Tüp Bebek Yolculuğumuz (tedavi-opu-transfer-sonuç listemiz)

Tüp bebek yaptırmanıza sebep olan faktörler nelerdir

• Çikolata kisti

OY: 66 10,5%
  • Amh düşüklüğü ( anti müllerian hormonu)

OY: 102 16,2%
  • Fsh yüksekliği (folikül uyarıcı hormon)

OY: 29 4,6%
  • Tsh yüksekliği (tiroid uyarıcı hormon)

OY: 14 2,2%
  • Over rezervi yetersizliği

OY: 39 6,2%
  • Pkos ( polikistik over sendromu)

OY: 106 16,8%
  • Tüplerden birinin yada ikisinin de tıkalı olması

OY: 56 8,9%
  • Tüplerin alınması yada bağlatılması

OY: 31 4,9%
  • Rahim kaynaklı sorunlar

OY: 17 2,7%
  • Kanda pıhtılaşma sorunları

OY: 17 2,7%
  • Vajinismus

OY: 3 0,5%
  • Sebepsiz infertilite

OY: 127 20,2%
  • Süt hormonu yüksekliği ( hiperprolaktinemi)

OY: 8 1,3%
  • Erken menapoz

OY: 19 3,0%
  • İleri yaş

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 6 1,0%
  • Sperm sayısının azlığı ( oligospermi)

OY: 96 15,2%
  • Spermin yok denecek kadar az veya hiç olmaması ( azospermi)

OY: 64 10,2%
  • Sperm yapısında bozukluk ( morfoloji)

OY: 109 17,3%
  • Sperm hız ve hareketlerinde yavaşlık

OY: 128 20,3%
  • Varikosel

OY: 37 5,9%
  • Diğer

OY: 22 3,5%

• Ankete Katılan
    630
Nehira-27 canım nasılsın transfer oldun dimi kaçıncı günündesin neler yapiyosun
Oldum canım inşallah hayırlısıyla perşembe günü. Bana dua et cumartesi test yapacam. Bugün .günümdeyim.doktor 9.gün test yaptı o da cumartesi.

Sen neler yapıyprsun gelmez oldun buralara çalışıyon mu izinli misin yaz nasıl geçiyor :)

canım amh hariç doktorum benden tüm tahlillerimi sabah aç karnıma istiyor sonuç daha net sapmasız oluyormuş bilgin olsun

Rapor hicbirsekilde gecmiyor canim evet cok iyi bir merkez ve cok iyi ekibi var bulent hocanin ha sunu da soylemeliyim ki bulent hocayi cok fazla.goremiyorsun bi tanismada bir de transferde gordum ben ama ona sorulmadan kesinlikle hicbirsey yapilmiyor 7500 tl merkez aliyor ve bir kerede degil gittikce odeme yapiyorsunuz ornegun benim tedavim 5 ay falan surdu bes ay da odedik ama tabii sizin daha kisa surer hemen alirlar ama tabii 7500 tl bitmiyor gebelik.asisi sonra kasilmalar ici serum ve embriyi cozdurme parasi 3800 de oyle verdik bunlarin disinda ben pollip ameliyati falan da oldum ilaclar dahil 20000 falan tuttu benim ama tavsiye edilecek bir merkez gercekten cok ilgililer

Sizin böyle memnun kalmanız karar vermemde gerçekten yardımcı oluyor ..
Devlette de aynı doktoru ilk ve son aşamada görüyoruz ..
Ama transferi kendi yapsın yeterki ..
doktora güvenmek çok önemli tabi önce rabbimden istiyorum doktorlar vesile ..
Eğer bu tedavim olumsuz olursa dediğim gibi ilk Bülent beyle görüşmeyi düşünüyorum , Eğer olumsuz umut yoksa yumurta donasyon Oda olmazsa evlat edinecegim hakkımda hayırlısı hangisi ise o olsun ...

