Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

benim amh değerim yüksek cikmasina ragmen veriler doğru degildi cğnki yumurta sayim azdi .. 7 tane toplandi 5 i geçti dendi 3 ü yaşadı oldu cözdürürken teki ilerlemedi geriye iki tane kaldi transfer edelim dediler teki tutundu ve bitaneye hamileyim ilk denememdi üstelik sag ve solda cikılata kistlerm var ona ragmen oldu bence sizinde sansşniz yüksek
Oh maaşallah savaşçı minik. 😍 Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Hayırlı evlat olsun.

Rahmim kalınmış. İğneye başlayamadık. Reglim tam sökülememiş. Hep leke leke şeklinde başlıyor ilk günler. Bugün de 13 mm çıktı. Hatta muayeneden sonra daha da azaldı sanki. :kızgın: Vallahi çok rahatım aslında. Ama bilinçaltımda bir stres var da ondan mıdır nedir? 🤷🏻‍♀️ Çarşamba tekrar randevu aldık bakalım. 🤗🥰🍀

Olsun sağlık olsun. Sen kafanı duvara vurma da. Bi serbest bırak kendini.
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin miniğin.

Olsun sağlık olsun. Sen kafanı duvara vurma da. Bi serbest bırak kendini.
Hadi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin miniğin.
Acaba fazla mı pozitifim bazen 🤪 Az bırakın beni vurayım yav 🤣😘
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. 🥰❤️🍀

Az kendime kızacaktım sana yakalandım. 🤣
Kaçmadııı😆 okurken dedim. Hem rahatım diyor hem de kafasını duvara vurma emojisi.
Normalde de kalın mıydı acaba? Misal benim de çok ağrılı ve kanamalı olur adetim. Normalden kalın o duvarın demişti dr. Bebek istemeseydin hormonlu spiral takardım demişti.
Acaba tüp yönteminde ille o istenen boyuta düşmesi mi bekleniyor o duvarın.

Kaçmadııı😆 okurken dedim. Hem rahatım diyor hem de kafasını duvara vurma emojisi.
Normalde de kalın mıydı acaba? Misal benim de çok ağrılı ve kanamalı olur adetim. Normalden kalın o duvarın demişti dr. Bebek istemeseydin hormonlu spiral takardım demişti.
Acaba tüp yönteminde ille o istenen boyuta düşmesi mi bekleniyor o duvarın.
Hiç bilmiyorum ki bunu şu an öğreniyorum. Ama o yoğun kanama sonrası reglken rahim kalınlığına bakılıp normal denmişti. Regller de ağrısız ve bi kaç günü yoğun diğer günler bol pıhtı leke filan şeklinde.... 🤷🏻‍♀️

Hiç bilmiyorum ki bunu şu an öğreniyorum. Ama o yoğun kanama sonrası reglken rahim kalınlığına bakılıp normal denmişti. Regller de ağrısız ve bi kaç günü yoğun diğer günler bol pıhtı leke filan şeklinde.... 🤷🏻‍♀️
Neyse düşünme sen bunları, kendini akışa bırak. Olumlu düşün. İnşallah pozitif haberini alıyoruz🥰

X