Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Ne olcak peki düzelmşse baslayacak mı tedavye

Kuzum İnşAllah hayırlı sonuçlar alırsın

Ay çok şükür gördün mü? Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin. Hayırlı evlat olsun canım.
3. denemede pozitifi gorduk canım asla umudunu yitirme.Rabbim en doğru zamanda nasip etsin. Bana çok dua etmistin şimdi sıra bende

Kötü bişi demicem kötü düşünmicem yok yaa valla özelde yaptrcan insanaşrn agzndan ne bişi cıkıyo ne şöyle şöyle olck deniyo rabbm kmseyi muhtac etmesn
Kötü bişi demicem kötü düşünmicem yok yaa valla özelde yaptrcan insanaşrn agzndan ne bişi cıkıyo ne şöyle şöyle olck deniyo rabbm kmseyi muhtac etmesn
Bunlar doktor olacak asistan gbi bişiler ya üniverste hastanesnden asıl hoca geldi anlatyo anlatyo ilacı sı doz aldı bilmem ne bilmem ne iknci asılama dedi ne asılaması bn tüp bebek için gelmiştm dedm devlet maliyetli oldgu için rapor cıkarmıymiş yasımz gencmiş bilmem ne bilmem ne

Ne alakaymış yaşla. Şartları var. Sağlıyorsanız sıradaki tedavi tüp bebektir yani.

Sağlamıyomş işte iki aşılama olmalı yada es azosperm olmalı yada kadında ileri derece polikistikover olmaşymiş
Tamam burdakiler dha cok tecrubeli soncta dha cok vaka gördü sperm ayıklama bilgileri dha fazla bn ilki kdr korkmuyorum hayrlısı buymş belki de bu olacak vesilemiz iyi düşmcem bn pozitf olcm

Tamam burdakiler dha cok tecrubeli soncta dha cok vaka gördü sperm ayıklama bilgileri dha fazla bn ilki kdr korkmuyorum hayrlısı buymş belki de bu olacak vesilemiz iyi düşmcem bn pozitf olcm
Pozitif ol tabi inşallah tüpe gerek kalmasın. Bana helişmeleri yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…