Hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikla gebe kalmak ve kucaginiza almak nasip olurMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İlaçlarım bunlar. 2304 tl tuttu.
Allah hayırlı ebeveyn olabilecek insanlara hayırlı evlatlar nasip etsin.
Hadi hayırlısı olsun inşallah yakında güzel haberlerini görürüzMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Bende ayni ilaclari kullandim. 2000 odedik bizde küsüratini almadi eczane. Umarim bu cabalarin ugraslarin guzel sonuclanir. Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
İnşallah yavrunu kucağına en kısa sürede alırsınMerhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Hakkinda hayirlisi olsun insallah saglikla gebe kalmak ve kucaginiza almak nasip olur
Hadi hayırlısı olsun inşallah yakında güzel haberlerini görürüz
Ne zamandır beklediğinize bende şahit oldum burda. Allah bu süreci kolaylaştırsın, ilk denemede kavuştursun bebeğine inşallahisteyen herkese de bekletmeden nasip etsin Rabbim
Tekrar hayırlı olsun mervecim rabbim emeğinizin karşılığını sağlıklı evlatlarla nasip etsin herşey gönlünce olur inşallah takip edeceğim gelişmelerini
Merveee yaaaBen ve oğlum hep duaciniz inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Bende ayni ilaclari kullandim. 2000 odedik bizde küsüratini almadi eczane. Umarim bu cabalarin ugraslarin guzel sonuclanir. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Allah hepinizden razı olsun canlar. Allah sizlere ve evlatlarınıza hayırlı ömürler versin. Benim gibi anne olmak isteyen kardeşlerime de anneliği nasip etsin.İnşallah yavrunu kucağına en kısa sürede alırsın
Hayırlı olsun
Amin canım. Sen oldun mu transfer?Hadi hayirli olsun canim cok sevindim insallah ilk denemede kavusursun yavruna
Evet 3. Gunumdeyim bugunAmin canım. Sen oldun mu transfer?
Çok sevindim. Ne zaman test günün?Evet 3. Gunumdeyim bugun
canım benim rabbim işini kolaylaştırşın ..inşallah çok uzun sürmeden güzel haberler verirsin bize. senin ve senin gibi evlat sahibi olmayı hak eden gerçekten canı gönülden dileyen herkese nasip etsin rabbim .Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
1 kasim ama beklemem okadarÇok sevindim. Ne zaman test günün?
Merhaba arkadaşlar. Evet nihayet yolculuğum başlıyor. Bugün raporum çıktı ilaçlarımı aldım. Gelişmeleri konumda paylaşacağım. 2019 ocakdan beri bebek istiyoruz. Amh düşük bende. (0.64) Eşimin değerler normal. 4 ay klomen tedavisi denendi. Aşılamasız tüpe karar verildi.
Eki Görüntüle 2709693
Amin. Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim.canım benim rabbim işini kolaylaştırşın ..inşallah çok uzun sürmeden güzel haberler verirsin bize. senin ve senin gibi evlat sahibi olmayı hak eden gerçekten canı gönülden dileyen herkese nasip etsin rabbim .
Amin canım. Ben de senden bekliyorum güzel haberler inşallah.Canım adaşım rabbım hakkında hayırlısını nasup etsın bızlere guzel haberlerle gel inşallah