- 26 Ağustos 2007
- 3.895
- 4.106
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de pazar günü sınava filan girdim hep yürümek durumunda kaldım. İnşallah zararı olmuyordurKızlar transferden sonra çok yürüyüş yapmak tutmasını engeller mi ? Bugün elimde olmayan sebeplerden dolayı bir saate yakın yürümek zorunda kaldım Transferin ikinci yada üçüncü günü cok hareket etmek tutunmasını engeller mi ? Benim gibi olan var mı ?
Benim doktor ağır kaldırma,sağlıklı beslen, stresten uzak dur; onun dışında herşey serbedt demişti. Bugün bile denize girebilirsin demişti. Denize girmenin zararı yoksa yürümenin de olmayabilir ama içimiz rahat etsin diye biz yapmıyoz böyle şeyler :)Kızlar transferden sonra çok yürüyüş yapmak tutmasını engeller mi ? Bugün elimde olmayan sebeplerden dolayı bir saate yakın yürümek zorunda kaldım Transferin ikinci yada üçüncü günü cok hareket etmek tutunmasını engeller mi ? Benim gibi olan var mı ?
Benim doktor ağır kaldırma,sağlıklı beslen, stresten uzak dur; onun dışında herşey serbedt demişti. Bugün bile denize girebilirsin demişti. Denize girmenin zararı yoksa yürümenin de olmayabilir ama içimiz rahat etsin diye biz yapmıyoz böyle şeyler :)
Bide senin tutunma bugün başladı, 3 gün daha devam etcek. Bu süreçte biraz dikkat edersin
Senin 5.gün embriyosu. 5.gün embriyonun transferden sonra gelişim aşaması resmini atıyom. Transferden sonra 2. Gün bitmiş 3. Güne girmişsin yani tutunmaya başlamış bu aralar kasık ağrıların olabilirCanim ben tam zamanını bilmiyorum. Nolur aydınlat beni.
Pazartesi saat 2 gibi transfer oldum. 5 gün embriyosu. Ne zaman tam başlamış olur yada kaçıncı gün başlıyor tam ?
Senin 5.gün embriyosu. 5.gün embriyonun transferden sonra gelişim aşaması resmini atıyom. Transferden sonra 2. Gün bitmiş 3. Güne girmişsin yani tutunmaya başlamış bu aralar kasık ağrıların olabilir
Sor sor :) bildiğim kadar açıklarım. Senin tutunmaya başlamış daha devam edecek bu tutunma , cumaya cumartesiye kadar. Ordaki tabloya göre söylüyorum cumartesi tutunmuş olur. Pazar günü kanında hcg salgılanmaya başlar, öyle devam ediyor. Benim o tutunma aşamasında kasıklarım ağrımıştı adet olacakmışım gibi. Sonra 5.-6. Gün pat kesildi ağrı, meğerse tutunma tamamlanmış.Peki hala tutunmamissa bu süre zarfında tutunma ihtimali var mı cnm çok soru soruyorum kusura bakma
Valla cnm ben 4. Gunden itibaren norml gunluk isleri yapmak zornda kaldim ama cok yavas yaptim cok sukur tutnma olmus yorlmuyck sekilde yurmueknicn de iyi diyrlarValla ben de pazar günü sınava filan girdim hep yürümek durumunda kaldım. İnşallah zararı olmuyordur
Valla ben de pazar günü sınava filan girdim hep yürümek durumunda kaldım. İnşallah zararı olmuyordur
Hayırlı olsun doktorlar iki hafta öncesini baz alıyor bazı doktorlar adet tarihini alıyor ben ikisini de yapınca arada 2 3 gün oynuyor. İnternette hesaplaması var transfer tarihine göre ordan kolaylıkla hesaplayabilirsinizKizlar ben 27 haziranda son reglim
20 sinde 5.gun embiryosu transfe edildi cok sukur gebelik olustu ben simdi gebelik haftasini nasil sayicm
1Pazar günü kaçıncı gunundu cnm ?
Tutunuyor inşallah :) aminBugün benim de alt karnımda ağırlık hissi var adet olacakmışım hissiyle aynı
cok saol canm yardmn icnHayırlı olsun doktorlar iki hafta öncesini baz alıyor bazı doktorlar adet tarihini alıyor ben ikisini de yapınca arada 2 3 gün oynuyor. İnternette hesaplaması var transfer tarihine göre ordan kolaylıkla hesaplayabilirsiniz
Ay inşallah inşallah :)Tutunuyor inşallah :) amin
Benim de var her an adet oluyorum gibi hissediyorumBugün benim de alt karnımda ağırlık hissi var adet olacakmışım hissiyle aynı