- 7 Temmuz 2018
- 38
- 87
Bnde 3 başarısız denemem vardı 4.denemem de hamileyim şu anda yarın tekrar kan vericem bakalım.Allahim emeklerinizi boşa cikarmasn
aminn hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahS SUDESUDE09 , ay canım biz burda sonuç tahminleri yaparken coştuk sana cevp vrmmiş gibi oldum :) biryerlden başlamışsın canım, inşallg güzel ilerler, allahtan tıp var tedavi var ki nerde sorun var onu çözüp öyle ilerliyor doktorlar . İnşallah sağlam ve emin adımlarla ilerlersin canım bi bakmışsın yumurta toplanmış senin de embriyoların olmuş :)
Benim elimde ilaç.kullanım şeması var, gün gün hangi ilaç ; hangi iğne, hangi gün transfer, hangi gün test yapılcak, test olumlu olursa hangi gün kese muayenesine gidilecek gibi bi sürü şeyi gösteriyor.orda transfwrden sonra 9.gün test günü yazıyor. Geçen transfer olduğum gün de doktor dedi 9.gün test yapacaz diye. Kaçıncı gün embriyosu olduğuyla ilgili olabilir.benim 5.gündü , senin ?Canom.birsey soracaktim sana 9.gunu mu test yap dediler bana 11.gunu test yaptirmami soylediler ayrica birsey daha sornak istiyorum kac gun sonra dus aldiniz
Anladim canim tesekkur ederim.benim de 5.gun embriyosu bana 11.gun test dedi olmadi bende 9.gun yaptiriri. Offf en zoru da beklemekmisBenim elimde ilaç.kullanım şeması var, gün gün hangi ilaç ; hangi iğne, hangi gün transfer, hangi gün test yapılcak, test olumlu olursa hangi gün kese muayenesine gidilecek gibi bi sürü şeyi gösteriyor.orda transfwrden sonra 9.gün test günü yazıyor. Geçen transfer olduğum gün de doktor dedi 9.gün test yapacaz diye. Kaçıncı gün embriyosu olduğuyla ilgili olabilir.benim 5.gündü , senin ?
Bide ben 3 gün sonra duş aldım
Cnm o şemayı gönderir misin bı bnde bakayım kese için ne zaman gidiliyor merak ettmBenim elimde ilaç.kullanım şeması var, gün gün hangi ilaç ; hangi iğne, hangi gün transfer, hangi gün test yapılcak, test olumlu olursa hangi gün kese muayenesine gidilecek gibi bi sürü şeyi gösteriyor.orda transfwrden sonra 9.gün test günü yazıyor. Geçen transfer olduğum gün de doktor dedi 9.gün test yapacaz diye. Kaçıncı gün embriyosu olduğuyla ilgili olabilir.benim 5.gündü , senin ?
Bide ben 3 gün sonra duş aldım. Doktor ağır kaldırma , stresten uzak dur ve ilaçlarını düzenli kullan.onun dışında herşey serbest dedi ama ben gene de 3.gün duş aldım.
Ben cuma günü idrar testi yapacam 8.günAnladim canim tesekkur ederim.benim de 5.gun embriyosu bana 11.gun test dedi olmadi bende 9.gun yaptiriri. Offf en zoru da beklemekmis
Tamam ekleyebilirsem göndereyim ekleyemezsem elimle yazarım :)Cnm o şemayı gönderir misin bı bnde bakayım kese için ne zaman gidiliyor merak ettm
Cnm bnde 7.gun yaptım çok silik çıktı cuma yaptım az daha iyiydi c.tesi erken gebelik yaptım onda baya belliydi.sonra p.tesi dün kan verdimTamam ekleyebilirsem göndereyim ekleyemezsem elimle yazarım :)
Ben de bişey diyecem sana. Sen 27 haziran transfer oldun. İlk idrar testini hangi gün yapmıştın
5 temmuz -> transferCnm o şemayı gönderir misin bı bnde bakayım kese için ne zaman gidiliyor merak ettm
7. Gün dediğin çarşamba dimi geçen hafta , ayın 4ü, şundan soruyorum bazıları transfer günü de sayıyor ya ondan emin olmak için soruyorum gününü. Bi çarşamba transfer oldun diğer çarşamba idrar testi yaptın. Normal test miydi ilk yaptığınCnm bnde 7.gun yaptım çok silik çıktı cuma yaptım az daha iyiydi c.tesi erken gebelik yaptım onda baya belliydi.sonra p.tesi dün kan verdim
Evt cnm geçen hafta çarşamba yaptım normal testti.transfer gününü saymadım 7.gun yaptım.senin kaçıncı gün şimdi7. Gün dediğin çarşamba dimi geçen hafta , ayın 4ü, şundan soruyorum bazıları transfer günü de sayıyor ya ondan emin olmak için soruyorum gününü. Bi çarşamba transfer oldun diğer çarşamba idrar testi yaptın. Normal test miydi ilk yaptığın
5.gün içindeyimEvt cnm geçen hafta çarşamba yaptım normal testti.transfer gününü saymadım 7.gun yaptım.senin kaçıncı gün şimdi
Cuma yapsan çıkar diye düşünüyorum 5.gun embriyosu dondurulmuş demi5.gün içindeyim
Aynen cuma idrar testi yapacam, cumartesi kan testi .Cuma yapsan çıkar diye düşünüyorum 5.gun embriyosu dondurulmuş demi
Benim 8. Günde hem kan hem idrar çıkmıştı pozitif.Ben cuma günü idrar testi yapacam 8.günen azından cumartesi günü olumsuz sonuç çıkacaksa kendimi hazırlarım yavaş yavaş. Çünkü 7.günden itibaren idrarında çıkan arkadaşlar var. Hcg yi yükseltecek bişey yaptırmadım yakın zamanda nasıl olsa. Dondurulmuş embriyo olduğu için. Çatlatma iğnesi 1,5 ay önceydi :)
Senin taze transfer mi dondurulmuş mu. Tazeyse eğer çatlatma iğnesi vücuttan 10 günde atılıyor
Ne kadarlıksın şuan peki canımBenim 8. Günde hem kan hem idrar çıkmıştı pozitif.
Gördüm cnm salı günü gidicem ins o gün görürüm keseyi hmde o gün evlilik yıldönümüm eşime en güzel hediyeyi vermek istiyorum Allah'ın izniyleAynen cuma idrar testi yapacam, cumartesi kan testi .
Az önce yazdığımı gördün mü , önceki sayafada kaldı; kese günü ile ilgili. Yaklaşık bi fikir olur en azından bana öyle yazmışlar ama
Ayyy inşallah :)Gördüm cnm salı günü gidicem ins o gün görürüm keseyi hmde o gün evlilik yıldönümüm eşime en güzel hediyeyi vermek istiyorum Allah'ın izniyle
Dondurulmis canim.benimfeBen cuma günü idrar testi yapacam 8.günen azından cumartesi günü olumsuz sonuç çıkacaksa kendimi hazırlarım yavaş yavaş. Çünkü 7.günden itibaren idrarında çıkan arkadaşlar var. Hcg yi yükseltecek bişey yaptırmadım yakın zamanda nasıl olsa. Dondurulmuş embriyo olduğu için. Çatlatma iğnesi 1,5 ay önceydi :)
Senin taze transfer mi dondurulmuş mu. Tazeyse eğer çatlatma iğnesi vücuttan 10 günde atılıyor