Çok teşekkür ederim.İnşallah sürecin sonunda sağlıklı ve mutlu, tatlı bir bebiş kucağınızda olur
Amin canım canım.Minnosum, saglikli hayirli evlatlarin olur umarim
Amin.Hayırlı olsun inşallah tedavi sürecinde su gibi geçer güzel haberlerle gelirsin
Allah bu yolda ilerleyen bu süreçlerden geçen herkesin yardımcısı olsun rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsinmerve
Hayırlı olsunn. İnsallah hemen gebe kalırsın rabbim en az ikiz enfazla Dördüz versin. Memelerinden süt fışkırsın
Çok sevindim senin adına ne güzel bir adım tüp bebe yapmakAmin canım hepimizin.
Şartlar şu an bunu gösterdi. İnşallah hayırlısı olsun bakalım çabalıyoruz.Çok sevindim senin adına ne güzel bir adım tüp bebe yapmaken iyi kararı vermişsin
Hayırlı haberini sabırsızlıkla bekliyorum sevinç halayları çekelim insallahŞartlar şu an bunu gösterdi. İnşallah hayırlısı olsun bakalım çabalıyoruz.
Ben senin bekliyorum inşallah.Hayırlı haberini sabırsızlıkla bekliyorum sevinç halayları çekelim insallah
Aminnn inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız birbirimizin Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın elimizi boş çevirmesin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursunMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Allah büyük nasipse olur bakalımBen senin bekliyorum inşallah.
Amin gülüm. Hepimize nasip olsın.Hayırlı olsun askos allah uğraşlarınızı bosa cikarmasin tek seferde tutsun insallah❤
Hepimiz o duyguları paylaşıyoruz. Kilit nokta nasip. Tek yapabileceğimiz elimizden geldiğince çabalamak. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.Anne baba olmak her kula nasip olmuyo bazen bizi nasip olan kullarından eylesin bu ara çok sık hamile haberleri duymaya başladım seviniyorum kıskanmıyorum herkesin sağlıkla doğsun bebekleri de insanın içi akmıyo değil Allahım isteyenlere nasip etsin bazıları ay kaza oldu çok üzüldüm ay beklemiyodum ne yapsak aldırsam mı falan diyo bazıları da doğurup sokağa atıyo ya Allahım diyorum burada da görüyorum bu kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşana nasip et isteyenlere nasip et istemeyenlere değil diyorum sokağa atılan bebek haberlerine hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum ya
Allah razı olsun. Sağlıklı doğumlar nasip olsun sana da.Temmuzda tüp bebek yaptiran birisi olarak, bu yoldaki duyguları çok çok iyi biliyorum . Rabbim yolunuzu açsın , her adımınızı kolaylastirsin. Hayırlısıyla nasip etsin
İnşallah tatlım be bakalım nasibimiz neymişallahim ins ilk denemede hemencecik pozitifi gorursun coook aminnndualarimdasin
Tedavin hayırlı olsun. Ovitrelleyi asla oda sıcaklığında tutmaman gerekirdi buzdolabında tutulması gerekiyor. Eczaneden eve getirirken bile buz kalıbı ile geliyor. Umarım en kısa zamanda mucizene kavuşursun.Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.