- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Ne olcak peki düzelmşse baslayacak mı tedavyeRahmim kalınmış. İğneye başlayamadık. Reglim tam sökülememiş. Hep leke leke şeklinde başlıyor ilk günler. Bugün de 13 mm çıktı. Hatta muayeneden sonra daha da azaldı sanki.Vallahi çok rahatım aslında. Ama bilinçaltımda bir stres var da ondan mıdır nedir? Çarşamba tekrar randevu aldık bakalım.
Kuzum İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsınMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu. Ve prowomen kullanıyorum. Doktor önerdi.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Evet canım.Ne olcak peki düzelmşse baslayacak mı tedavye
Çok teşekkür ederim balım.Kuzum İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın
Rabbm hayrlısıyla nasp etsn insallahKuzum İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın
Ay çok şükür gördün mü?Merve Canım Rabbim gönlüne göre versin .Bende aynı yollardan geçtim süreç zor ama sonu çok güzel pozitifi gördüm çok şükür.sana ve isteyen herkese rabbim bu duyguyu tattirsin insallah
3. denemede pozitifi gorduk canım asla umudunu yitirme.Rabbim en doğru zamanda nasip etsin. Bana çok dua etmistin şimdi sıra bendeAy çok şükür gördün mü?Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Hayırlı evlat olsun canım.
Rabbm hayrlısıyla nasp etsn insallah
Yıkıldm suanAy çok şükür gördün mü?Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Hayırlı evlat olsun canım.
Nasıl ya?Yıkıldm suan
ikinci aşılama yapcaklarmş devlet hastanesi oldgu içinbiri de tam bişi açıklamıyo
Ah canım Allah razı olsun. Minik bi duanı alırım.3. denemede pozitifi gorduk canım asla umudunu yitirme.Rabbim en doğru zamanda nasip etsin. Bana çok dua etmistin şimdi sıra bende
Kötü bişi demicem kötü düşünmicem yok yaa valla özelde yaptrcan insanaşrn agzndan ne bişi cıkıyo ne şöyle şöyle olck deniyo rabbm kmseyi muhtac etmesnNasıl ya?
Nerdesin canım sen? Hangi hastane burası?Kötü bişi demicem kötü düşünmicem yok yaa valla özelde yaptrcan insanaşrn agzndan ne bişi cıkıyo ne şöyle şöyle olck deniyo rabbm kmseyi muhtac etmesn
Kötü bişi demicem kötü düşünmicem yok yaa valla özelde yaptrcan insanaşrn agzndan ne bişi cıkıyo ne şöyle şöyle olck deniyo rabbm kmseyi muhtac etmesn
Bunlar doktor olacak asistan gbi bişiler ya üniverste hastanesnden asıl hoca geldi anlatyo anlatyo ilacı sı doz aldı bilmem ne bilmem ne iknci asılama dedi ne asılaması bn tüp bebek için gelmiştm dedm devlet maliyetli oldgu için rapor cıkarmıymiş yasımz gencmiş bilmem ne bilmem neKötü bişi demicem kötü düşünmicem yok yaa valla özelde yaptrcan insanaşrn agzndan ne bişi cıkıyo ne şöyle şöyle olck deniyo rabbm kmseyi muhtac etmesn
Ne alakaymış yaşla. Şartları var. Sağlıyorsanız sıradaki tedavi tüp bebektir yani.Bunlar doktor olacak asistan gbi bişiler ya üniverste hastanesnden asıl hoca geldi anlatyo anlatyo ilacı sı doz aldı bilmem ne bilmem ne iknci asılama dedi ne asılaması bn tüp bebek için gelmiştm dedm devlet maliyetli oldgu için rapor cıkarmıymiş yasımz gencmiş bilmem ne bilmem ne
Ankara cebeci hastanesi tıp fakıltesiNerdesin canım sen? Hangi hastane burası?
Sağlamıyomş işte iki aşılama olmalı yada es azosperm olmalı yada kadında ileri derece polikistikover olmaşymişNe alakaymış yaşla. Şartları var. Sağlıyorsanız sıradaki tedavi tüp bebektir yani.
Tamam burdakiler dha cok tecrubeli soncta dha cok vaka gördü sperm ayıklama bilgileri dha fazla bn ilki kdr korkmuyorum hayrlısı buymş belki de bu olacak vesilemiz iyi düşmcem bn pozitf olcmSağlamıyomş işte iki aşılama olmalı yada es azosperm olmalı yada kadında ileri derece polikistikover olmaşymiş
Pozitif ol tabi inşallah tüpe gerek kalmasın. Bana helişmeleri yaz mutlakaTamam burdakiler dha cok tecrubeli soncta dha cok vaka gördü sperm ayıklama bilgileri dha fazla bn ilki kdr korkmuyorum hayrlısı buymş belki de bu olacak vesilemiz iyi düşmcem bn pozitf olcm
Tabiki sizleri fe takp edermPozitif ol tabi inşallah tüpe gerek kalmasın. Bana helişmeleri yaz mutlaka