- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 35
Ben de öyle biliyordum da ne olur ne olmaz diye internete yazayım dedim. Hep aç karnına daha iyi sonuç verir demişler. Kafam karıştı canım. Adetliyken tüp bebek merkezinde yapılan tok karnına yapılmıştı zaten.Hayır fark etmiyor
Oldum canım inşallah hayırlısıyla perşembe günü. Bana dua et cumartesi test yapacam. Bugün .günümdeyim.doktor 9.gün test yaptı o da cumartesi.Nehira-27 canım nasılsın transfer oldun dimi kaçıncı günündesin neler yapiyosun
Sen aç git garanti olsun, aç olmak gerekiyorsa doğru yapmış olursun farketmiyorsa yersin bi top kek :) ben yaptırmadım hiç o testi bilmiyomArkadaşlar iğneye başladıktan sonra istenen E2 tahlili için aç karnına mı gitmek gerekiyor?
ALlah razı olsun cankm benim herkese nasip olsunHayırlı olsun kucağını da sağlıkla doldursun
canım amh hariç doktorum benden tüm tahlillerimi sabah aç karnıma istiyor sonuç daha net sapmasız oluyormuş bilgin olsunBen de öyle biliyordum da ne olur ne olmaz diye internete yazayım dedim. Hep aç karnına daha iyi sonuç verir demişler. Kafam karıştı canım. Adetliyken tüp bebek merkezinde yapılan tok karnına yapılmıştı zaten.
Rapor hicbirsekilde gecmiyor canim evet cok iyi bir merkez ve cok iyi ekibi var bulent hocanin ha sunu da soylemeliyim ki bulent hocayi cok fazla.goremiyorsun bi tanismada bir de transferde gordum ben ama ona sorulmadan kesinlikle hicbirsey yapilmiyor 7500 tl merkez aliyor ve bir kerede degil gittikce odeme yapiyorsunuz ornegun benim tedavim 5 ay falan surdu bes ay da odedik ama tabii sizin daha kisa surer hemen alirlar ama tabii 7500 tl bitmiyor gebelik.asisi sonra kasilmalar ici serum ve embriyi cozdurme parasi 3800 de oyle verdik bunlarin disinda ben pollip ameliyati falan da oldum ilaclar dahil 20000 falan tuttu benim ama tavsiye edilecek bir merkez gercekten cok ilgililerHayırlı haberler bekliyoruz sizden ..
Çok iyi bir doktor Bülent beyi çok duydum takip ettim ..
Rapor geçiyor mu orada , gecmiyorsa ne kadar maliyeti tuttu hastane nasıl memnun kaldınizmi yapılan işlemlerden bilgilendirirmisiniz .. Eğer bu denemem olumsuz olursa Türkiye'de aklımda o isim var ..
Rapor hicbirsekilde gecmiyor canim evet cok iyi bir merkez ve cok iyi ekibi var bulent hocanin ha sunu da soylemeliyim ki bulent hocayi cok fazla.goremiyorsun bi tanismada bir de transferde gordum ben ama ona sorulmadan kesinlikle hicbirsey yapilmiyor 7500 tl merkez aliyor ve bir kerede degil gittikce odeme yapiyorsunuz ornegun benim tedavim 5 ay falan surdu bes ay da odedik ama tabii sizin daha kisa surer hemen alirlar ama tabii 7500 tl bitmiyor gebelik.asisi sonra kasilmalar ici serum ve embriyi cozdurme parasi 3800 de oyle verdik bunlarin disinda ben pollip ameliyati falan da oldum ilaclar dahil 20000 falan tuttu benim ama tavsiye edilecek bir merkez gercekten cok ilgililer
Bana fark etmez dediler ben hep tok karnima verdim :)Ben de öyle biliyordum da ne olur ne olmaz diye internete yazayım dedim. Hep aç karnına daha iyi sonuç verir demişler. Kafam karıştı canım. Adetliyken tüp bebek merkezinde yapılan tok karnına yapılmıştı zaten.
Anlıyoruz çünkü hepimiz aynı sorular içindeyiz aynı süreçteyiz :) bende nisanda başladım tüp tedavisine hemen olsun bitsin istedim ama daha 5 gün önce yapıldı transferim :) sağlıkla ve sağlam adımlarla ilerlesin de tedavin güç olmasın , doktorlar kişinin durumuna göre ayarlıyor zaten rahat ol. Bugün opu olduktan sonra zorlu kısmı atlatıyprsun. Transfer ve sonuç bekleme kalıyor. Transfer 10 dk lık iş. karnım benim de şişmişti yumurtalar büyüdükçe :) opudan sonra rahatladımSelamlar benimde 3 yıl evlilik sonrası ilk tüp denemem endometrioma var
sabah opu yapılacak çok heyecanlıyım birazda korkuyorum
karnım çok şiş ve agrilarim var 20 ye yakın yumurta çıkar dedi dr son kontrolde
Hemen bu ay olup bitmesini istiyorum ama çoğunlukla dondurulmuş transfer ediliyor sanırım
Kafamda deli sorular ?/!×÷#) beni anlayan var mı?
Rica ederim daha sornak istedikleriniz var ise sakin cekinmeyin birbirimize destel.oluyoriz boyle insallah sonuc pozitif olurda gerek kalmaz gitmenizeSizin böyle memnun kalmanız karar vermemde gerçekten yardımcı oluyor ..
Devlette de aynı doktoru ilk ve son aşamada görüyoruz ..
