- 7 Temmuz 2018
- 38
- 87
Rica ederim daha sornak istedikleriniz var ise sakin cekinmeyin birbirimize destel.oluyoriz boyle insallah sonuc pozitif olurda gerek kalmaz gitmenize
Ilk muaynede 700 tl.aliyor hem.tanisma hem muayne gibi hemen tedaviye baslarsaniz 7500 demistim ya toplami o muayne ucretsiz icinde gibi kabul ediliyor.
Ben varım canımArkadaslar transferin 9. Ve bugün yani 10.gunu idrar testi yaptım. Ikisinde de silik çizgi çıktı ara sira gün içinde adet sancim oluyor. Böyle olan var mı bi ümit bekliyorum:)
Kan ver hayırlısıyla inşallah güzel haberini alırızBen varım canım
Kan testi yaptınız mi sizBen varım canım
Evet canım brnimde silik çıktı hep atabilirsen at test bakalımmKan testi yaptınız mi siz
Baya zaman geçtiği icin renkleri mora dönmeye başladı:) insallah benim de kanda çıkar sizin gibiEvet canım brnimde silik çıktı hep atabilirsen at test bakalımm
Olsun sen at bende heyecanlandım senin adına bakarız ne olcakBaya zaman geçtiği icin renkleri mora dönmeye başladı:) insallah benim de kanda çıkar sizin gibi
Bnce var cnm senin dondurulmusmuydu transferin
Yok benim ilk denemem. 3 embriyo vardı biri transfer edildi. Ikisi donduruldu. Adet ağrıları baya var ama artık:./Bnce var cnm senin dondurulmusmuydu transferin
Senin ki dondurulmus muyduBnce var cnm senin dondurulmusmuydu transferin
Evt benim dondurulmuş tu.taze olunca çatlatma iğnesinin etkisi oluyor ondan sordmSenin ki dondurulmus muydu
Evt benim dondurulmuş tu.taze olunca çatlatma iğnesinin etkisi oluyor ondan sordm
İns öle olmaz olumlu düşün ve dua et.ya mubdi oku elini karnına koy 99 defaBen de ondan korkuyorum. Transferden 4 gün sonra yarım doz choriomon iğnesi yaptık çünkü
Teşekkür ederim. Allah razı olsunİns öle olmaz olumlu düşün ve dua et.ya mubdi oku elini karnına koy 99 defa
Bencede var gibi ama sen 9 günüm demedinmi daha devam edermi çatlatma iğnesinin işlemi
Bugün 10.günüm. 9. Ve 10. Gunde yaptığım testler bunlar. 4. Gunde de chorioman diye bi igne yaptım yarim doz. Iceriginde beta hcg hormonu varmış. Ilk deneme olduğu için hala etkisi devam eder mi etmez mi hiç bilemiyorumBencede var gibi ama sen 9 günüm demedinmi daha devam edermi çatlatma iğnesinin işlemi
Kan ne zaman verceksinBugün 10.günüm. 9. Ve 10. Gunde yaptığım testler bunlar. 4. Gunde de chorioman diye bi igne yaptım yarim doz. Iceriginde beta hcg hormonu varmış. Ilk deneme olduğu için hala etkisi devam eder mi etmez mi hiç bilemiyorum