Ön görüşme yaparken ücret oduyormuyuz hanım arkadaşım
..
Ayrıca tşk ederim nede güzel uzunca detaylı yazmışsınız

Anlıyoruz çünkü hepimiz aynı sorular içindeyiz aynı süreçteyiz :) bende nisanda başladım tüp tedavisine hemen olsun bitsin istedim ama daha 5 gün önce yapıldı transferim :) sağlıkla ve sağlam adımlarla ilerlesin de tedavin güç olmasın , doktorlar kişinin durumuna göre ayarlıyor zaten rahat ol. Bugün opu olduktan sonra zorlu kısmı atlatıyprsun. Transfer ve sonuç bekleme kalıyor. Transfer 10 dk lık iş. karnım benim de şişmişti yumurtalar büyüdükçe :) opudan sonra rahatladım

Rica ederim daha sornak istedikleriniz var ise sakin cekinmeyin birbirimize destel.oluyoriz boyle insallah sonuc pozitif olurda gerek kalmaz gitmenize
Ilk muaynede 700 tl.aliyor hem.tanisma hem muayne gibi hemen tedaviye baslarsaniz 7500 demistim ya toplami o muayne ucretsiz icinde gibi kabul ediliyor.

Opu kaçta bugün canım

kızlar selam bende 2018 yılında tüp bebek tedavisine başladım şimdi hamileyim doktorum ebru hanımda umut bahçecide denedim sgk raporu geçiyor klnikte ön görüşmelerde ücretsiz doktor uzun uzun görüşüyor ben klinikten de doktorumdan da çok memnundum herkese tavsiye ederim dileyen hepinizn başına inşallah darısı

Kaç embriyo transfer edildi canım dua ediyorum zaten hep merak etme :) cumartesi gün güzel haberi alacaksın inşallah. Ben çalışıyorum ya izin falan yok şimdilik öyle boş boş geçiyor vakit beklenti olmayınca insanın giresi de gelmiyo artık bı de aklıma da gelmiyo bı çaba içinde olmadigimdan. Senin var mı belirtin falan ne hissediyosn

Şu an klinikteyim opu 11 de olacak sonrası içinde bir torba ilaç yazılmış detayları artık sonrasında yazarım inşallah
Bana dua edin nolur
canım benim bol bol kaliteli yumurtan olsun inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırla sonuçlandırsın

Ayy nekadar yazım yanlışı yapmışım :) bugün 5. Günüm , cumartesi 9.gün test günü yani. Düzelteyim de.

1 tane transfer edildi canım, pgt den sağlam dönen. 1 tane de dondurulmuş var normal olan . Başka embriyom yok zaten
senin bi sürü embriyon vardı neden bekliyorsun canım. Sadece kasıklarımda arada ağrı oluyor adet olacakmışım gibi bu belirtiyse bu var , başka hiçbişeyim yok normal herşey. Umarım tutunmuştur allahım

elini karnına koy dua et bol bol canım rabbim isterse olmayacak bişi yok seninle inşallah bebeğin

Bnde 3 başarısız denemem vardı 4.denemem de hamileyim şu anda yarın tekrar kan vericem bakalım.Allahim emeklerinizi boşa cikarmasn

Canom.birsey soracaktim sana 9.gunu mu test yap dediler bana 11.gunu test yaptirmami soylediler ayrica birsey daha sornak istiyorum kac gun sonra dus aldiniz

Canom.birsey soracaktim sana 9.gunu mu test yap dediler bana 11.gunu test yaptirmami soylediler ayrica birsey daha sornak istiyorum kac gun sonra dus aldiniz
Beni 12 ve 13 günü merkeze çağırdılar kan testi için hanım arkadaşım..
Hemşire transferden 3 gün sonra duş almamın daha iyi olacağını anlattı ..
Nane maydanoz gibi yesillikten uzak durmamı istedi ilk üç gün kendine çok dikkat et bacısı sanki hamileymissin gibi ve çokta yatma sürekli kan dolaşımı yavaşlar embriyonun tutunmasini zorlastiriyormus ..
3 Günden sonra yavaş yavaş ayaklanabilirsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…