Ama transferi kendi yapsın yeterki ..
doktora güvenmek çok önemli tabi önce rabbimden istiyorum doktorlar vesile ..
Eğer bu tedavim olumsuz olursa dediğim gibi ilk Bülent beyle görüşmeyi düşünüyorum , Eğer olumsuz umut yoksa yumurta donasyon Oda olmazsa evlat edinecegim hakkımda hayırlısı hangisi ise o olsun ...
Ön görüşme yaparken ücret oduyormuyuz hanım arkadaşım
..
Ayrıca tşk ederim nede güzel uzunca detaylı yazmışsınız
Opu kaçta bugün canımSelamlar benimde 3 yıl evlilik sonrası ilk tüp denemem endometrioma var
sabah opu yapılacak çok heyecanlıyım birazda korkuyorum
karnım çok şiş ve agrilarim var 20 ye yakın yumurta çıkar dedi dr son kontrolde
Hemen bu ay olup bitmesini istiyorum ama çoğunlukla dondurulmuş transfer ediliyor sanırım
Kafamda deli sorular ?/!×÷#) beni anlayan var mı?
Şu an klinikteyim opu 11 de olacak sonrası içinde bir torba ilaç yazılmış detayları artık sonrasında yazarım inşallahOpu kaçta bugün canım
Kaç embriyo transfer edildi canım dua ediyorum zaten hep merak etme :) cumartesi gün güzel haberi alacaksın inşallah. Ben çalışıyorum ya izin falan yok şimdilik öyle boş boş geçiyor vakit beklenti olmayınca insanın giresi de gelmiyo artık bı de aklıma da gelmiyo bı çaba içinde olmadigimdan. Senin var mı belirtin falan ne hissediyosnOldum canım inşallah hayırlısıyla perşembe günü. Bana dua et cumartesi test yapacam. Bugün .günümdeyim.doktor 9.gün test yaptı o da cumartesi.
Sen neler yapıyprsun gelmez oldun buralara çalışıyon mu izinli misin yaz nasıl geçiyor :)
canım benim bol bol kaliteli yumurtan olsun inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hayırla sonuçlandırsınŞu an klinikteyim opu 11 de olacak sonrası içinde bir torba ilaç yazılmış detayları artık sonrasında yazarım inşallah
Bana dua edin nolur
Ayy nekadar yazım yanlışı yapmışım :) bugün 5. Günüm , cumartesi 9.gün test günü yani. Düzelteyim de.Kaç embriyo transfer edildi canım dua ediyorum zaten hep merak etme :) cumartesi gün güzel haberi alacaksın inşallah. Ben çalışıyorum ya izin falan yok şimdilik öyle boş boş geçiyor vakit beklenti olmayınca insanın giresi de gelmiyo artık bı de aklıma da gelmiyo bı çaba içinde olmadigimdan. Senin var mı belirtin falan ne hissediyosn
elini karnına koy dua et bol bol canım rabbim isterse olmayacak bişi yok seninle inşallah bebeğinAyy nekadar yazım yanlışı yapmışım :) bugün 5. Günüm , cumartesi 9.gün test günü yani. Düzelteyim de.
1 tane transfer edildi canım, pgt den sağlam dönen. 1 tane de dondurulmuş var normal olan . Başka embriyom yok zaten
senin bi sürü embriyon vardı neden bekliyorsun canım. Sadece kasıklarımda arada ağrı oluyor adet olacakmışım gibi bu belirtiyse bu var , başka hiçbişeyim yok normal herşey. Umarım tutunmuştur allahım
Bnde 3 başarısız denemem vardı 4.denemem de hamileyim şu anda yarın tekrar kan vericem bakalım.Allahim emeklerinizi boşa cikarmasnÇok araştırdım , Hatta araştırırken AMH 0,85 Tek embriyo transferi ile ikizleri olana bile rast geldim .. Mucizelere Tanık oldum Bu yüzden umut daima var ..
Tabiki öyle hanım arkadaşım ..RABBIMDEN umudumu hiç kesmiyorum , Dua ediyorum daima ben ve benim gibi evlat sahibi olmak kin çaba sarfeden anne adayları için ..
Bazen yipraniyoruz bu yolda bazen zayıf dusebiliyoruz bedenen ve maanen , taktir mevlanın ne diyelim zorlu sınav umarım sonu güzel olur
Sizin hikayeniz nedir bu yolda ..
Canom.birsey soracaktim sana 9.gunu mu test yap dediler bana 11.gunu test yaptirmami soylediler ayrica birsey daha sornak istiyorum kac gun sonra dus aldinizAyy nekadar yazım yanlışı yapmışım :) bugün 5. Günüm , cumartesi 9.gün test günü yani. Düzelteyim de.
1 tane transfer edildi canım, pgt den sağlam dönen. 1 tane de dondurulmuş var normal olan . Başka embriyom yok zaten
senin bi sürü embriyon vardı neden bekliyorsun canım. Sadece kasıklarımda arada ağrı oluyor adet olacakmışım gibi bu belirtiyse bu var , başka hiçbişeyim yok normal herşey. Umarım tutunmuştur allahım
Beni 12 ve 13 günü merkeze çağırdılar kan testi için hanım arkadaşım..Canom.birsey soracaktim sana 9.gunu mu test yap dediler bana 11.gunu test yaptirmami soylediler ayrica birsey daha sornak istiyorum kac gun sonra dus aldiniz