Tüp Bebek Yolculuğum 👶🏻 🍀

Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu.
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin. 🤲🏻
🍀
hayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına aldırsın

Bu forumu, bu yüzden seviyorum uleynnnn.... Hiç tanimadigimiz insanlarin derdiyle dertlenip, mutluluğu ile mutlu olup bol nol dua ediyoruz 🤲🏻 Bundan güzel şey mi var? Rabbim hayır olan dualarımızı geri çevirme 😪😪

İnşallah buraya hamileyim, doğum yaptım yazdığın günleri de görürüz.☘️

Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
🍀
🍀
Hakkında hayırlısı olsun, İnşallah tüm evlat hasreti çekenler en kısa zamanda yavrusuna kavuşsun.
İnşallah ilk tedavinde en güzel sonuçları almanı temenni ediyorum. 🍀 Şansın bol olsun.

Ahh gözlerim doldu ilaçlara bakinca.. 🥺 rabbim emeklerinizi boşa götürmesin. Inşallah olacak ve buraya hamileyim yazacagin gunu dört gozle bekleyecegiz. ❤
Amin canım peşpeşe veririz inşallah hüzel haberleri. 🤲🏻
Bu forumu, bu yüzden seviyorum uleynnnn.... Hiç tanimadigimiz insanlarin derdiyle dertlenip, mutluluğu ile mutlu olup bol nol dua ediyoruz 🤲🏻 Bundan güzel şey mi var? Rabbim hayır olan dualarımızı geri çevirme 😪😪
Kesinlikle ben de bu yüzden seviyorum. 🥰 insan samimiyeti hissediyor. 🤗
İnşallah buraya hamileyim, doğum yaptım yazdığın günleri de görürüz.☘️
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim. 🤗 senin de görürüz inşallah. 🥰
Hakkında hayırlısı olsun, İnşallah tüm evlat hasreti çekenler en kısa zamanda yavrusuna kavuşsun.
İnşallah ilk tedavinde en güzel sonuçları almanı temenni ediyorum. 🍀 Şansın bol olsun.
Çok sağol. Allah nasibimize yazsın hayırlı evlatlar. 🤲🏻

Geçen sezon şubat gibi ovulasyon testlerime yorumlar yazmıştınız. Hala aklımda 🥰 Allah razı olsun. İnşallah siz de mucizenize hayırlısı ile kavuşursunuz 🤲 dua edicem sizin için. Her olanda muhakkak bir imtihan bir hayır bir şer saklıdır. Mesele sizin ona nerden baktığınıza göre değişir. Ve sizi görüyorum ki ben tevekkülle fiili dualarınıza devam ediyorsunuz. Rabbim gönlünüze göre versin ❣️

Geçen sezon şubat gibi ovulasyon testlerime yorumlar yazmıştınız. Hala aklımda 🥰 Allah razı olsun. İnşallah siz de mucizenize hayırlısı ile kavuşursunuz 🤲 dua edicem sizin için. Her olanda muhakkak bir imtihan bir hayır bir şer saklıdır. Mesele sizin ona nerden baktığınıza göre değişir. Ve sizi görüyorum ki ben tevekkülle fiili dualarınıza devam ediyorsunuz. Rabbim gönlünüze göre versin ❣️
Çok teşekkür ederim. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. 🤲🏻 Hayırlı evlat olsun bebişiniz. İmtihandayız şüphesiz. Teslimiyetteyiz. Son nefese kadar çabalamaya devam hayırlı işler için. 🤲🏻

Eki Görüntüle 2709693
🍀
🍀
Umarım bu yolculuk kısa ve kolay bir şekilde atlatırsın canım. hayırlı haberler almanı diliyorum Her şeyin başı sabır tek söyleyebileceğim asla ve asla olumsuz düşünme Pozitif ol her zaman. Güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK68: :anne::KK200:

Umarım bu yolculuk kısa ve kolay bir şekilde atlatırsın canım. hayırlı haberler almanı diliyorum Her şeyin başı sabır tek söyleyebileceğim asla ve asla olumsuz düşünme Pozitif ol her zaman güzel haberlerle gelirsin inşallah :KK68: :anne::KK200:
Amin canım sağolasın. 🤗 Hepimize hayırlı evlatlar nasip olsun inşallah 🤲🏻
Tanıdığım en pozitif insan kendimim 🤪

Yehhuuuuu Hamileyiiiiim😍!!!! Doktora gittik her şey harikaymış 🤩

İnşallah en kısa sürede böyle bir mesaj paylaşırsınız, Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. ❤❤❤❤

Eki Görüntüle 2709693
🍀
🍀
Ne çok ilaç varmış ya bende basit sanırdm hep. Rabbim yardımcın olsun herşey gönlünce olsun canm 💕

Çok teşekkür ederim. Çok kolay değil. Bakalım neler yaşayacağız. 🤗
Gelişmeleri detaylı bizlerle paylşırsan sevinirim canım birazda olsa bilgi sahibi oluruz 😘 kolay değil doğru inşallah sonuç güzel olur 😻

Gelişmeleri detaylı bizlerle paylşırsan sevinirim canım birazda olsa bilgi sahibi oluruz 😘 kolay değil doğru inşallah sonuç güzel olur 😻
Bu niyetle açtım konumu bakalım. Nasipse yazacağım gelişmeleri. 🤗

Eki Görüntüle 2709693
🍀
🍀
İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah size ve tüm bekleyenlere 🤗 aynı yollardan geçmiş biri olarak her aklıma geldiğinde dua ediyorum🤲🏻

Eki Görüntüle 2709693
🍀
🍀
Hayırlı olsun inşallah ilk denemede bebişin seninle olur 😍❤ Duygusal olarak çok zor bir yol ama sonu güzel olunca herşeye değer diyor sabrediyor insan inşallah senin de içinden evlat hasretini söküp almana vesile olur tedavin 🤗🌸

Eki Görüntüle 2709693
🍀
🍀
Hayırlı olsun. Ben de bu sabah tüp bebekle pozitifi gördüm. Şansım size bulaşsın 💫☺️

İnşallah tedaviniz olumlu sonuçlanır. Rabbim hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah size ve tüm bekleyenlere 🤗 aynı yollardan geçmiş biri olarak her aklıma geldiğinde dua ediyorum🤲🏻
Çok teşekkür ederim. 😍 sizin de evladınıza hayırlı ömürler nasip olsun. 🤲🏻
Hayırlı olsun inşallah ilk denemede bebişin seninle olur 😍❤ Duygusal olarak çok zor bir yol ama sonu güzel olunca herşeye değer diyor sabrediyor insan inşallah senin de içinden evlat hasretini söküp almana vesile olur tedavin 🤗🌸
Çok teşekkür ederim. 🤗 sana da hayırlı doğumlar diliyorum canım. 🤲🏻
Hayırlı olsun. Ben de bu sabah tüp bebekle pozitifi gördüm. Şansım size bulaşsın 💫☺️
Sağlıkla evladınıza sarılmak nasip olsun size de. 🤲🏻 çok güzel böyle olumlu şeyler duymak. 😍

X