DondurulmuşTransfer olan ve hamile olan arkadaşlar dondurulmuş transfer mi oldunuz yoksa canlı transfer mi
DondurulmuşTransfer olan ve hamile olan arkadaşlar dondurulmuş transfer mi oldunuz yoksa canlı transfer mi
Ole düşünme cnm herkesin bünyesi farklı Dr karar veriyor buna doktoruna güvenDondurulmamış olunca şansı daha mı düşük oluyor?
Evet lütfen dediğin gibi olsunnAy duygulandım sen öyle yazınca :) kızlar cuma günü hepimiz için bomba bi gün olsun ortalık hamile kaynasın inşallah
Hayırlı olsun canım en kaliteli yumurtaların döllensin inşalllah bol bol , seneye ilkbahar hepimizin doğumu olsun :)Kızlar ben yeni tedaviye başladım. Hayırlısı..
Hoş geldin canım. Ben de yeni başladım. Sizde sorun neydi? Şu anda hangi aşamadasınız?Kızlar ben yeni tedaviye başladım. Hayırlısı..
Haklısın canım. Bu işler tamamen nasip işi.Ole düşünme cnm herkesin bünyesi farklı Dr karar veriyor buna doktoruna güven
Bizde sorun sağlıklı embriyo bulunamaması. Şu an yumurtaların hazırlanması sürecindeyim, 8. Denemem..Hoş geldin canım. Ben de yeni başladım. Sizde sorun neydi? Şu anda hangi aşamadasınız?
İnşallah bu denemeniz olumlu sonuçlanır canım. Rabbim emeklerinizin karşılığını almayı nasip etsin inşallahBizde sorun sağlıklı embriyo bulunamaması. Şu an yumurtaların hazırlanması sürecindeyim, 8. Denemem..
Ben canlı transfer oldum tek embriyo..gün sayıyorum ayın 16 test günüm ..Transfer olan ve hamile olan arkadaşlar dondurulmuş transfer mi oldunuz yoksa canlı transfer mi
İlk deneme mi canım?Ben canlı transfer oldum tek embriyo..gün sayıyorum ayın 16 test günüm ..
Cümlemiz güzel haber alırız İnş
Hayırlı haberler bekliyoruz sizden ..Ben tekirdag da yasiyorum canim.ama.istanbulda acibadem var bulent tiras duymussundur orada oldum zaten yasadigimiz yerde de tup bebek merkezi yok
Evet hanım arkadaşım ilk denemem fakat hakkımızda hayırlısı ..İlk deneme mi canım?
Kaç yumurtan vardı ve embriyon?? Ya bu dr lar neye göre canlı yada dondurulmuş kararı veriyor ben anlayamadım yumurta çok olunca ağrı sızı çok oluyor bu yüzden mi dolandırıyorlar ne söylendi sana ??Ben canlı transfer oldum tek embriyo..gün sayıyorum ayın 16 test günüm ..
Cümlemiz güzel haber alırız İnş
Seni burda herkes çok iyi anlar çünkü hepimiz aynı cendereden geçtik.öncelikle korkmana gerek yok çünkü hissettiğin tek şey anestezik maddenin enjekte edilmesi için koluna takılacak kanül sonrası uyuyup uyanmak veee işlem tamam.hemen bu ay olup bitsin demekle de olmuyo maalesef emin ol hepimiz onu istedik fakat kendimizi emanet ettiğimiz doktorların tedavilerine güvendik. 20 yumurta üretimi normal mi sence bi ay için tabiki değil haliyle onca ilaç sonrası ve yumurtalık uyarımı rahmi yoruyo ve hormonal bozukluklar oluyor. Dondurulup transfer olması bi kayıp değil bazen büyük bi kazanımSelamlar benimde 3 yıl evlilik sonrası ilk tüp denemem endometrioma var
sabah opu yapılacak çok heyecanlıyım birazda korkuyorum
karnım çok şiş ve agrilarim var 20 ye yakın yumurta çıkar dedi dr son kontrolde
Hemen bu ay olup bitmesini istiyorum ama çoğunlukla dondurulmuş transfer ediliyor sanırım
Kafamda deli sorular ?/!×÷#) beni anlayan var mı?