Cnm Sen idrar testi yaptın mı bi daha?Evett hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm Sen idrar testi yaptın mı bi daha?Evett hayırlı olsun
Hemşireye bakma çok normal değerin maşallah sevinmene baaakkkİnşallah cnm düşmezse değer bakalım valla tam sevinemedim düşük falan denince
Cnm senin test günü ne zamandıEvet canım teansfer sırasında da sordum zararlı mı bu ilaç diye hayır bu şekilde gebe olan çok hastam var dedi
İnşallah kuzum ya inşallah artar Allahım nasip eder de sağlıkla kucağımıza alırız. Veren Allah alan Allah ne yapalım sonuç ne olursa razı olcazHemşireye bakma çok normal değerin maşallah sevinmene baaakkk
Ben de çok merak ediyorum ama dün sabah erken gebelik testinde negatif çıktı o yüzden biraz negatif oldumSenin kaç çıkacak acaba merak ediyorum sen de iyi sabrettin valla kuzu ben senin kadar bekleyemedim
yarın güzel hayırlı haberini bekliyorum muhakkakBen de çok merak ediyorum ama dün sabah erken gebelik testinde negatif çıktı o yüzden biraz negatif oldum
Ben verirdim de doktor tahlili burada yapalm dedi anlaşılır diye kan veremedm :)
Dün de testi söyledim. Yapmayacaktik dedi ben de " o kan tahliliydi " dedim
Erken gebelik testinde negatif çıktı ya olur mu dersinyarın güzel hayırlı haberini bekliyorum muhakkak
Yok cnm 3 tane almıştım hepsini o süreçte bitirdim hepsi de negatif çıkınca daha korktum yapmayaEda evde gebelik testin var mı
En son 5.gunde yapmıştın değil mi ?Yok cnm 3 tane almıştım hepsini o süreçte bitirdim hepsi de negatif çıkınca daha korktum yapmaya
Bildiğim kadarıyla idrarda belli bir düzeyde bhcg değeri olunca algılıyomuş testler düşükse algılayamazki o yüzden çok güvenilir değilErken gebelik testinde negatif çıktı ya olur mu dersin
Kan verdiğim gün sabah da yaptım idrar testi negatif çıktıEn son 5.gunde yapmıştın değil mi ?
Şu an nasıl çıkacak diye merak ettim .
Hayallerimden biri o testte 2.cizgiyi görebilmek..
Kan testim pozitif çıksa dahi idrar testi yapmak istyrm
Canm alternatif tıp ile ilgilenen doktor arkadasm var.Bildiğim kadarıyla idrarda belli bir düzeyde bhcg değeri olunca algılıyomuş testler düşükse algılayamazki o yüzden çok güvenilir değil
Yaaa gerçekten miiii ?Kan verdiğim gün sabah da yaptım idrar testi negatif çıktı
Şu 6 gün önce mi ne testi varya erken gebelik testi olan. Ondan yapmıştımYaaa gerçekten miiii ?
İşte buna sevindmmm.
Peki erken gebelik testi miydi ?
Buna gerçekten çok mutlu oldum. şu an tekrar heyecanlandım.Şu 6 gün önce mi ne testi varya erken gebelik testi olan. Ondan yapmıştım
İnşallah cnm yarın inşallah güzel hayırlı bi haber alırız sendenBuna gerçekten çok mutlu oldum. şu an tekrar heyecanlandım.
O kadar boslamistim ki ne yememe ne de dinlenmeme dikkat etmistim .
Rabbim banada güzel sonuç almami nasip etsin
Canım benim 6. Gün 16 çıkmıştı 10. Gün 118 değerin normal gibi gönlünü ferah tut 2 gün sonra 2 katına çıkar inşallahCnm 46 çıkmış sonucum hemşire değerin düşük dedi takip etmek gerek dedi
İnşallah dediğin gibi olur cnm doktorum yarın tekrar test yap dedi bakalım inş bi sorun yokturCanım benim 6. Gün 16 çıkmıştı 10. Gün 118 değerin normal gibi gönlünü ferah tut 2 gün sonra 2 katına çıkar inşallah
Canım test yapınca habet et meraktayımBuna gerçekten çok mutlu oldum. şu an tekrar heyecanlandım.
O kadar boslamistim ki ne yememe ne de dinlenmeme dikkat etmistim .
Rabbim banada güzel sonuç almami nasip etsin