Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Hayırlı olsun inşallah tedavi sürecinde su gibi geçer güzel haberlerle gelirsin
Allah bu yolda ilerleyen bu süreçlerden geçen herkesin yardımcısı olsun rabbim tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin merve

Hayırlı olsun askos allah uğraşlarınızı bosa cikarmasin tek seferde tutsun insallah❤

Aminnn inşallah en yakın zamanda güzel haberlerimizi alırız birbirimizin Allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın elimizi boş çevirmesin kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun

Anne baba olmak her kula nasip olmuyo bazen bizi nasip olan kullarından eylesin bu ara çok sık hamile haberleri duymaya başladım seviniyorum kıskanmıyorum herkesin sağlıkla doğsun bebekleri de insanın içi akmıyo değil Allahım isteyenlere nasip etsin bazıları ay kaza oldu çok üzüldüm ay beklemiyodum ne yapsak aldırsam mı falan diyo bazıları da doğurup sokağa atıyo ya Allahım diyorum burada da görüyorum bu kadar evlat hasretiyle yanıp tutuşana nasip et isteyenlere nasip et istemeyenlere değil diyorum sokağa atılan bebek haberlerine hıçkıra hıçkıra ağladığımı biliyorum ya

allahim ins ilk denemede hemencecik pozitifi gorursun coook aminnn dualarimdasin

Hayırlı olsun askos allah uğraşlarınızı bosa cikarmasin tek seferde tutsun insallah❤
Amin gülüm. Hepimize nasip olsın.
Hepimiz o duyguları paylaşıyoruz. Kilit nokta nasip. Tek yapabileceğimiz elimizden geldiğince çabalamak. Allah hayırlısını nasip etsin hepimize.
Temmuzda tüp bebek yaptiran birisi olarak, bu yoldaki duyguları çok çok iyi biliyorum . Rabbim yolunuzu açsın , her adımınızı kolaylastirsin. Hayırlısıyla nasip etsin
Allah razı olsun. Sağlıklı doğumlar nasip olsun sana da.
allahim ins ilk denemede hemencecik pozitifi gorursun coook aminnn dualarimdasin
İnşallah tatlım be bakalım nasibimiz neymiş

Gozun aydın hayırlı olsun Merve. Rabbim gönlündekini kalbine versin olumlu sonuclarının haberini ver inşallah bizlere

Tedavin hayırlı olsun. Ovitrelleyi asla oda sıcaklığında tutmaman gerekirdi buzdolabında tutulması gerekiyor. Eczaneden eve getirirken bile buz kalıbı ile geliyor. Umarım en kısa zamanda mucizene kavuşursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…