Teşekkürler bunlar hep ayların yorgunluğu işte.. hayırlısı olsun deyip sakin kalmak doğrusu biliyorum ama Allah yardımcımız olsunSeni burda herkes çok iyi anlar çünkü hepimiz aynı cendereden geçtik.öncelikle korkmana gerek yok çünkü hissettiğin tek şey anestezik maddenin enjekte edilmesi için koluna takılacak kanül sonrası uyuyup uyanmak veee işlem tamam.hemen bu ay olup bitsin demekle de olmuyo maalesef emin ol hepimiz onu istedik fakat kendimizi emanet ettiğimiz doktorların tedavilerine güvendik. 20 yumurta üretimi normal mi sence bi ay için tabiki değil haliyle onca ilaç sonrası ve yumurtalık uyarımı rahmi yoruyo ve hormonal bozukluklar oluyor. Dondurulup transfer olması bi kayıp değil bazen büyük bi kazanım
Genart Ankara değil mi anatolia nın karşısıBirde bu opu işlemine ne kadar ödediniz ? Raporlu değiliz ve özel klinik genart
Ocak ayından beri cebelleşiyorum sabretmek zorundayız ağır bi imtihan ama sonu güzel olduktan sonra ne önemi varTeşekkürler bunlar hep ayların yorgunluğu işte.. hayırlısı olsun deyip sakin kalmak doğrusu biliyorum ama Allah yardımcımız olsun
Evet çankayadaGenart Ankara değil mi anatolia nın karşısı
Ilk tüp mu seninde ? Probleminiz neydi ?Ocak ayından beri cebelleşiyorum sabretmek zorundayız ağır bi imtihan ama sonu güzel olduktan sonra ne önemi var
İlk tüp bebek problem dört normal gebelik kaybım var sonrasında hidrosalpenks vede polikistik over. Tüplerimin ikiside alındı artık normal gebelik şansım kalmadı. Ben de anatolia da yaptırdımIlk tüp mu seninde ? Probleminiz neydi ?
Çok üzüldüm Rabbim gönlüne göre versin..İlk tüp bebek problem dört normal gebelik kaybım var sonrasında hidrosalpenks vede polikistik over. Tüplerimin ikiside alındı artık normal gebelik şansım kalmadı. Ben de anatolia da yaptırdım
Olur inşallah sen sabret acele etme herşeyin olduğu gibi onunda vakti saati var.Çok üzüldüm Rabbim gönlüne göre versin..
bu sürecler gercekten cok agır dışardan hiç anlaşilmıyor
ben hiç hamile kalamadım bir kaç ilaç tedavi ve 1 aşılama eş de hiç prob yok bende küçük bi endometrioma var ama tüpler falan açık tahliller cok normal..
nasip olmadı henüz işte..
Doktorlar anne adayının durumuna göre karar veriyor herşeye bacısı ...Kaç yumurtan vardı ve embriyon?? Ya bu dr lar neye göre canlı yada dondurulmuş kararı veriyor ben anlayamadım yumurta çok olunca ağrı sızı çok oluyor bu yüzden mi dolandırıyorlar ne söylendi sana ??
Ben hastaneye toplam 500 ödedim opu yapılacağı gün ..Birde bu opu işlemine ne kadar ödediniz ? Raporlu değiliz ve özel klinik genart
Öyle karamsar olma cnm Rabbim büyük amh 0.01 le hamile olan kişiler var Allah'ım yüzünü güldürsün insallahBen hastaneye toplam 500 ödedim opu yapılacağı gün ..
Ben raporlu anne adayıyım..
AMH 0.61 FSH 11.5 Bu yüzden rapor cikarabildim ..
Fazla şansım yok fakat taktir ilahi ALLÂH'n ben elimden geleni yapmak istedim bu uğurda
Çok araştırdım , Hatta araştırırken AMH 0,85 Tek embriyo transferi ile ikizleri olana bile rast geldim .. Mucizelere Tanık oldum Bu yüzden umut daima var ..Öyle karamsar olma cnm Rabbim büyük amh 0.01 le hamile olan kişiler var Allah'ım yüzünü güldürsün insallah
Benim de amh 0,74 durumumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum ya düşük olunca kalitesizmi oluyormuş yumurtalar ben sadece rezervim az sanıyordumÇok araştırdım , Hatta araştırırken AMH 0,85 Tek embriyo transferi ile ikizleri olana bile rast geldim .. Mucizelere Tanık oldum Bu yüzden umut daima var ..
Tabiki öyle hanım arkadaşım ..RABBIMDEN umudumu hiç kesmiyorum , Dua ediyorum daima ben ve benim gibi evlat sahibi olmak kin çaba sarfeden anne adayları için ..
Bazen yipraniyoruz bu yolda bazen zayıf dusebiliyoruz bedenen ve maanen , taktir mevlanın ne diyelim zorlu sınav umarım sonu güzel olur
Sizin hikayeniz nedir bu yolda ..
Canım bir şeyler okuyup kafanı karıştırma. Doktoruna ve onun söylediklerine yoğunlaş. Ona bakarsan benim de ilk denemem olacak ve ilk denemede vucut yorgun oluyor, tutmayabiliyor demişler. Ama ilkinde tutan da var. Herkesin bünyesi farklı. Bence böyle durumlarda kulağını her şeye tıkayıp Rabbine tevekkül edeceksin. Çok araştırmak, çok şey bilmek iyi değilmiş ben bunu anladım. İnsan gereksiz yere strese giriyor.. En çok uzak olmamız gereken şey stres.Benim de amh 0,74 durumumun bu kadar vahim olduğunu bilmiyordum ya düşük olunca kalitesizmi oluyormuş yumurtalar ben sadece rezervim az sanıyordum
Doğru söylüyorsun canım yapmamız gereken elimizden geleni yaptıktan sonra tevekkül ve dua Rabbim hakkımızda hayırlısını versinCanım bir şeyler okuyup kafanı karıştırma. Doktoruna ve onun söylediklerine yoğunlaş. Ona bakarsan benim de ilk denemem olacak ve ilk denemede vucut yorgun oluyor, tutmayabiliyor demişler. Ama ilkinde tutan da var. Herkesin bünyesi farklı. Bence böyle durumlarda kulağını her şeye tıkayıp Rabbine tevekkül edeceksin. Çok araştırmak, çok şey bilmek iyi değilmiş ben bunu anladım. İnsan gereksiz yere strese giriyor.. En çok uzak olmamız gereken şey stres.
Amin canım. Hep olumlu düşün. Kendini hiç yıpratma. Biz dualarla çok yol kat ettik. Benim eşimde hiç sperm üretimi yoktu. Doktorun bize dediği "evlat edinin" olmuştu ama kendimizi bırakmadık, başka doktor araştırdık. Hep umutlu olduk, moralimizi yüksek tuttuk, hep dua ettik. Çok şükür şu anda tüp bebek sürecine başladık. Sen istedikten ve inandıktan sonra Rabbim yardım ediyor.Doğru söylüyorsun canım yapmamız gereken elimizden geleni yaptıktan sonra tevekkül ve dua Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Hayır fark etmiyorArkadaşlar iğneye başladıktan sonra istenen E2 tahlili için aç karnına mı gitmek gerekiyor?