten. Daha doğrusu kahve hiç içmiyorumbitki çayı önerilmiyor. doktoruna danışarak kullan bence.
İnşşallah canım amin güzel sağlıklı yumurtaların olsun. Az olsun öz olsun sayoya takılma. Sağlam olduktan sonra 1 tanesi bile amacımıza ulaştırıyor biziselam kızlar..
kontrolden geldim şimdi..
bugün tedavimde 8.günüm.. yumurtalar büyümeye devam.. 14-18 mm civarı 5 adet yumurtam varmış.. diğerleri 8-10 mm miş henüz.. yarın tekrar kontrolüm var.. büyük ihtimal cumartesi-pazar opu var..
inşallah kaliteli yumurtalarımız olur, sağlıklı embriyolar elde ederiz..
en güzeli. çay açık olmak kaydıyla 2-3 bardak. kahve de önerilmiyor zaten.İçmedim, bu riski alamam :) çayı kahveyi de azalttım zaten. Daha doğrusu kahve hiç içmiyorum
e2 de ölçtüler mi kontrolde. minimum 5 adet yumurta toplayacaklar opuda.inşallah diğerlerinden de gelişim gösterenler olur şansınız daha da artar.selam kızlar..
kontrolden geldim şimdi..
bugün tedavimde 8.günüm.. yumurtalar büyümeye devam.. 14-18 mm civarı 5 adet yumurtam varmış.. diğerleri 8-10 mm miş henüz.. yarın tekrar kontrolüm var.. büyük ihtimal cumartesi-pazar opu var..
inşallah kaliteli yumurtalarımız olur, sağlıklı embriyolar elde ederiz..
e2 de ölçtüler mi kontrolde. minimum 5 adet yumurta toplayacaklar opuda.inşallah diğerlerinden de gelişim gösterenler olur şansınız daha da artar.