- 1 Nisan 2019
- 13.994
- 38.336
Çok teşekkür ederim cancağzım. Sana da hayırlı doğumlar nasip olsun inşallahGozun aydın hayırlı olsun Merve. Rabbim gönlündekini kalbine versin olumlu sonuclarının haberini ver inşallah bizlere
Amin canımmm çok teşekkür ederim. Sana da hayırlı evlatlar nasip olsunHadi hayırlısı olsun inşallah.
Buz aküsüyle getirdim dolapta muhafaza ediyorum onu ve yanındaki 6 ilacı da fotoğraf için dışardaydı 30 sn. Teşekkür ederim.Tedavin hayırlı olsun. Ovitrelleyi asla oda sıcaklığında tutmaman gerekirdi buzdolabında tutulması gerekiyor. Eczaneden eve getirirken bile buz kalıbı ile geliyor. Umarım en kısa zamanda mucizene kavuşursun.
Sağol bebeğim. Sen de hayırla kavuş Ece'ne.Rabbim emeklerinin karşılığını versin çiçeğim
Amiin. Senin de inşallahHakkında hayırlısı olsun ikiz bebeklerin olsun inş
Ah balım. İnş münneccim çıkarsın burdanBen sana dedim sene bitmeden gelecek o ikizlerin haberi hissediyorum ya anlamıyor musun be kadın
Rabbim gönlündekini karnına versin inşallah günde kaç mg kullanacaksın şimdi?Buz aküsüyle getirdim dolapta muhafaza ediyorum onu ve yanındaki 6 ilacı da fotoğraf için dışardaydı 30 sn. Teşekkür ederim.
Başlamadım henüz 2 kasımda başlama randevumu aldım reglin 3. Günü oluyor. Bilemiyorum şu an nasıl ilerlenecek.Rabbim gönlündekini karnına versin inşallah günde kaç mg kullanacaksın şimdi?
Ah karakız tatlı kız çok sağol. Allah razı olsun. Sen de sağlıkla al kucağına yavrunu inşallah.Ay duygulandım rabbimmmm aratmasin hemen versin inşallah daha küçük merve buraya gelecek sevcezayy çok duygulandım
Rabbim hamile hamile dua ediyorum isteyen herkese sağlıklı hayırlı.evlat ver en kısa surede
Rabbim vesile kılsın bu ilaçları hayırla nasip etsin.Mervis hayirli ugurlu olsunInsallah guzel haberlerini bekliyorum ovitrelle ve gonal bende kullanmaya basladim insallah olur
Sana da hayırlı doğumlar nasip olsun canımm.Hayırlısı olsun inşallah , Rabbim kim istiyorsa hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hiç kimseyi evlat acısıyla evlat hasretiyle sinamasindualarimdasiniz
Kaliteli döllenebilecek kapasitede yumuşların olur inşallah. Ben 10 ay tedavi gördüm aralıksız uzman oldum artık tüp bebek düşünerek en doğrusunu yapmışsın.Başlamadım henüz 2 kasımda başlama randevumu aldım reglin 3. Günü oluyor. Bilemiyorum şu an nasıl ilerlenecek.
Hepimiz o durumdayız burda artık tahlil yorumluyoruz. Yeri geliyo doktor beğenmiyoruz doktorunu değiştir diyoruz birbirimize.Kaliteli döllenebilecek kapasitede yumuşların olur inşallah. Ben 10 ay tedavi gördüm aralıksız uzman oldum artık tüp bebek düşünerek en doğrusunu yapmışsın.
Çok teşekkür ederim cancağzım. Sana da hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah
Amin canımmm çok teşekkür ederim. Sana da hayırlı evlatlar nasip olsun
Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Rabbim bu yolda evladına kavuşmanın mutluluğunu yaşatsın inşallahMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Ahh gözlerim doldu ilaçlara bakinca..Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693