Oh maaşallah savaşçı minik.benim amh değerim yüksek cikmasina ragmen veriler doğru degildi cğnki yumurta sayim azdi .. 7 tane toplandi 5 i geçti dendi 3 ü yaşadı oldu cözdürürken teki ilerlemedi geriye iki tane kaldi transfer edelim dediler teki tutundu ve bitaneye hamileyim ilk denememdi üstelik sag ve solda cikılata kistlerm var ona ragmen oldu bence sizinde sansşniz yüksek
amin insallahOh maaşallah savaşçı minik.Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Hayırlı evlat olsun.
Amin hepimize insÇok heyecanlıyımSana da şifa olsun
Hadi hyrlısı olsn hakkındaÇok heyecanlıyım. Yarın ilk iğnem yapılacak.ilaç çantamı hazırladım.
Kuzum ben 2 aşılama yaptırdım olmadı. Akışına bıraktım tedavi düşünmüyorum bir süre yoruldum çabalamaktanÇok teşekkür ederim canım.sen ne durumdasın?
Ne diyelim canım. Hayırlısı bu demek ki.Kuzum ben 2 aşılama yaptırdım olmadı. Akışına bıraktım tedavi düşünmüyorum bir süre yoruldum çabalamaktan
Amin canım benim. Heyecanla takip edeceğim gelişmelerini inş, yaz burayaNe diyelim canım. Hayırlısı bu demek ki.Allah en doğru zamanda nasip etsin.
Yazacağım inşallah canım. Canın sıkıldıkça gel bana getik de yaparız free konuAmin canım benim. Heyecanla takip edeceğim gelişmelerini inş, yaz buraya
Acaba fazla mı pozitifim bazenOlsun sağlık olsun. Sen kafanı duvara vurma da. Bi serbest bırak kendini.
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin miniğin.
Yooo rahatım diyorsun kafanı duvara vuruyorsunAcaba fazla mı pozitifim bazenAz bırakın beni vurayım yav
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun.
Umuttepe'deHayirli olsun tedavinin nerde başladınız acaba
Az kendime kızacaktım sana yakalandım.Yooo rahatım diyorsun kafanı duvara vuruyorsun
KaçmadıııAz kendime kızacaktım sana yakalandım.
Hiç bilmiyorum ki bunu şu an öğreniyorum. Ama o yoğun kanama sonrası reglken rahim kalınlığına bakılıp normal denmişti. Regller de ağrısız ve bi kaç günü yoğun diğer günler bol pıhtı leke filan şeklinde....Kaçmadıııokurken dedim. Hem rahatım diyor hem de kafasını duvara vurma emojisi.
Normalde de kalın mıydı acaba? Misal benim de çok ağrılı ve kanamalı olur adetim. Normalden kalın o duvarın demişti dr. Bebek istemeseydin hormonlu spiral takardım demişti.
Acaba tüp yönteminde ille o istenen boyuta düşmesi mi bekleniyor o duvarın.
Neyse düşünme sen bunları, kendini akışa bırak. Olumlu düşün. İnşallah pozitif haberini alıyoruzHiç bilmiyorum ki bunu şu an öğreniyorum. Ama o yoğun kanama sonrası reglken rahim kalınlığına bakılıp normal denmişti. Regller de ağrısız ve bi kaç günü yoğun diğer günler bol pıhtı leke filan şeklinde....
İnşallah çiçek arkadaşım.Neyse düşünme sen bunları, kendini akışa bırak. Olumlu düşün. İnşallah pozitif haberini alıyoruz