hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına aldırsınMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hakkında hayırlısı olsun, İnşallah tüm evlat hasreti çekenler en kısa zamanda yavrusuna kavuşsun.Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Amin canım peşpeşe veririz inşallah hüzel haberleri.Ahh gözlerim doldu ilaçlara bakinca..rabbim emeklerinizi boşa götürmesin. Inşallah olacak ve buraya hamileyim yazacagin gunu dört gozle bekleyecegiz. ❤
Kesinlikle ben de bu yüzden seviyorum.Bu forumu, bu yüzden seviyorum uleynnnn.... Hiç tanimadigimiz insanlarin derdiyle dertlenip, mutluluğu ile mutlu olup bol nol dua ediyoruzBundan güzel şey mi var? Rabbim hayır olan dualarımızı geri çevirme
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim.İnşallah buraya hamileyim, doğum yaptım yazdığın günleri de görürüz.
Çok sağol. Allah nasibimize yazsın hayırlı evlatlar.Hakkında hayırlısı olsun, İnşallah tüm evlat hasreti çekenler en kısa zamanda yavrusuna kavuşsun.
İnşallah ilk tedavinde en güzel sonuçları almanı temenni ediyorum.Şansın bol olsun.
Çok teşekkür ederim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin.Geçen sezon şubat gibi ovulasyon testlerime yorumlar yazmıştınız. Hala aklımdaAllah razı olsun. İnşallah siz de mucizenize hayırlısı ile kavuşursunuz dua edicem sizin için. Her olanda muhakkak bir imtihan bir hayır bir şer saklıdır. Mesele sizin ona nerden baktığınıza göre değişir. Ve sizi görüyorum ki ben tevekkülle fiili dualarınıza devam ediyorsunuz. Rabbim gönlünüze göre versin
Umarım bu yolculuk kısa ve kolay bir şekilde atlatırsın canım. hayırlı haberler almanı diliyorum Her şeyin başı sabır tek söyleyebileceğim asla ve asla olumsuz düşünme Pozitif ol her zaman. Güzel haberlerle gelirsin inşallahMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Amin canım sağolasın.Umarım bu yolculuk kısa ve kolay bir şekilde atlatırsın canım. hayırlı haberler almanı diliyorum Her şeyin başı sabır tek söyleyebileceğim asla ve asla olumsuz düşünme Pozitif ol her zaman güzel haberlerle gelirsin inşallah
Yehhuuuuu Hamileyiiiiim!!!! Doktora gittik her şey harikaymış
Ne çok ilaç varmış ya bende basit sanırdm hep. Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canmMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Amin. Çok teşekkür ederim. Sizin de gönlünüzden geçen dualarınız kabul olsun.İnşallah en kısa sürede böyle bir mesaj paylaşırsınız, Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. ❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim. Çok kolay değil. Bakalım neler yaşayacağız.Ne çok ilaç varmış ya bende basit sanırdm hep. Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canm
Gelişmeleri detaylı bizlerle paylşırsan sevinirim canım birazda olsa bilgi sahibi oluruzÇok teşekkür ederim. Çok kolay değil. Bakalım neler yaşayacağız.
Bu niyetle açtım konumu bakalım. Nasipse yazacağım gelişmeleri.Gelişmeleri detaylı bizlerle paylşırsan sevinirim canım birazda olsa bilgi sahibi oluruzkolay değil doğru inşallah sonuç güzel olur
İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah size ve tüm bekleyenlereMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Hayırlı olsun inşallah ilk denemede bebişin seninle olurMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Hayırlı olsun. Ben de bu sabah tüp bebekle pozitifi gördüm. Şansım size bulaşsınMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Çok teşekkür ederim.İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah size ve tüm bekleyenlereaynı yollardan geçmiş biri olarak her aklıma geldiğinde dua ediyorum sizin de evladınıza hayırlı ömürler nasip olsun.
Çok teşekkür ederim.Hayırlı olsun inşallah ilk denemede bebişin seninle olur❤ Duygusal olarak çok zor bir yol ama sonu güzel olunca herşeye değer diyor sabrediyor insan inşallah senin de içinden evlat hasretini söküp almana vesile olur tedavin
Sağlıkla evladınıza sarılmak nasip olsun size de.Hayırlı olsun. Ben de bu sabah tüp bebekle pozitifi gördüm. Şansım size bulaşsın
Bir kızım var tüp bebek. Bu ikinci olacakÇok teşekkür ederim.sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım.
Sağlıkla evladınıza sarılmak nasip olsun size de.çok güzel böyle olumlu şeyler duymak.