Çok sevindim sizin adınıza.
Çok çok teşekkür ederim. Tüm güzel dileklerin sana dönsün inşallah.MervemmmAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini Çok çok sevindim. İnşallah çok sakin ve sorunsuz atlatırsın bu süreci.
bebeğin de senin gibi çok akıllı, çok iyimser, çok iyi kalpli ve çok pozitif ve neşeli bir birey olacak büyüdüğünde, eminim.
hakkında en en hayırlısı ve güzeli olsun güzelim
Ayyy
Çok teşekkür ederim canım.Ayyytopiğin hayırlı olsun canım O zorlu ve yılmadığın mücadelen inşallah bu topik ile mutlulukla son bulur
Rapor ilaçlara mı cıkıyo tüp bebek tedavisine miMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hem ilaç hem tedavi.Rapor ilaçlara mı cıkıyo tüp bebek tedavisine mi
Yaa bana nedn yazmadılar ilaç içnHem ilaç hem tedavi.
Rapor için şartlarınız mı yok acaba?Yaa bana nedn yazmadılar ilaç içn730 lra ilaç
730 lira hangi ilaç? Neler verdi doktor?Yaa bana nedn yazmadılar ilaç içn730 lra ilaç
Gonl f baska bisey yk730 lira hangi ilaç? Neler verdi doktor?
Yeterli gördü demek ki. Bak öbür konuda bugün iğnelere başlayan arkadaş var seni etiketleyetim.Gonl f baska bisey yk
Çok teşekkür ederim canım.Tedavin hayırlı olsun canım. Beklediğine hemencecik kavuşmanı diliyorum
Amin rabbm bu yolda emek veren kardrslerme de nasp etsn insTedavin hayırlı olsun canım. Beklediğine hemencecik kavuşmanı diliyorum
Bnde iğnenin 4. Seferni vurdmVe regl başlıyor.Pazartesi doktordayım.
Çok heyecanlıyımBnde iğnenin 4. Seferni vurdm
benim amh değerim yüksek cikmasina ragmen veriler doğru degildi cğnki yumurta sayim azdi .. 7 tane toplandi 5 i geçti dendi 3 ü yaşadı oldu cözdürürken teki ilerlemedi geriye iki tane kaldi transfer edelim dediler teki tutundu ve bitaneye hamileyim ilk denememdi üstelik sag ve solda cikılata kistlerm var ona ragmen oldu bence sizinde sansşniz yüksekMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.