- 18 Aralık 2023
- 97
- 148
- 33
Kızlar merhabalar, bir şey sormak istiyorum da.. Ben 6 Aralık’ta iğnelere başladım, 16 Aralık’ta yumurta toplama yapıldı. Pgt yaptıracağımız için 5.gun embriyolari genetige gonderildi. Ocak reglime genetikten sonuclar yetisti ancak ben influenzaya yakalandim, bir de ustune hemoroid problemim oldu. Doktorum vucudunda enfeksiyon varken transfer etmeyiz zaten biraz daha dinlen Subat reglinde gel dedi. Simdi de reglime 2 hafta kaldi ama bu sefer de karin bolgemde hassasiyet ve agrim var. Ben kolon kanseri atlattim. Karnim komple dikis. Stresten mi bilmiyorum dikis yerlerim agrimaya basladi. Bir de kasiklarimda sancim vardi. Dun genel cerrahi doktoruma gittim, ultrasona girdim. Sol yumurtaligimda 20 mm dominant folikul varmis. Catlamamis yumurtalarim. Bir de dikis yerimdeki agrinin altindan da 15 yil once oldugum ameliyattan kaynakli kistik lezyon varmis. Ama genel cerrah bu hic onemli degil buna yapilacak bir sey yok buyuk ameliyatlardan sonra bunlar normal dedi. Kistik lezyonu simdilik takmamaya calisiyorum da yumurtaligimdaki 20 mm folikul kullandigimiz hormon ignelerinden mi kaynaklidir acaba? Ya da transfere yakin boyle bir agri ceken oldu mu hic? Kendimi cok kaptirdim bu ay transfer tedavisine baslicam ve insallah tutacak diye simdi de boyle seyler yasamak beni biraz alt ust etti..